Den där oskulden.

Oskuld.
Det fasansfulla ordet som börjar bli mer och mer tabulagt desto fler födelsedagar som går. I början gjorde det ingen skillnad att man hade den i bagaget, men nu då. Nu när man inte längre är en liten hormonbägare som inte har koll på nått i livet, nu när man faktiskt kanske börjar närma sig vuxenlivet. Vad ska hända med den nu då?
 
 
 
Jag vet att flera av er som läser min blogg fortfarande har kvar oskulden, och jag vet att det faktiskt är många där ute i stora värden som bli av med oskulden senare. Alla hade inte "turen" att våga ta initiativ med det motsatta könet (eller samma könet) i sina unga år. Man kanske inte hade det bästa självförtroendet, kanske hade blivit avvisad innan, eller kanske bara inte hann bli intresserad av det förens nu. Och nu kanske det känns för jobbigt, för när det kommer till kritan ska man tala om det eller bara låtsats som att man kan allt?

Att vara oskuld kanske inte du tycker är coolt eller ballt, du skäms antagligen för det. Men jag precis som dom flesta andra tycker det är något att vara stolt över. Du har valt att inte ligga bara för att få det överstökat, du har inte stressat fram det, du är villig att inte bara ta första bästa kvart-i-tre-ragg. 
 
 


Dom flesta tycker faktiskt att det är rätt ballt att få ta någons oskuld och att få lära upp personen.
Oftast märks det knappt om man är oskuld eller inte. Visst lite fumligt kan det ju vara, men that's about it. Så om du har hittat någon du vill göra det med och känner att det börjar bli dags, behöver du inte säga att du är oskuld. Det är helt och hållet din egen ensak. Men jag tror att den andra parten kan uppskatta att få veta det innan för då kan den om den nu är lite mer erfaren, ta kontroll och styra lite mer.
Jag tror faktiskt inte att du kommer bli nekad sex om du skulle tala om att du är oskuld. Jag vet av egen erfarenhet att man känner sig ganska speciell när någon väljer att förlora sin oskuld till en. Jungfru Maria var ju oskuld, ändå lyckades hon haffa Gud. 
 
 
 
 

Kommentarer

Anonym

2013-02-27 - 19:58:06
Hur ska man säga det då? Typ precis innan eller, "åh, jag är oskuld, bara så du vet" eller vadå?
Svar: Allt beror ju på om man ens vill säga det eller inte. Man kan ju alltid göra som mitt ex och säga "jag är oskuld" och sen köra in den haha.Nej men om det inte sker pang bom rakt på så kan man ju säga det ett litet tag innan. Typ om vi säger att ni sitter och käkar middag, dricker lite vin så kan man ju dra upp det lite smidigt.
Eller om ni nu börjar bli lite mer intensiva och är mitt uppe i förspelet kan man ju säga lite försiktigt "jag har aldrig gjort det här, bara så du vet".
Hannah Nyholm

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin