Svaaaaar.

Nu är jag vaken igen så nu ska ni få svaren på dom få frågor som trillade in!
 
 
Postat av: Anonym

Vet dina föräldrar om/läser den här bloggen? Yes box, mamma läser den så ofta hon kan, även pojkvännens mamma är ett stort fan!

Hur länge har du varit med din pojkvän? Vi vart tillsammans i maj 2012
Vem är han? Hur träffades ni? Hur gammal? Bor ni tillsammans? Planerar att flytta ihop? Oskar Almlöv. På en gemensam kompis fest. 94a som jag. Nej gud nej. Nej han flyttar ner till Trollhättan i höst för att plugga såatteh. 

Hur ofta har du sex? (Ursäkta min fräckhet! Men du skriver ju ändå en sexblogg hehe) Haha det är lungan! Det beror helt och hållet på, ibland kan det vara två gånger om dagen och ibland går det en vecka mellan.

Ditt bästa ligg? Ja du det är många det haha!

Överst/underst? Får bli underst, älskar att vara överst men mina knän tillåter inte det (knäproblem)

Heter det "i" eller "på"? (Psykologiskt test, bara svara utan att reflektera) Beror ju helt och hållet på vad man syftar på, det heter I burken men PÅ taket

Tack för en rolig blogg! Och förlåt för min överdrivna nyfikenhet! Tack för att du läser den och man ska aldrig be om ursäkt för sin nyfikenhet!

 

 

Postat av: Anonym

Grattis på födelsedagen glömde jag skriva! Fick du något sexrelaterat i present kanske? :) Man bugar och bockar! Nej jag fick ju inte det (iallafall inte än), dock ska jag nog gå och inhandla mig något kul för ensamma kvällar imorgon ;)

 

 

Postat av: Anonym

Är du feminist? Förstår inte varför folk har fått för sig att jag är feminist helt plötsligt haha! Du får gärna slänga en kommentar om varför du undrar det för nu vart jag lite nyfiken. 
Men nej jag är inte feminist och jag förstår mig inte på grejen att vara det heller. Visst det finns orättvisor mellan könen men allt går att lösa med lite vilja, våld och vasselin!

 

Kommentarer

Anonym

2013-04-19 - 12:53:48
Nä undrade bara. Anser typ att tjejer som inte är feminister är smått efterblivna. Det går inte att förändra olikheter mellan kvinnor och män ensam, det krävs en hel rörelse. Därför. Och att det ändå känns som att du vill ha jämlikhet.

Anonym

2013-04-23 - 22:28:35
What?^ smått efterblivna? Ooookej....
Svar: Att kalla folk efterblivna så där var väl att ta i? Nu ska vi vara snälla!
Hannah Nyholm

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin