Le pussy fart.

Oj, hej där mr musprutt, jag hade inte förväntat mig ett besök från dig just nu, speciellt inte eftersom jag är mitt uppe i typ världens hetaste sexakt. Men well, där dog stämningen lite och jag skäms. 
 

Musprutt, jubelfis, den gömda pruttkudden som på något sätt kom in i fittan, vad gör den där egentligen? 
Det är egentligen så enkelt som att när man har sex kommer det in luft i vaginan, och när något föremål trycks in så trycks luften ut. Dom flesta som har haft sex har säkert upplevt detta minst en gång, ni andra - vänta bara. 

En musprutt är egentligen helt normalt och inget man kan kontrollera och förhindra från att hända, men ändå lyckas stämingen oftast dö lite när det förekommer. Egentligen är dom inte konstigare än stön och utlösningar, dom är liksom en del av sexet, men ändå känns dom så off. Vad ska man ta sig till när det händer? Att bara skratta och gå vidare eller ignorera dom är ju det enda rätta men det känns som att man ändå korsat nån sorts osynlig gräns när man släppt ifrån sig en sån, mystiken med sex blir liksom förstörd på nått sätt. Jag tror jag ska börja med bommul i le vagina eller nått, tror ni det funkar? Jag tror bara det kommer bli obekvämt men let's go. 
 
 
 

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin