Jag tror jag lever, eller så är det bara inbillning.

Varning för er som är känsliga mot kroppsinnehåll och tömning av detta:
Nu har min mage äntligen efter 12 timmar lugnat ner sig lite iallafall, the lack of blogging beror alltså på att jag suttit på dass och tömt mina tarmar och mitt maginnehåll från alla mina kroppsöppningar. Tror till och med att det kom ur öronen ett tag. Hoppades på att det bara var vanlig bakismage men nej då. 
 
 
 
Skivan igår var iallafall super, träffade massa fina kisar och fick ju även spendera kvällen med min bästa vän. Oturligt nog så kom inte en annan av mina fina vänner in då han var alldeles för full. Bobby, du får dra ner på redbull vodkan!

Började kvällen med att dra till Lion bar på Sveavägen (det gamla inte det nya som tydligen ploppat upp från ingenstans). Där bjöds det på alkohol och kareoke för hela slanten. Jag vill passa på och be om ursäkt det er som fick höra mig bröla ut Barbie girl och Kama chameleon som jag för övrigt inte kan texten på. 

Sen tog jag med mig festen och drog till Nype där skivan var. Hade faktiskt högre förväntningar på Nype men man kan inte få allt. Det var trevligt folk iallafall! Sen borde jag kanske tagit lite bilder men det är inte min starka sida... 
Jag var ganska snygg igår iallafall, även fast detta var innan jag drog och med masken av!

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin