First time in a month.

Det här är första gången jag kollar bloggen på en månad. jag har inte ens rört den sedan jag bloggade sist. Enda jag har haft är ångest, ångest över att jag svikit er och mig själv. This is what I wanna do. Den stora frågan är bara, var hittar man orken?
Om 24 timmar och 8 minuter är det 2014, det kommer jag försöka göra till året där jag ska må bra. Jag ska boka tid hos en kurator, skaffa det där sablans gymkortet, unna mig orgasmer, slänga alla människor som inte får mig att må bra, sluta stressa och börja älska mig själv igen. Det är inga nyårslöften, det är livsmål. Men det viktigaste är att försöka starta upp bloggen igen, för när jag bloggar mår jag bra. Ni får mig att må bra. Alla ni som har skrivit, kommenterat, frågat, hälsat, kramat, läst och funnits där, ni får mig att må bättre. Och må bra är vad jag ska göra i år. Eller nej vänta, jag ska må bäst. För jag är bäst. Och jag är värd det. 
 
 
 

Dagens sexställning.

 

Slut shaming - fittan är vår, låt oss använda den!

1 December.

Det är en ny månad nu, 31 dagar kvar till ett nytt år. Bortsett från det så är det den internationella AIDSdagen idag och även första advent. Idag är dagen då alla tänder ett ljus för att räkna ner till julen, jag tycker att när vi tänder det ljuset ska vi även ägna en tanke åt alla människor som varje smittas av HIV och dör på grund av AIDS. Jag tycker att när vi tänder detta ljus ska vi tänka på att alltid ta vårt avsvar att skydda oss vid sexuella relationer för att minska spridningen av HIV. Cirka 34 miljoner människor lever idag med HIV och nästan 5 500 personer dör varje dag på grund av AIDS, vi kan hjälpa till att minska det antalet. 
 
 
Jag tänder även detta ljus som en nystart för mig själv, jag har inte bloggat på en halv månad, det är dags att jag börjar leva mitt liv igen. 

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin