Måste dela med mig.

Grymmaste reklamen någonsin. 
På grund av autoplay så får ni trycka på länken själva!


Seriöst en av dom bästa reklamerna jag sett på länge. Pojkar, gå och handla nu!

Försök 2.0

Andra gången gillt nu då, försökte mobilblogga för ex antal timmar sen men det gick inte.

Har varit ute på Berga naturbruksgymnasium typ hela dagen. Har gosat med små bebisgrisar och bestämt mig för att aldrig mer köpa mjölk som inte är ekologisk.
Visste ni att dom särar på kalvarna och mammakossorna när kalven är ett dygn? Ena kalven kunde knappt stå själv och hade inte ens hunnit bli tvättad ordentligt. Nej nu ska jag inte vara nån moralhora för har köpt billigaste mjölken hela mitt liv, dock är det slut på det nu.


Nu sitter jag på en av Sveriges antagligen segaste bussar för att försöka ta mig till pendeltåget som jag kommer missa med en minut. Ska dra hem till en kompis (är lättare att säga så än att förvirra er med massa namn) och äta för att sedan dra och se The killers lite spontant så där.


Bloggar om jag hinner när jag är framme!
Fred ut.

How to turn on a woman.

Tryck här för att titta på videon.
På grund av autoplay får ni trycka på länken själva.

Nu ska jag dra till Discovery i Sundbyberg och hälsa på en kompis som jobbar där, ni alla är välkomna och förlåt för sämsta uppdateringen idag!

jensen's

okej nu mobilbloggar jag från den här cpappen iallfall så ni får överleva stavfelen och utan versaler.

sitter på jensen's och väntar på mat, vi har bara väntat en halvtimme liksom, no biggie. kommer svälta ihjäl.

detta är mitt vatten, lite flådigare än på kåken men knappt...
Tisdagsmys.
Nu blir det lite kvällsmys med min bästavän Walt Disney.

Kontaktannons.

Carl Hultberg är en redig pojke i sina bästa år, född 1995 och är född i skyttens tecken. 

Han söker en kvinna/dam/flicka att gå på promenader i månskenet och pussas framför brasan med. 
Han vill ha någon att dela sin vardag med, både på gatorna och i sänghalmen.
Bootycall, förhållande, kk eller bara vänner? Carl är den rätte för dig.


 

Är du en kvinna som helt enkelt söker en man, hör av dig till Carl antingen på facebook eller på 0709951249


 
 
Lite mer om Carl:


#aldrigvaritlyckligare

JAG HAR EN EGEN TOP HAT!!!!! 


 

Den där oskulden.

Oskuld.
Det fasansfulla ordet som börjar bli mer och mer tabulagt desto fler födelsedagar som går. I början gjorde det ingen skillnad att man hade den i bagaget, men nu då. Nu när man inte längre är en liten hormonbägare som inte har koll på nått i livet, nu när man faktiskt kanske börjar närma sig vuxenlivet. Vad ska hända med den nu då?
 
 
 
Jag vet att flera av er som läser min blogg fortfarande har kvar oskulden, och jag vet att det faktiskt är många där ute i stora värden som bli av med oskulden senare. Alla hade inte "turen" att våga ta initiativ med det motsatta könet (eller samma könet) i sina unga år. Man kanske inte hade det bästa självförtroendet, kanske hade blivit avvisad innan, eller kanske bara inte hann bli intresserad av det förens nu. Och nu kanske det känns för jobbigt, för när det kommer till kritan ska man tala om det eller bara låtsats som att man kan allt?

Att vara oskuld kanske inte du tycker är coolt eller ballt, du skäms antagligen för det. Men jag precis som dom flesta andra tycker det är något att vara stolt över. Du har valt att inte ligga bara för att få det överstökat, du har inte stressat fram det, du är villig att inte bara ta första bästa kvart-i-tre-ragg. 
 
 


Dom flesta tycker faktiskt att det är rätt ballt att få ta någons oskuld och att få lära upp personen.
Oftast märks det knappt om man är oskuld eller inte. Visst lite fumligt kan det ju vara, men that's about it. Så om du har hittat någon du vill göra det med och känner att det börjar bli dags, behöver du inte säga att du är oskuld. Det är helt och hållet din egen ensak. Men jag tror att den andra parten kan uppskatta att få veta det innan för då kan den om den nu är lite mer erfaren, ta kontroll och styra lite mer.
Jag tror faktiskt inte att du kommer bli nekad sex om du skulle tala om att du är oskuld. Jag vet av egen erfarenhet att man känner sig ganska speciell när någon väljer att förlora sin oskuld till en. Jungfru Maria var ju oskuld, ändå lyckades hon haffa Gud. 
 
 
 
 

Sex anledningar till...

... att vara naken!• Du kan pilla på dig själv när som utan att flytta på massa tyg.

• Vädra är är alltid bra, alltid.

• Din sura granne 67åriga Berta som har sextorka hemma kanske blir glad om hon tittar in genom fönstret!

• Stringtrosorna kommer aldrig skära in i rumpan igen. 

• Get back to your roots, du födde faktiskt så. 

• Du slipper värmeutslagen där nere och slipper kila dig mellan benen som en jävla idiot. 
 
 


Put on your birthdaysuit!

Hora sig för en båt.

Så nu är jag hemma hos min karl igen och sitter framför tvn med färg i håret, visst låter det som att jag är en extremt rolig människa? Mannen min har fått för sig att se på Game of thrones, viss jag klagar inte, tog två minuter efter jag satt mig så vart det en sexscen. Och där trodde jag en till kom men någon dog istället. Den verkar rätt bra iallafall trots att det bara är massa insest och grejer.

 
Imorgon ska jag hem till en farmor som älskar mig och fika, nej det är inte min farmor men får lika mycket kärlek ändå. Ska nämligen hem till Claras farmor, damen med mustasch. Sen är jag öppen för andra fikor också imorgon, bara jag slipper åka in till stan för det!


Nu måste jag tvätta ur färgen, men är Oscars galan på tv, vill se, åh Tatum <3

Har du jara bror?

Hängt i Kista idag med Krizzme och handlat för mycket som vanligt, inga skor idag dock!
Gah klarar inte ens av att skriva i den här skitappen!!! :@

signar ut nu. fred ut.Blommor och bin i grönsaksdisken.

Att använda grönsaker och frukt till onani är något som vi har vetat om att man kan göra i flera år. Gurka och morötter som dildos och meloner som något att stoppa snoppen i. Detta är något som efter år av tv-tittande och otaliga American pie filmer har lärt oss funkar. 
Att köpa sexleksaker är inte det billigaste alternativet och därför kan grönsaksdisken på ICA kännas lite mer lockande.
Det är aldrig fel att välja det vegitariska alternativet till sexuell njutning, dock ska man alltid tänka på säkerheten.
• Ta alltid bort alla hårda och vassa kanter som du kan skada dig på. 
• Tvätta alltid ditt inköp noga innan.
• Använd alltid en kondom på dig själv eller föremålet vid användning. 


Varför ska man använda kondom frågar du dig säkert (eller inte, men jag talar om det ändå).
Jo för att dom flesta frukter och grönsaker är besprutade med olika konstiga gifter och har säkerligen en massa bakterier på sig. Visst ska du alltid tvätta saker innan du äter dom också, men det är extra viktigt när du ska använda det vid intima områden. Att få bakterier och annat skit i underlivet är något du inte vill ha, detta kan både rubba PH-balansen, göra dig steril och ge dig en mängd olika infektioner. 


Grunka (gurkrunka) på nu, men gör det säkert!

Fantasibrist.

Jag ber om ursäkt för dåligt bloggning idag och senaste dagarna. Men har inte haft med mig datorn när jag har varit ute och jag klarar verkligen inte av blogg.ses app för android, sämre app får man leta efter. 

Just nu sitter jag hemma hos min karl och letar efter insperation till vad jag ska blogga om. Min fantasi är verkligen på noll så ni får jättegärna komma med förslag om det är nått just ni vill läsa. Mina leksaker ska jag blogga om så fort jag får tid och är hemma i mitt eget hus. Ska även hinna köra igenom alla så jag kan betygsätta dom!Idag så har jag varit på loppis med min korta vapenbärare Clara. Vi skulle till loppisen som låg på Hornstulls strand, trodde vi. Den hade tydligen flyttat till Drottninggatan så vi hann bara med en kvart. Det som var mest illa var att vid första bordet var det en tjej som sålde ett par Jeffrey Campbell Lita, i storlek 40, för 400. Jag kunde inte låta bli. Förlåt mamma, jag har syndat. Men om du läser detta så kan jag sälja dom för det dubbla när jag tröttnat!


 
 

Sju saker...

... killar vill ha i sängen - iallfall enligt Cosmo. 


 
 
1. Mer avsugningar - behövs det sägas mer?

2. Komplimanger - inte bara "du är såå stor" men kanske "fan va het du är".

3. Bestig - våga sätt dig ovan på, det är inte alltid det låter bra med "kan inte du jobba lite nu?".
 
4. Make some noise - fejka inte men låt gärna. Det behöver inte alltid vara porrskrik men kanske lite småstön. 

5. Våga prata - dirty talk kan till och med få missionären att kännas snuskig. 

6. Påklätt - kanske inte full mundering men behåll gärna ett plagg på, strumpbandshållare är alltid sexigt.

7. Säg ja - våga prova nya saker, våga gå med på hans galnaste idé. 
 
 
 


Getty Images

Våldtäktskartan.

Var inne på facebook nyss och såg att en bekant hade gillat något som hette Våldtäcktskartan länk.
Detta är då alltså en sida där som placerar ut våldtäkter på en karta över lilla landet lagom.
Har man själv våldtagen så kan man själv placera ut våldtäkten på kartan. 
Sidan är dock nystartad men detta kommer med andra ord leda till att vi vanliga Svenssons kommer få ett begrepp över hur ofta våltäkter faktiskt sker och var dom gör det. Beskrivning från deras sida på facebook:
Sverige har det senaste decenniet haft en kraftig ökning av våldtäkter. Denna sida syftar till att sprida information kring de svenska våldtäkterna och därmed säkra att debatten kring våldtäkterna aldrig tystnar.

Statistiken här bygger på offentlig data från olika svenska myndigheter och organ. För varje inlägg lämnas även en referens.

Själva våldtäktskartan bygger på BRÅ:s statistik över antalet anmälda våldtäkter uppdelat per kommun. För en del län finns ett antal våldtäktsfall där kommunen är okänd. Dessa fall har fördelats så jämnt det går över samtliga kommuner i länet med reservation för ev. avrundningsfel.
 
 
 
 


Bilden ovan är en uträkning baserat på resultat från Nationella trygghetsundersökningen (NTU) 2012 som redovisar hur många brott som skedde i Sverige under 2011. 

Under år 2011 blev 6 509 kvinnor våldtagna i Sverige, iallfall var det så många som anmälde våldtäkten. Detta visar då inte hur många som faktiskt aldrig vågade ta sig modet till att anmäla.
Detta visar att om man bortser från dom som aldrig anmälde så våldtogs det nästan 18 kvinnor varje dag. 

Sverige ligger på andra plats på listan top 25 av hur många som våldtas per 100.000 invånare. Det land som ligger före är Botswana. På nått sätt måste våldtäkterna få ett stopp. Om vi jämför Sveriges antal 2011 på 6509 anmälda våldtäkter med Norges 109, vad är det som gör att klyftan är så stor?

Clooney.

Finns ta mig fanken inte många män som är snyggare än mr George Clooney, om ändå alla män kunde hålla sig så fräscha. 

Just nu ligger jag nyduschad, ny solad och nerbäddad i sängen och tänker ha mig lite Clooney-time. 
Först ut blir Intolerable Cruelty som jag faktiskt började se på igår. Sen får vi väl se om jag hinner med The ides of march, där har vi ju även snyggingen Ryan Gossling, åh herre. 
Dock verkar inte min dator vilja ta hem filmerna så får väl börja med Glee. 


Hade även tänkt att dra till Kista idag och spendera lite pengar men får väl se om jag hittar någon som vill följa med. 

Vinnaren av tävlingen!

Efter noga om och men och funderingar på hur jag skulle dra en vinnare i kondomtävlingen på lättast sätt så kom jag fram till.....
Jag slår tärning om det! 

Fem personer var med och tävlade, hade det blivit en sexa så hade jag slagit om. Jag blundade även tills tärningen hade stannat. 


Det vinnande numret vart nummer 1 vilket betyder att den lyckliga vinnaren är...
MAJA KARLSSON!

Magont och huvudvärk.

Som dom flesta av er kanske vet så har jag varit i Romme och åkt skidor idag. Bristen av uppdatering beror på:
1. Det trådlösa nätverket på bussen sög getdase och inte ens facebook ville sammarbeta. 
2. Det fanns inga elurtag på bussen så all min elektronik var batterilöst tills jag kom hem. 

Men min dag har sett ut så här typ; åkte i barnbacken och var skidlärare åt några elever som inte kunde åka alls fram till lunch. Åt lunch och vart sur för att man inte längre fick äta gulashsoppa på matkupongerna längre. Åkte ett normalt åk efter lunch och lämnade mina elever. (Pojkvännen och svärmor ska INTE läsa detta!) Detta slutade i en kraftig vurpa och en mindre hjärnskakning. Så fick för ont i huvudet för att fortsätta och drog till barnbacken och lärde ut lite mer av mina kunskaper. 
Att lära någon hur man plogar på engelska insåg jag kanske inte är det lättaste, tips together, ends apart, make a triangle, push and poop. Detta vart även ex antal olika låtar och fraser som ledde till förundrade blickar från omgivningen. 

Så här snygg var jag idag, synd bara att man inte kan se min fina Playahead tröja på bilderna!

Bakvägen till njutning.

Vissa gillar choklad och andra gillar vanilj. Vissa föredrar kuk framför fitta, och andra vill ha den i tvåan. 
Analsex. 
Det magiska ordet som ingen vågar säga. Det är lite som Voldermort, "He-Who-Must-Not-Be-Named". Nu vet jag att några kommer rynka på näsan, men allt sex är bra sex så länge alla parter är med på det. 
 
 
När det kommer till rumpknull så måste man vara försiktig, man får absolut inte bara köra på pang bom. Glidmedel och uppvärming är huvudingrediensen i det hela. 
Fingrar, analplugg och släta dildos är perfekta redskap för att töja ut, men kom ihåg att ta tid på er. Analsex är inget man kör som en snabbis om man inte är van. Går det för snabbt kan man få sprickor i röven och det tror jag inte att ni vill ha. 
Ringmuskeln är precis som det låter en muskel, bara att den tvärt emot alla andra muskler i din kropp är spänd hela tiden och ska slappnas av för att analsex ska funka. Därför måste den värmas upp och töjas ut. Sprickor i analen är inte det värsta som kan hända, ringmuskeln kan även spricka. Har du otur och det händer så kan ändtarmen börja trilla ut. Därför är försiktighet regel nummer 1!


Myter om analsex:
• Man blir slapp av analsex
• Det kan bli baksug
• Man kan bli gravid när man tar den i tvåan.


Nu kan ni knulla på som galingar, men gör det försiktigt!

8 timmar.

Så där, då var det dags igen. För tredje året i rad är det dags för den där jävla bussresan. Om si så där 8 timmar så ska jag gå upp, om 10 timmar har jag hoppat av tuben vid st eriksplan och kånkar min feta bag till skolan. Ja, jag ska till Romme. 


Tog min feta bag och feta röv och drog till pojkvännen för att kunna åka 20 minuter senare. Skulle sovit i stan hos en kompis men kände ganska onödigt då hon inte skulle åka med. Sen orkade jag inte släpa med mig bagen till skolan. Enda bagen jag släpar med mig är min bag in box. Nej glömde faktiskt ta med mig alkohol den här gången, suger rätt hårt. 
 
 
 
 
Tävlingen kommer jag avslöja vem som har vunnit imorgon när jag sitter på bussen, så ni som inte tävlat än, gör det!

I write sins, not tragedies.

Usch, ibland hatar jag att gå media. Sitter och ska göra en booklet för en cd, och har ingen jävla aning om vad jag ska fylla den med. Min fantasi är på botten just nu. Allt skolarbete går fan segt bara på grund av det. Idéer någon?
 

Postorderbrud.

Så vad har jag gjort idag då?
Drog till Vällingby. Käkade pizza med Emil. Mötte upp Maja. Emil drog. Casper kom. Vi shoppade. Mötte upp svärmor. Shoppade lite mer. Maja och Casper drog. Mötte upp pojkvännen. Fortsatte shoppa. Drog hem till svärmor och pöjken min och åt. Åkte hem. Mötte upp Sophie. Snackade skit. Gick hem igen. Nu ligger jag på sängen. Orkar inte med mig själv eller livet just nu. Har köpt en ny plånbok men känner mig otrogen mot min gamla. Jag kanske borde acceptera otroheten och leva vidare med mitt liv.
Känner mig även otrogen mot min iPhone. Den ligger här bredvid mig och tittar på mig med en blick som säger "Hur kunde du välja en svart och äcklig Samsung framför mig. Jag som är så vit och vacker. Bortse från min spricka i skärmen, ingen är väl perfekt. Jag älskar ju dig fortfarande". Känner mig väldigt kluven till telefon frågan fortfarande. Är alldeles för jobbigt att släpa på två dagligen. Nu ligger min hund i sängen och drömmer. Ni som har hund vet hur det låter. För er som inte vet - vänta bara. Ni kommer få panik första gången ni hör det!
 
 
Bjuder på en bild på snygga mig istället. Eller som min pojkvän kallade mig idag - Postorderbrud

Cashflow.

God dag bloggen!

Jag måste bli bättre på att uppdatera på morgonen men det är inte riktigt min grej har jag kommit under fund med. Nu ska jag iallfall röra på häcken och göra något av min lediga dag. Dock ska jag göra något jag inte borde - luncha och shoppa. 


#tufftliviorten

Tävling - kondomer

Okej jag kommer att lotta ut hela min kondomsamling till en lycklig vinnare!

Allt ni behöver göra är att:
• Gå in på bloggens FACEBOOKSIDA och gilla den
• Gilla och dela bilden på kondomerna
• Samt kommentera på bilden att ni är med och tävlar.
Kommenterar ni även här på bloggen att ni är med så är det pluspoäng!

 

Ni har tills på torsdag klockan 23.59 på er.


Länk till tävlingen på fb

Egobomb.
Nu ska jag försöka börja jobba med mitt projektarbete!

Livskris.

Jag är deprimerad. Jag har ett kexbehov som behövs stillas men inte lust nånstans att ta mig ner till ICA. Och inte en jävel vill köra mig. Jag klarar inte det här längre, funderar på att drunkna i snön eller något. 

Borde bara ta på mig ett par byxor och åka ner till ICA. Kanske ska ta mig i kragen och göra det. Men vill inte åka själv.

Paint me like one of your french girls.

Paris är kärlekens stad.
Fransmännen ska vara dom bästa älskarna. 
Så hur älskar man franskt?


French kissing - tror jag vi alla vet hur det går till, simpel tungkyss. Inte svårare än så. 
Fransk massage - oralsex, det hade ni inte trott va?
Franska samlag - nej det är inte det samlag ni tänker på. Fransmännen aktar sig tydligen för könssjukdomar och kör endast på bröstknull.

#cut4beiber

Hatar att mobilblogga, funderar att byta tillbaka till iPhone bara därför.You, me and that guitarr.

Länge sedan jag både tittade på gitarren som legat i ett hörn sen jag fick den samt rörde min kamera. Men nu är det ta mig fan dags att börja använda båda. 
 

Baka liten kaka.

Jag glömde bort att jag hade en blogg och ställde mig och bakade idag istället. 
Detta har resulterat i extremt ofagra men fruktansvärt välsmakande gobitar. Jag har ingen aning om vad det var jag bakade, jag hade ett recept men inget konkret namn, så jag kan tyvärr inte göra er klokare. 


Recept på att lyckas med att misslyckas med lätta saker: var snygg, var blond och ha en spis som inte vill sammarbeta. 

 

Spermfact.

Ser du på tv ofta? Kanske lite för ofta? Kanske över 20 timmar per dag? 
Då finns risken att du har hälften så lite spermier som dom som inte alls glor på dumburken lika ofta. 

Ni som motionerar och tränar mycket och fanatiskt har ofta en högre halt av spermier än dom som inte motionerar alls. Kanske till och med upp emot 70% högre. Iallfall om man ska lita på forskare från University of Rochester. 

Så mitt tips till er män är att sluta glo på tv och bli träningsfanatiker. Stäng av spermiedödarburken nu och skit i melodifestivalen, gå och köp er ett gymkort bums!


källa

#melo13

Dagen har bestått av ett besök hos min bror då min brorson fyllde två. Tårta och flygplanslyft för hela slanten med andra ord. Efter det var det hem och försöka städa. 
Skulle byta nattduksbord också och det resulterade i att en femtedel av allt jag hade haft i det gamla fick plats i det nya. Detta var mycket frustrerande och resulterade i att allt skit hamnade i andra lådor och att jag inte vet var någonting ligger längre.

Nu ser jag på #melo13 och dreglar över Danny igen. Eddie spelar ju för det andra laget så Danny och Körberg är kvällens sexymamas. 
 
 
Detta är min nya kondomlåda då dom inte får plats i nattduksbordet längre.
Funderar på att kanske lotta ut lite kådisar, vore det nått? 

Out tv

Nyvaken, trött och har fortfarande inte fattat att det är ett nytt dygn.

Sitter i soffan och zappar mellan kanalerna och hamnar på comhems nummer 74 - out tv. Vart jätteförvånad för detta är en hbtq kanal. Tycker detta ärbjätte kul och jag vet vad kommer nörda från och med nu!
Shit happens.

Inte orkat blogga varken igår eller idag, men är sånt man får överleva liksom. 
Upp på kamelen igen innan den sparkar på dig!
 
Hoppas ni alla hade en bra och trevlig dag igår. Själv så sög min men man får skylla sig själv ibland. 
 
 
Nu ska jag äta och jobba, hörs sen gosebollar!

Glad alla hjärtans dag bitches!
Jag vet, jag är sexig och alla vill ha mig!
Fast skolsyster tvingade på mig en blöja så jag verkligen skulle se ut som cupid samt skyla mig på en gång. Den åkta dock av snabbt. INGEN kan få min att skyla min 30 slak i isvak.
 
 
Sitter i skolan och tar hand om kärlekslådan, folk får skriva lovenotes som ska ut till folk i skolan. Let's spread some love ♥

Tips från coachen.

Vill du hitta en partner?
Bli kär? 
Ha någon att gulligulla med?

Ligg runt. Låter kanske konstigt men när du har sex frigörs fermoner i kroppen. Feromoner gör att du attraherar människor, vilket alltså kan leda till att du kan hitta the love of your life. 
Tur nog funkar även onani för detta så du slipper könssjukdomar!


_______________________________________________
Kom ihåg att om ni vill köpa sexleksaker för detta ändamål, gå in på oliverocheva och uppge koden HANBAKOCHFRAM så får ni 10% på ert köp under februari månad!

Varför du inte ska ha sex.

• I skräckfilmer är det alltid dom som har sex som blir mördade av män i hockeymask med yxa.

 
 

• Någon måste sova på den våta fläcken.

 

• Var ska man slänga kondomen?

 

• Folk har alltid en tendens att komma in i rummet just när man har sex.

 

• Ljudet av små barnfötter, det kan va dina barns fötter du hör om nått år.

 

• Vem av oss har klamydia nu då?

 

• Spermafläckar på lakanen är hårda, konstiga, ofräscha och bör undvikas.

 

• Uppdraget att ta sig från sängen till toan utan att ha rinnande sperma längst benen.

 

• Tjejen ska alltid kissa efter sex, man kan ju få bakterier på fel ställen.

 

• Eftersexmys existerar inte.

 

• Husdjuret tittar på under hela akten ”vad gör du med min ägare?! Du skall dö…”

 

• Du kommer få könssjukdomar, bli gravid och slutligen .

 
 
 

Ja, hela detta inlägget är seriöst.

(Inlägg taget från min gamla blogg)

Varför du ska ha sex.

• Sex ökar dopaminnivån i kroppen vilket är bra för både minnet och motivationen. 

• Sex är träning. Förbränner inte överdrivet mycket kalorier men det använder i princip var enda muskel i kroppen - om du inte är den döda fisken. 

• Det minskar stresshormonerna i kroppen och får dig att slappna av. 

• Sex botar huvudvärken, så skyll inte på huvudvärk när din lover vill pippa.

• Att fumla runt bland lakarna 1-2 gånger i veckan gör att anti-kropparna ökar och du blir därför inte sjuk lika ofta. 

• Inga orgasmer = inga endorfiner = deprision och nedstämdhet.

• Östrogen- och testosteronnivåerna i kroppen ökar vid sex, du blir alltså snyggare.

• Människor som har sex regelbundet lever längre.


 
 
Kom ihåg att man kan faktiskt ha sex med sig själv. 

Ledig my ass.

Var ledig idag och ändå spenderades denna dag i skolan. 
Jag lovar er, min skola klarar sig fan inte utan mig. Storhetsvansinne - absolut inte. 


Är ju alla hjärtans dag imorgon och självklart skulle allt fixas idag. Tack och lov var jag inte själv och gjorde detta, utan var några söta elevrådsrepresentanter till som ställde upp, cred till er. 
Men det är typ så min dag har sett ut. Har sprungit runt halva Drottninggatan fram och tillbaka i jakt på grejer och sedan suttit i skolan och pysslat.


Och anledningen till att jag inte bloggat var för att min dator lämnade jag hemma och blogg.se appen till android SUGER verkligen. Usch. Allt blir centrerat och fult.
Så blogg.se om ni läser detta, lär er lite av wordpress. Gärna typ helst nu. 


 
Bara för jag är söt får ni två bilder på mig idag! 

En gång för länge sedan...

så såg jag på massa bra serier. Det jobbiga är när man inte kommer ihåg dom man bara hann se halvvägs på...
Suburgatory vet jag iallfall att jag missat avsnitt på, men är bara några stycken, sen då? 

 
#idontwanttoliveonthisplanetanymore

Baby you light up my day, yes you handsome. 
Hittade en gammal foundation jag ville prova så nu vart jag sminkad ändå och ni fick en bild. Win win!
Det här är typ så jag ser ut när jag är hemma och är sjuk. 

Nu ska jag försöka gå ut med hunden så han får bajsa utan att jag bajsar på mig själv. Toodles!

Dagens bravader.

Jag har inte gjort ett shit idag, eller jo bajsat som ett as för min mage är kaos. Att äta en kebabtallrik till middag hjälpte inte. 

Sen har jag nördat Glee också, men det är standard. 

Hade tänkt bjuda på lite bilder på mig själv idag också men eftersom jag levt i mjuskiskläder och är mitt osminkade vackra jag idag så avstod jag. Därför får ni en bild på en semla. 
 
 
 

Guys, don't forget valentines day.
Agent Provocateur vet vad alla hjärtans dag går ut på.

Garanterad orgasm.

 
Fick ett mail igår som passade rätt bra till inlägget jag skrev igår. 

Oliver och Eva är en sexbutik på nätet med väldigt låga priser, diskret, snabb leverans, och gratis frakt.

Fick ett erbjudande till er i detta mailet. Under hela februari kan ni använda koden HANBAKOCHFRAM så får ni 10% på alla era ordrar under hela februari. 
Det bästa med allt är att dom har en orgasmgaranti. Köper du en sexleksak där ifrån som inte kan få dig att uppnå orgasm så får du 50% på nästa köp. 

Ska tjata på pojkvännen lite och se om han vill köpa nått till oss, eftersom leveransen oftast bara tar 1-3 dagar så slipper man vänta också!

OLIVEROCHEVA.SE
 
Update: 
Ni måste använda http://oliverocheva.se/rabattkod för att koden ska funka 
My bad, hoppas ingen hunnit handla än.
Nu ska allt funka som det ska, så nu är det bara handla på!

Guess what - it's gonne be me.

kan inte sova, förklarar detta varför? 90talet ftw!


Cupid is one crazy motherf*cker.

Alla-hjärtans-fucking-dag. 
Nu på torsdag smäller det.
Ni som har förhållande och vet vad ni ska hitta på, kul för er! En annan har inte en blekaste och är dessutom pank. 
Ni som är singlar - sörj inte. Detta är för er!
 
 
Singel på alla hjärtans dag är egentligen det bästa som finns. Skit i alla som hypar och äcklar dig till max med kyssar och härlekstrams. Detta är en dag som du kan älska den enda som någonsin kommer betyda allt för dig. Vem då? Jo dig själv.  Detta är en dag då du kan passa på att dra ut på krogen och skaffa ett ONS. 
Göra en helkropps makeover. 
Pyssla om dig själv. 
Ta en helkväll med din bästa singelvän - se på film, ät god mat, och skratta till tusen. 
Sätta dig och spela WOW hela dagen, bara för att du kan. 
 
 
 
 
NE-YO: Let me love you, and I will love you until you learn to love yourself. 
Om du inte älskar dig själv så kommer ingen annan att kunna göra det heller. Så varför slösa tid på någon annan när du kan slösa den på dig, och bara dig. 
 
 
 
Du slipper alla måsten:
Köpa presenter
Betala för middagen
Vara romantisk
Ha sex bara för att du måste
Gå och se en helkass kärleksrulle på bio


Istället:
Unna dig nått du velat ha, kanske den där snygga tröjan
Köp dig en pizza - det är bara du som måste stå ut med din kropp
Ge din mamma en extra puss, hon kan behöva det
Onani är din vän
Se en skräckis och bli skiträdd när du ska kissa mitt i natten - mycket roligare

 
 
 
Singel på alla hjärtans dag ska aldrig sörjas, tänk på barnen i Afrika istället!


 
Förra året spenderade jag denna dag med Nicole, bättre sätt har jag nog aldrig spenderat den på!

Om ni nu skulle missat det.

Så här ser våra kön ut!
 
 
 
Boys, känn er inte diskriminerade för att er bild var mindre. Skyll på UMO.se

Svensklektion.

Försov mig, kom i tid, har svensklektion, har redovisning, Nicole var fan är du?!
Redovisa en sak som är tänkt för två - hur fan ska det här gå? 
 
I can dew this. 


Cred till Carl Hultberg för jag fick sno bilden. 
 
 
öhhhhh dö liv dö. Omotiverat inlägg.

21.33

Senaste inlägget vart två, ber om ursäkt för detta!

Just nu sitter jag hemma hos min karl och ser på The Expendables. Har hunnit med att noppa både hans och hans mammas ögonbryn ikväll, nu är det bara mina egna kvar. Stora frågan är om jag orkar det. 
Idag har jag inte gjort mycket alls, sov till 1 för en gångs skull också. Efter det drog jag med svärmor in till stan och hämtade ett par fotöljer som helt plötsligt har gjort deras vardagsrum snyggare. Det är det mest produktiva jag gjort idag. Och bloggat, bara det är fan en bedrift!

I'm on a mission.

Missionären - den vanligaste sexställningen. Den alla kan namnet på. Den som vi oftast tröttnar på snabbast. 
Hur ska vi få den roligare? Kan vi göra den mer varierad? Oh yes we can. Men hur?


Korsa benen runt hans huvud
Lägg ditt högra ben på hans högra axel och ditt vänsta ben på hans vänstra axel. Detta gör att det blir en trängre känsla.
Våga ta i lite
Ta tag i hennes handleder och för dom bakom huvudet på henne. Antingen håller du i dom eller så tar ni handbojorna ni fått i present som aldrig kommit till användning. Eller så kör ni som Mr Grey och använder en slips att knyta ihop handlederna med.
Make an X but not an EX 
Kan vara rätt knepigt att få till det men övning ger färdighet. 
För in penis som vanligt i ditt sliddjur som när ni kör missionären, när du sedan är inne vrider du din kropp så ni hamnar i ett kors eller ett x. Detta gör att ni kan komma åt punkter ni aldrig ens visste fanns. 
Upp med rumpan
Killen sitter på knäna i sängen tillbakalutad mot sina hälar, kvinnan upp med rumpan i mannens knä. Där ifrån låter kvinnan sina ben slutas runt mannens midja och mannen kan börja pumpa. 
Denna ställning gör i princip samma sak som en kudde gör, kvinnan kommer i en helt annan vinkel och g-punkten nås lättare. 
Titta men inte röra
Inga ben, inga armar, inga händer, inga kyssar, ingenting. Enda ni får ha är era intimaste delar mot varandra och ögonkontakt. Efter en stund av detta kommer ni aldrig vilja sluta röra varanda. 
Lägg benen på ryggen
Vanligaste sättet att utveckla missionären är att ta upp benen på hans axlar. Men det finns många olika varianter på bara det. Ha hans axlar i knävecken, sätt dina fötter på hans alxar, lägg benen i kors bakom hans huvud osv, möjligheterna är oändliga.
Close up
Kvinna - ditt vänsterben ska vara rakt, ditt högerben ska du ha på hans axel.
Man - ditt högerben ska vara rakt och ligga jämte med kvinnans vänsterben. Ditt högerben ska du föra upp framfördig böjt, som om du stod i en konstig startposition. 
Detta gör att ni kommer komma väldigt nära varandra på ett helt annat sätt.


Jag vet vad jag kommer att göra ikväll iallfall.

Tattoo inspo.

Just nu vill jag bara ha pengar, en jävla massa pengar. 
Men snart, snart så...

HBTQ.

Homo, Bi, Trans och Queer - fyra ord som så länge jag kan minnas har sått mig nära hjärtat. 

Jag minns fortfarande första samkönade vigseln som ägde rum i Sverige. Den första Maj 2009 stod jag i Humlegården med gåshud på hela kroppen och bara grät. 
Den 31 Juli 2010 såg jag min första Prideparad efter år av tjat, detta året vägrade jag missa det.
2011 den 6 Augusti gick jag även Prideparaden för första gången, och detta är något jag kommer fortsätta med tills den dagen jag inte kan gå längre. 
 
 


Jag har aldrig satt någon stämpel på min egen sexualitet, jag känner bara "Varför?".
Kärlek är inte något du ska behöva sätta en stämpel på, kärlek är något som inte går att förklara. Så varför ska det helt plötsligt behövas definieras. 
Kärlek för mig har alltid varit något som inte kan förklaras, den närmsta förklaringen jag kan ge är "man bara vet". Det bara händer, det bara finns och man vet inte hur det gick till. Bara för att någonting inte händer på ett sätt som det gjort tidigare ska det inte behövas en förklaring. 
Bara för att du är vänsterhänt behöver du inte alltid vara berädd på att ha ett helt lager med arugment för att backa upp ditt beteende. Du behöver inte bli ställd frågan "är du säker på att du provat högersaxar tillräckligt många gånger?". Så varför ska du behöva stå till svars för att du väljer att älska någon annan än vad samhället anser att du borde?
 
 
 
 
Att älska någon är inte ett val du gör. Du kan aldrig framkalla äkta känslor för något eller någon bara för att samhället säger att du borde.
Ett passande citat till detta är ett som Richard Gere säger i Pretty woman:
"People's reactions to opera the first time they see it is very dramatic; they either love it or they hate it. If they love it, they will always love it. If they don't, they may learn to appreciate it, but it will never become part of their soul. "

 
 
 
Våga älska, och våga älska den du vill.
Att komma ut kan vara något av det svåraste man kan tänka sig. Men tänk på att det alltid finns människor som kommer att stå bakom dig. Jag är en av dom. 
 
 You and me, like whiskey and wine. 

Lördagar - dagen D för ögongodis?

Danny Saucedo eller Anton Ewald, vem av dom är egentligen snyggast? 
Jobbigt val...
 


En hunk VS en annan hunk. 
Båda två är grymma dansare och tydligen grymma sångare också har vi sett.
Mamma och jag kommer ha mysigt i soffan ikväll. 

Seg som en snigel.

Sov hos min karl igår, kom hem till mig för 4 timmar sen och allt jag gjort är att duscha. 

Idag vet jag inte alls vad jag ska sysselsätta mig själv med, börjar bli sjuk känns det som. Skulle fikat idag men det är svårt att fika när ena parten sover. Så nu ska jag ta och proppa i mig vitaminer, träna och ta hand om mig själv. Gissa vad jag ska träna?

snusk, sunk och öl

sen slänger vi på lite hentaiporr på det.
Aura sög getdase och nu är det lionbar som gäller. Sitter och försöker lära pojkarna lite om porr medans jag försöker klara mig ifrån att gå på äckeltoan, behöver mer alkohol för sånt.

Vården kan köra upp nånting där solen inte skiner.

Hämtade ju som sagt ut mina mini-piller idag Cerazette, och guess what? Dom är inte subventionerade längre. Så istället för 90 kronor för ett helt år kostade detta mig 305 kronor för ett halvår. 
Men jaja, jag slipper bli på smällen och jag slipper min mens. 

Nu kom folk äntligen till skolan så nu ska jag börja jobba!

Bitches be crazy

Just nu spenderar jag min morgon på ungdomsmottagningen. Drop-in öppnade kvart över men redan tio över var det tre pers trapphuset när jag klev in, är ju bra att folk faktiskt skyddar sig!

Är så skönt när man bara ska ha nytt recept för vips 5 minuter senare är man klar.
Nej nu ska jag råna mitt bankkort.

Menssex?

Sex är något som vi är gjorda för att ha, vid alla tidpunkter för att skapa oss avkommor. Den sexuella driften sägs vara extra stark då båda parterna är fertila, dock vet jag inte riktigt hur sant det är.

Mens, att löpa, att blöda och att vara brunstig, allt detta är ett tecken som borde symbolisera att en kvinna är redig för ett skjut. Ändå väljer många att avstå. Frågan är varför. 
Att ha samlag när ens kvinna blöder anses ofta vara äckligt och ohygieniskt, många äcklas helt och hållet av denna tanke. Andra kör på som vanligt. 

Att ha sex under mens är inget problem egentligen, det värsta som kan hända är att man får lite blod på sig eller på platsen där man idkar älskog. Dessa miserabla missöden går oftast att lösa genom att kvinnan som blöder tvättar sig innan och att parten som inte blöder går och tvättar av sig efter. Sen kan man alltid stoppa in en handduk under för säkerhetsskull. 


Att ha sex vid mens är något som man kan tycka borde ses som positivt då det faktiskt kan komma med många fördelar: 
• Det är en väldigt liten risk för att bli med barn.
• Sex hjälper oftast mot menssmärtor.
• Dom flesta blir oftast kåtare vid denna tidpunkt på månaden.
• Blodet fungerar även som lubrikationsmedel
• Sex bidrar till att endorfiner utlöses och ditt sliddjur kommer antagligen bli gladare och inte ha lika mycket PMS.
Våga säga ja till blodsex!

Hej och välkommen till INIT.

Sitter i skolan och väntar på att öppet hus ska börja, snäll som man är så ställer man ju upp och lockar hit elever. 
Eller så ställer man bara upp för att käka upp kakorna och dricka upp saften. 

Så om det är någon söt kis som ska välja gymnasium så kan ni ju kika förbi mellan 17.30 och 19.30 Hälsobrunnsgatan 6 befinner vi oss på. 
Atm chillar jag galet i soffan med William och William, en har gay och en har tjej, så är ni inte killar så har ni ingen chans *flirt flirt*

Student 2013?

Eftersom jag har missat så pass mycket av skolan det senaste året så är den stora frågan, kommer jag få ta studenten i år? 

Detta tvivel som jag gått och haft med mig i bakhuvudet i princip sen jag började trean har gjort så att jag har undvikit att köpa en studentmössa. Nu fick jag iallfall arslet ur vagnen och gick in och kollade på vad det ungefär kommer att kosta då alla sagt att det är snordyrt. Lär hamna på typ en femhundring och det tycker iallfall inte jag var så farligt!
Fast sista året blir förjävla dyrt har jag kommit fram till; Skivan, middagen, alla andras skivor, kryssning, mössan, kläderna, mottagningen, och jag har säkert glömt saker. I need to get a job. 
 

 
 
Var beställer man billigaste studentmössan?

AURA.

På fredag klockan 22.00 är kvällen det händer. Då slår portarna upp till Stockholms nya nattklubb AURA


 
 
 
En av mina finaste vänner bad mig komma, och självklart ställer jag upp för honom. 
Så på fredag kommer ni hitta mig på Kungsgatan 15 i Stockholm. Jag hoppas någon av er dyker upp också.

Jag är ju verkligen aldrig ute på Stockholms klubbar då jag tycker att hemmafester är roligare, men eftersom Denniz har börjat jobba med dom redan från start så ska jag ställa upp och komma dit. Så jag hoppas ni kommer dit och drar med er massa folk så ni kan ändra min uppfattning om utelivet i Sverige!

Konsten att komma i tid.

Komma för snabbt, komma för långsamt eller komma precis när det är dags. 
Hur fan gör man egentligen och vad är lagom? 
7,3 minuter - där har ni hur gångt ett genomsnittligt samlag är. Detta är då inte med förspel utan bara in och ut delen. 

Jag har aldrig förstått hypen med att man måste knulla över en timme. Det är en komersiell idé som porrfilmsindustin har tuttat i oss för att vi ska springa och köpa viagra för att vi inte kan hålla i gång över en halvtimme. 

Visst ibland kan det väl hända att man hållt på och sexat loss som en galning men fortfarande är kåt som en brunstig älg och tjuter efter mer penis. Men det kan vara precis lika skönt att bara dra en femminutare och sedan somna. 
 
 
 
Kommer du aldrig senare än en minut då kanske läkare behövs uppsökas. 
Men som Daniel Adams Ray stolt sjöng en gång 2006. 
Jag är två sekunder från att vara en one-minute man. 

Schysst pojkvän man har.

Svaren.

KOMMENTARER
Postat av: Anonymous

Vad går du igång på? ;-)
Ja du, det är rätt olika beroende på tillfället. Stämmer personkemin så är oftast bara det tändande. 
Men en person som vet vad dom vill och kan utföra det också. Sen så är ju alltid passionerande kyssar, smek överallt och lite nafs i örsnibben alltid trevligt!

2013-02-04 @ 21:53:44


Postat av: Anonym

Hur gammal var du när du förlorade oskulden?
Jag var ung, naiv, fjorton år gammal och upp över öronen förälskad. 

Är du katt eller hundmänniska? 
Måste säga både och då jag faktiskt har både en hund och två katter, kaninen kan få vara med på ett hörn också för han är så söt. Jag kan faktiskt inte välja mellan hund och katt utan ska det vara så får det vara båda.
:)))

2013-02-04 @ 21:54:15


Postat av: Anonym

Har du haft analsex? I så fall gillar du det? 
Ja det har jag och gilla skulle jag väl inte påstå. Det är väldigt annorlunda kan man ju säga haha.

Hur ofta har du och din kille sex? 
Det var en bra fråga! Beror helt på när, var och hur vi ses. Sen hur trött jag är, har en tendens att somna så fort jag hamnar i sängen. Men kanske 3ggr?

Vad kan man köpa till sin pojk eller flickvän på alla hjärtansdag? 
Bjuda på middag eller bio går alltid hem. Eller varför inte laga middagen själv! Vill man satsa på ett dyrare alternativ så är att ta in på hotell en rätt kul idé, hotellsex är underskattat. Ett lite mer udda val är att köpa ett sexspel, till exempel Monogamy (har bara hört gott om det spelet, måste prova själv dock!)

Hur ofta rakar du dig där nere och rakar du uppåt eller neråt? Haha
Måndagar, onsdagar, fredagar och lördagar brukar det ske på för att vara exakt haha. Rakar både uppåt, neråt och åt sidan, anpassar rakhyveln efter vinkling! 

Favorit ställning? 
Måste nog säga skeda, finns så otroligt mycket olika saker man kan lyckas få till då.

Bästa bloggen?
Borde säga createclara.blogg.se eftersom hon är min bästavän, det är faktiskt också den enda bloggen jag läser just för att hon är hon.  

Vem är ditt bästa ligg? 
Min Rabbit utan tvekan haha, förlåt älskling. 

Hur många sexpartners har du haft? 
Nio, no more and no less.

Hur många one night stands har du haft?
Två om jag inte missminner mig! 

Hur lång är du och hur mycket väger du?
Jag är 183 och vad jag väger vet jag faktiskt inte, undviker vågen. Skulle gissa på nått kilo mer än jag borde men snart ska det börja gymmas och då kan ni få veta både vart jag ligger och vad målet är. 

Tränar du? I så fall vart? 
Aldrig tränat i hela mitt liv, dock lär det bli Fitness 24/7 om några veckor.

Puss på knät
2013-02-04 @ 21:57:22Postat av: Anonym

Är första gången överskattad enligt dig? 
Första gången är ju aldrig bra, speciellt inte om båda är oskulder. Men oftast brukar det bli ett fint minne.

Hur många har du haft sex med? 
Samma fråga är redan svarad på men nio!

Önskar du att du förlorat oskulden senare?
Nej det gör jag faktiskt inte, tycker det var en ganska bra tidpunkt i mitt liv. Alla pusselbitarna föll liksom på plats naturligt.

2013-02-04 @ 21:59:18Postat av: Casper

Mumin eller Smurfarna?
Är lite svag för Mumin men Smurfarna har alltid varit bättre tycker jag. Nördade sönder smurfspelet förr och nya smurffilmen har jag sett ex antal gånger huehuehe. 

2013-02-04 @ 23:20:59


Postat av: Clara

vill du bli sexpedagog? 
Sexpedagog vore nått, eller jag vet inte. Jag vill kunna lära ut folk sex på ett bra, säkert och kul sätt och försöka göra så det blir mindre tabu över det hela.

och lär dej köpa dildos!
Du fyller år snart hjärtat, du kommer få din vibrator, denna gången ska den inte vara helt i gummi. 

2013-02-05 @ 07:39:03


Postat av: Anonym

Hur ser det perfekta paret ut?
Två personer som kompleterar varandra och får varandra att utvecklas på ett positivt sätt och tar fram det bästa hos varandra. 

Är det isåfall Några du är avundsjuk på? 
Inga som jag kan komma på på rak arm *provar att böja den* - nej det funkade inte heller. Alla par är sepciella på sitt sätt, så nej måste jag nog svara. Sen finns det ju dock vissa som är extra gulliga!

Vem är din idol?
Megan Fox, solklart.  

Hur skulle din drömkropp se ut?
Kurvig och fylld med bläck. Snart ska jag vara där. Dock skulle jag vilja vara lite kortare så folk slipper tappa hakan när man kliver på tunnelbanan i 15cm heels. 

Hur ofta ska man ha sex om man är singel? Och hur ofta som par?
Man ska ha sex precis så ofta som man känner för det, finns ingen mini- eller maxgräns tycker jag. Bara man låter lusten flöda! 

Bästa preventivmedlet? 
Om jag ska gå enligt mig själv så är det bästa jag haft hittlills mini-piller. Men det som funkar för en kanske inte funkar för en annan. P-piller har jag provat dom flesta och inget funkade för mig. P-ring var otroligt bekvämt då man bara behövde hålla koll på när tre veckor hade gått. Och självklart är kondom det bästa för ONS.

Vad tycker du om Hanna Widerstedts videor om svenska killar? Stämmer det att utländska killar är bättre i sängen? 
Jag har faktiskt bara haft sex med en "utländsk", och det sexet sög. Svenska killar kan både vara bra och dåliga, men jag tror inte det ligger i ursprung utan mer i personliga erfarenheter. Så jag håller inte med Hanna alls, även om hon är ball nog att heta Hanna!

Vilken choklad är godast? 
Marabou vit eller vad den nu heter föredrar jag just nu, men den med daim är ju stört god. Och Fazer choklad. Och kinder maxi. Åh jag vill ha choklad i alla dess former just nu. Chokladdoppade jordgubbar *orgasm*

Vad tycker du egentligen om Oskar? Personlighet/utseende osv 
Han är både snygg och förbannat snäll. Generös och omtänksam är han också. Sen är han bra i sängen så det är ett plus!

Älskar du fortfarande Megan Fox?

 Does this answer your question?  ;)

Vad ska man överraska dig med en varm sommarkväll? 
En härlig picknick eller liknande ute vid vattnet, helst ska man plocka fram en kyld flaska mousserande eller rosé också - då är jag lycklig. 
Puss på tån

2013-02-05 @ 17:04:21


Postat av: Anonym

e du sexberoende?
Detta verkar vara en missuppfattning många fått om mig. 
Nej jag är inte sexberoende och har nog sex lika ofta som vilken vanlig Svensson som helst haha. 

2013-02-05 @ 17:09:46


Postat av: Annonym

är du sexberoende? 
Se svaret precis ovanför, orkar tyvärr inte skriva det två gånger ;)

har du haft en kk, och vill du ha kk i framtiden? 
Ja det har jag. Allt beror på hur framtiden ser ut men om det blir så att det behövs så varför inte?

tycker du bara om svenska killar? 
Verkligen inte! Finns så många utländska karlar som är otroligt snygga. Har inget emot "invandrare" om vi nu ska använda det ordet, så länge dom inte är blattar. Med ordet "blatte" syftar jag på beteende och inte ursprung.  

hur ofta tänker du på sex?
Tror det är vetenskapligt bevisat att man tänker på sex var 12:e sekund. Låter otrligt mycket men det är ju trots allt undermedvetet också. Så antar var 12:e sekund haha! Nej men detta var en reklamkampanj. Men ganska många gånger om dagen, snarare väldigt många. 

2013-02-05 @ 17:44:14


Postat av: Anonym

Tycker du att man är en orre om man flirtar med väldigt många killar och låter dom ta på en, fast man inte har sex med dem? 
Orre betyder antingen fågel eller hora. Och en fågel kan vara svårt för en människa att vara och en hora är man endast om man tar betalt haha.
Nej men jag tycker inte att det är något fel på det så länge man är singel. Det är ju då man ska leva loppan. Kom bara ihåg kondom om dom får gå steget längre.

2013-02-05 @ 18:35:21


Postat av: jordgubben17

har du haft sex på nån offentlig plats? vart isåfall? 
Yes, oralsex i en buske på en IKEA-parkering och sex på en väg klockan fem på morgonen när det var snorkallt, uuups.

tycker du att det är slampigt att skicka halvnakna bilder t sin kille? 
Nej gud nej! Nakna, helnakna, påklädda, spelar väl ingen roll? Vi visar ju oss ändå nakna för varandra när vi har sex!

har du nån gång blivit ertappad med att ha sex?
Oh ja, mamma har kommit på mig rätt så många gånger.  

säg nån rolig sexlek? 
Vibrerande ägg är en ganska rolig leksak när man är två. Är man själv så kan en dildo eller varför inte ett uppblåstbart får vara något att införskaffa?

förslag på nåt speciellt man kan göra med sin pojkvän på alla hjärtansdag? 
Langade några tips i början. Men utöver det så är väl köpa roliga underkläder eller leksaker, åka iväg över på en tripp till något ställe och hitta på något - middag i uppsala kanske, eller ha en galen sexkväll något!

din blogg är rolig, blogga mer! :))
Är så roligt att höra sånt här! Jag försöker verkligen ta tag i bloggen, men jag är så sjukt duktig på att glömma bort saker, så det blir lätt hänt att jag glömmer bort att jag har en blogg ibland *generad*

2013-02-05 @ 18:49:46


_______________________________________________________________


Det där var allt för den här gången och jag hoppas ni blir nöjda med svaren!

I väntan på svaren.

 
 
 
 


God eftermiddag bloggen.

Sitter i skolan och chillar med my babes, söta jävlar är dom också. 

Nu ska jag gå och fika med min äslakde lilla glitterbög, ååååh så taggad. Jag har inget bättre att skriva än att han är singel, så har vi några pojkar som vill ha en karl så är det bara hojta till! 

Töm era tankar - nu kör vi.

Ni har varit så duktiga idag på att kommentera och sen var det någon som önskade det...


VI KÖR EN FRÅGESTUND!


Kommentera det här inlägget med alla frågor ni kan komma på och vill veta, och vill ni vara anonyma skriver ni inget namn helt enkelt eller ett alias!

Vi kör tills 20.00 imorgon, kör vi längre kommer jag glömma bort den haha.

Q/AAlltid kul att få lite uppskattning! Tack och jag älskar er som läser den!

För att besvara din fråga så säger jag NEJ det är skitsnack.
Vi kan säga så här det finns olika typer av kukar: baseballträn, gurkor och morötter. Gurkor är "normal svensk standard" om vi säger så. Om du har någon av dessa tre typer av penis så spelar det faktiskt ingen roll vilken av dom du har. Vaginan är anpassad för att kunna forma sig efter föremål som befinner sig i den. 

Sen har vi mcdonnalds minimorot, den som kanske inte så många har -5cm typ. Den kan nog vara lite knepig att inte känna någon skillnad på men det finns alltd andra sätt att tillfredställa sin partner. Om om du nu har minimoroten så ge inte upp på livet och hoppa från något högt. Se till att lär dig andra sätt att tillfredställa och tala om för personen "jag kanske inte har mycket att hänga i granen, men jag ska göra allt för att inte lämna dig otillfredställd."


Hoppas det dög som svar på din fråga, puss på dig och knulla lugnt!
P.S.
Glöm inte kondomen
D.S.

To get someone else to love you, you must first learn to love yourself.

Onani.

ONANI -ni⁴ (ånani' DALIN), r. l. f.; best. -en l. -nonani 1837 osv. onanie 1800–1892 )
[av t. onanie (jfr eng. onanism, fr. onanisme); till det i
1Mos. 38: 9 förekommande mansnamnet ONAN]
[ONANI 0]
handlingen att bereda sig sexuell njutning l. tillfredsställelse gm avsikt- ligt retande av de egna könsdelarna med hän- derna l. dyl., masturbation, självbefläckelse, självtillfredsställelse. GJÖRWELL o. STECHAU Flittner Gynäol. II. 6: 22 (1800).
 
Jag tror att det finns ganska många av er där ute, speciellt tjejer, som aldrig onanerar. Ni finner det som slöseri med tid och anser att det är bekvämare att låta en annan person sköta jobbet åt er.
Istället för att ägna tid åt er själva så kan ni inte släppa tanken av att ni måste ha någon att dela er vardag med. Hela er tillvaro går ut på att hitta en till person som kan ge er den sexuella tillfredställelsen som ni behöver, ofta utan att ni själva har insett det. Ni som känner igen er, går ni omkring och ständigt letar efter kärlek eller någon att idka samlag med. Och nu när ni tänker efter så inser ni att ni faktiskt inte onanerar speciellt ofta? Ni letar istället efter någon annan som kan fylla upp tomrumet som er sexuella begäran har sakpat.Jag tror att om alla skulle börja onanera så skulle vi slippa alla dessa statusar på facebook om att någon vill hitta kärleken. 

Facebookstatus *insätt namn här*
Jag vill ha någon att mysa med, frivillig? 

Danny Saucedo

- Snälla gift dig med mig? 

 
 
Jag lovar att aldrig mer tycka något annat än att du är underbar från och med nu. Åh du tröjlöse Adonis! ♥

Handla dyrare - billigare.

Funderat på att köpa den där snuskigt dyra leksaken till sänghalmen? Känner du att du inte har råd och funderar på att köpa budget varianten? Det behövs inte nu. 


Det här är inte smygreklam utan var inne på groupon själv och snubblade över detta som jag själv anser är ganska onödigt då jag är en snål jävel men. Om du betalar 199 pix så får du 50% på ditt köp från Tentigo.se. Kan ju definitivt vara värt det om man ska handla mycket eller dyrt. Dock vet jag inget om sidan men kan återkomma. 

Här är länken iallafall:
http://www.groupon.se/deals/hela-sverige/Tentigo/16900644

Ska försöka fixa lite bättre deals åt er på sexleksaker sen. 

Helgens bravader.

Haft fullt upp i helgen, med fullt menar jag till mesta dels att jag varit full haha.
Nej men Nicole har firats hela helgen, nitton år, snart dags för pension! I fredags var vi hemma hos Nicole några stycken och drack vuxensaft och gjorde annat kul. 
I lördags var det födelsekalas med hennes släkt på eftermiddagen och på kvällen begav vi oss til Tivoli för mer alkoholintag. Detta misstag fick mig att inse att astma och rökmaskiner inte funkar så bra ihop. Påminnelse till mig själv: UNDVIK det första dansgolvet så du slipper dö. 
 
 
Just nu ligger jag i sängen och ska se på Pretty little liars, men innan dess måste jag komma på vad jag ska hitta på till alla hjärtans dag. Det ska bli gullegull på högsta nivå! Bio, weekendresa, spa, köpa ett hus? Äsch får väl bli en vanlig nalle. 


Btw, jag har sagt adjö till iPhone nu, samsung galaxy S2 nu kör vi. 
Jag bloggar mer imorgon, är helt slut nu, natti.

Sanning eller konsekvens.

Nicole fyller nitton, alkohol är inblandat och sex är på schemat.

Konsekvens: namnge en ny sexposition och beskriv den.
Cold Hammer
Du sitter i en frys, fötterna bakom huvudet och gör en fantomenmask med händerna.

Någon som vill prova?

Dagens ungdom.

Ungdom är till och med fel ord, barn är mer passande i detta sammanhang.

Sitter bredvid två stycken MAX tioåriga tjejer på tuben som sitter och har en väldigt intressant konversation. Tilläggas bör att dessa har egna handväskor, iPhones, fullt sminkade och ser redan ut som blivande stureplansfittor.

Tjej 1: ah men din nya pojkvän ser lite så där typ fjortisaktig ut, inte alls som dom innan.
Tjej 2: ah jag vet men han är inte det, alla mina förra pojkvänner har sett jätte bra ut på bild tillskillnad från honom. Fast han är verkligen jättesnäll och söt.
Tjej 1: åh kan inte jag få träffa honom.
Tjej 2: inte än.
Tjej 1: ja men kanske typ om en månad?
Tjej 2: ah visst, om vi fortfarande är tillsammans då.
Tjej 2: jag har skaffat en blogg också! Kan inte du hjälpa mig med designen?
Tjej 1: jo visst gör så här "blablabla".


Ni förstår grejen.
När jag var så gammal lekte jag med dockor typ. Jag satt inte och bloggade från min Iphone och hade en hel drös expojkvänner avklarade.
Vid tolv års ålder kommer dagens barn vara sönderknullade och alkoliserade.
Man kan inte annat än att tycka synd om dom...

Oh you dirty slut.

Födelsedagskalas på subway.

Sitter på Subway med Nicole som fyller 19 idag, stor flicka nu! Vi har nästan köpt upp alla deras kakor.
2x15cm subs med meny och 7 kakor, vilka feta jävlar vi är.


Efter det måste jag fylla ut min tid för att vänta på att pojkvännen ska sluta gymma så jag kan åka hem till honom. Han har tyvärr nycklarna.

I shall gagball the fuck out of you.

BDSM, vi alla har hört det uttrycket i något sammanhang även om vi kanske inte lagt det på minnet. Och just nu är det ett av dom hetaste samtalsämnena runt kaffekopparna. 

Bondage, Discipline, Dominance, Submission, Sadism, Masochism. 
Allt detta har slagit världen med storm, allt tack vare en bok, Fifty shades of Grey. Sexbutikerna som kanske vanligvis har haft mer diskreta leksaker har nu fått köpa in både gagballs, bindningsrep och piskor. Nu vill mänskligheten ut och experimentera. 


En ganska vanlig missuppfattning runt BDSM är att det ofta ses som misshandel. När detta utövas är alltid alla parter med på vad som är okej och vad som inte är det. Om det nu är så att man vill testa sina gränser inom detta bör alltid ett stoppord användas
Ett stoppord är är ett ord som den ena partnern kan använda sig av när den tycker att saker börjar gå över styr eller göra för ont. En fördel är dock om det är ett ord som inte brukar användas i sänghalmen, till exempel raggsockor!
 
 
 
Vanliga leksaker när det kommer till BDSM är bland annat silkesrep, tejp, hand och ankelklovar, piskor och gagballs. 
 
 
 
Fram tills årsskiftet 08/09 så ansågs BDSM att vara en sjukdom i Sverige. Fast vi är ju trots allt lilla landet Lagom där inget får vara för utstickande.

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin