Blommor och bin i grönsaksdisken.

Att använda grönsaker och frukt till onani är något som vi har vetat om att man kan göra i flera år. Gurka och morötter som dildos och meloner som något att stoppa snoppen i. Detta är något som efter år av tv-tittande och otaliga American pie filmer har lärt oss funkar. 
Att köpa sexleksaker är inte det billigaste alternativet och därför kan grönsaksdisken på ICA kännas lite mer lockande.
Det är aldrig fel att välja det vegitariska alternativet till sexuell njutning, dock ska man alltid tänka på säkerheten.
• Ta alltid bort alla hårda och vassa kanter som du kan skada dig på. 
• Tvätta alltid ditt inköp noga innan.
• Använd alltid en kondom på dig själv eller föremålet vid användning. 


Varför ska man använda kondom frågar du dig säkert (eller inte, men jag talar om det ändå).
Jo för att dom flesta frukter och grönsaker är besprutade med olika konstiga gifter och har säkerligen en massa bakterier på sig. Visst ska du alltid tvätta saker innan du äter dom också, men det är extra viktigt när du ska använda det vid intima områden. Att få bakterier och annat skit i underlivet är något du inte vill ha, detta kan både rubba PH-balansen, göra dig steril och ge dig en mängd olika infektioner. 


Grunka (gurkrunka) på nu, men gör det säkert!

Kommentarer

Darkie

2013-02-25 - 02:18:08
Grapefrukt *For men* :D

Anonym

2013-02-25 - 07:08:50
Jag gjorde med en morot en gång utan att tvätta den först :( måste jag till umo?
Svar: har du inte fått problem där nere hittills så är det nog lugnt, men kom ihåg att tvätta morötterna i fortsättningen ;)
Hannah Nyholm

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin