Fuck.

Egentligen är ju det här nått man kanske inte bör gå ut med, och antagligen är det bara hjärnspöken och jag har säkert helt fel. Men jag känner att eftersom min blogg faktiskt handlar om sex och det här är sånt som kan hända vem som helst så borde jag kanske dela med mig. 
 
 

Som sagt, imorse fick jag en blödning, nej det var inte ett sår som började blöda utan det var där nere. Min mens upphörde helt när jag började med mini-piller för cirkus så där ett halvår sen. Så sedan dess har jag varit helt blödningsfri, ingen mens, inga mellanblödningar, ingenting. Detta gjorde mig lite konfunderad, men visst kan vara en vanlig mellanblödning då det knappt kommit något mer, det är ju trots allt ganska vanligt. Mest av allt hoppas jag på det. Problemet var att min mage även gör ont så har fått knapra alvedon. Det är inte heller helt vanlig mensvärk utan gör ont på ett helt annat sätt. 
Har jag lite mer otur så kanske det kommer ut en klump snart, men även detta vore tur. För detta skulle tyda på att jag fått ett missfall. Alltså blivit gravid men att graviditeten avbrutits av sig själv. 
Om jag har ruskig otur kommer jag att få två streck på testet när jag går till ungdomsmottagningen imorgon och gör ett graviditetstest. 
 
Anledningen till att jag tror att jag är gravid är för att jag har symptom som man kan få när man är det. Blödningen kan vara ett utav dom, värken i magen ett annat. Sen ni vet att jag var sjuk tidigare i veckan? Jag låg hemma och frös som fan och hade feber. Att jag frös kan faktiskt tyda på att jag är gravid. Sen när du är gravid så går även kropstempen upp lite och jag låg bara på mellan 37.6 - 38 så det är inte mycket. Men normalt sätt så ligger jag strax under 37 så för mig är det inte normalt. För någon timme sen tog jag tempen igen, och gissa vad, 37.6, igen. Även min aptit har varit konstig och det är faktiskt något jag reagerat på under helgen utan att reflektera över det. Jag vill inte vara gravid, jag vill inte vara gravid, snälla låt mig inte vara gravid. 
Önska mig lycka till imorgon. 

Kommentarer

lotta

2013-04-15 - 10:04:18
Brukar inte kommenter på bloggar, men själv äter jag mini-p och har en blödning varje månad,
För två år sedan slutade jag äta dessa tabletter och hade samlag, tänkte att jag inte kunde bli gravid pga att jag slarvat förr. Blev gravid och gjorde abort.
Testa dig, kan inte rekomendera att bli gravid om man inte vill ha barn, att göra abort kemisk är helt ok. Det gjorde lite ont, tyckte mera att själva graviditeten var jobbig, jag mådde illa konstant i 2 månader. Så fort fostret var dött mådde jag bra igen.
Svar: Tur nog så var jag inte gravid (eller ska göra ett nytt test om några veckor igen för säkerhetsskull). Är förbannat jobbigt det där med att inte veta när man ska ha mens och ägglossning, är fan det enda negativa med att inte få mens.
Hannah Nyholm

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin