Gårdagen.

Blogg.se's app för ios funkar inte alls så kunde inte mobilblogga igår, blä på det. 

Under dagen drog jag med farsgubben och handla mat och kollade lite på Myrorna i Sumpan. Och sen drog vi hem och jag segade någon timme. Efter det var det dags att dra till Tuben i Farsta där min fina vän Simon "Fenomen" Borglund skulle köra sitt första gig någonsin. Han var snorduktig och ni som inte var där missade verkligen något. På vägen hem sen så reste jag mig upp för en tant som antagligen behövde sitta och där brjade kvällen ta fart. 

Tant: varför ska du resa på dig, kunde inte någon av killarna gjort det (syftade på mitt sällskap)? Om vi hade varit i Frankrike hade alla män rest sig upp på en gång, vi borde flytta dit!
Jag: ja, dom ska ju tydligen vara bra i sängen också! (skämtsam ton)

Sen började vi disskutera vilka män i världen som var bäst i sängen. Tydligen var det Japaner för dom var givmilda, sen Fransmän och män från Saudi Arabien. Nu ska jag gå och haffa mig en oljeshejk! 

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin