Där gick det snabbt.

Ja, tre sekunder senare var det sexet slut. Det är oftast tankarna när man är i tonåren och precis kommit igång med det där roliga rajtantajtan mellan lakarnen. Men för vissa kan det hända även när man blir äldre, vissa har det problemet jämt och ständigt och för andra händer det bara någon enstaka gång. 

 
Just det där när det händer någon enstaka gång tycker jag helt ärligt bara är kul. Att som kille komma, det är oftast ingen konst, det händer nästan alltid under samlag. Men när en kille kommer för tidigt, jag ser det på samma sätt som när en kille får en tjej att komma; det visar på att man gjort ett bra jobb.
Visst jag förstår att det kanske som kille är jobbigt, men se det positivt istället, du kunde inte hålla dig längre, det var för skönt. 
 
 
Händer det jämt och ständigt står antagligen inte allt rätt till och man kanske borde vända sig till någon med expertis inom det området. Men just dom där enstaka gångerna, ta vara på dom! 
 
 
 
 

Kommentarer

Rebecca Jöre

2013-09-06 - 23:07:04
Omg vilken udda, men ball blogg!!
Svar: Haha tack antar jag! :D
Hannah Nyholm

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin