Får det lov att vara en stor, liten eller mellan till det?

Size matters har vi fått höra, visst ibland gör det de, speciellt när det kommer till storleken på läsken till målet på donken som du nyss beställt. Men har det så stor betydelse i sänghalmen? 

Jag precis som alla andra har sagt att jag aldrig kommer ha sex med någon under si och så många cm. Det var något jag sa när jag var ung och naiv och precis blivit körd av en fet falukorv (inte bokstavligt talat men ni hajar nog). Efter att ha provat på mindre storlekar så kom jag fram till vad jag borde fått lära mig innan. Storleken har ingen jävla betydelse. En svensk genomsnittlig erigerad penis har en längd på ca 12-18cm, det är inte så stort när man tänker efter. Så hur skulle några cm hit och dit kunna spela så stor roll?
 
 


1. Det handlar inte om hur stor och fet den är, det handlar om man kan hantera den. 
Jag har vart med både stora och små, och vissa kan verkligen inte hantera sina lansar. Det spelar ingen roll om den var guds gåva till mänskligheten, kan du inte hantera den rätt förtjänar du inte att fäktas med den. 
 
 
2. Fittan är töjbar. Den justeras efter objektet som befinner sig inuti. 
Kan den både hålla en mini-tampong på plats och klämma ut en ungjävel stor som en vattenmelon så kanske ni förstår att den inte bara har en storlek. 
 
 
3. Tyvärr är detta sant men killar med stora snoppar ser ofta sig själva som guds gåva och anser att dom inte behöver göra så mycket. Man ska vara glad att man ens får en skymt av deras jättebasoka sen behöver dom inte bry sig mer. 
Medans killar som kanske inte besitter samma utrustning oftast är lite mer givmilda och försöker göra upp för sina "brister" på så många andra sätt, ni killar gör ett bra jobb. 
 
 
 
 
Därför blir mina slutsatser att storleken inte spelar någon roll, och ni som inte har en 20+are ska definitivt inte ha några komplex. Har du inte under 3cm så fyller din penis fortfarande sin funktion, du kan föröka dig på naturlig väg. 

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin