Be dirty, but not too dirty.

Vi har i alla tider försökt göra oss mer attraktiva för det andra könet och det är inte bara vi människor utan även djur. Det ligger liksom i vår djuriska instinkt att när vi blir parningsmogna måste vi vara vårt bästa oss så att vi ska få en parningspartner.
 
Det där med att tvätta underlivet vet dom flesta av oss om att man ska göra, vissa verkar dock ha missat hur det funkar. Vi är inte skunkar, vi ska inte ha den starkaste doften. Underliv ska ha en neutral doft, annars är något fel där nere. Visst lite kan det dofta, det ska det, men det ska inte stinka. Det är en stor skillnad på att stinka och att dofta. 
 
 
 
 
Att tvätta sig i sina nedre regioner är ingen konst  egentligen, oftast räcker det bara att tvätta med ljummet vatten. Men för vissa räcker inte det, och då är det väl tur att det finns saker för det också? På både Apoteket och i dom flesta mataffärer säljer dom både intimtvål och oljor som är gjorda för att tvätta sig där nere med, dessa har samma PH värde som underlivet och är oftast parfymfria.
Här gör många misstaget att dom ibland kanske tvättar av snoppen med vanlig tvål när dom tvättar sig, vanlig tvål är inte till för detta och hör lika lite hemma där nere som den gör i munnen.
 
Så om du är en sån som bara ljummet vatten inte funkar på, parvla dig då iväg och köp intimtvätt bums, ingen vill ligga med någon som luktar lik!

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin