Fantasibrist.

Jag ber om ursäkt för dåligt bloggning idag och senaste dagarna. Men har inte haft med mig datorn när jag har varit ute och jag klarar verkligen inte av blogg.ses app för android, sämre app får man leta efter. 

Just nu sitter jag hemma hos min karl och letar efter insperation till vad jag ska blogga om. Min fantasi är verkligen på noll så ni får jättegärna komma med förslag om det är nått just ni vill läsa. Mina leksaker ska jag blogga om så fort jag får tid och är hemma i mitt eget hus. Ska även hinna köra igenom alla så jag kan betygsätta dom!Idag så har jag varit på loppis med min korta vapenbärare Clara. Vi skulle till loppisen som låg på Hornstulls strand, trodde vi. Den hade tydligen flyttat till Drottninggatan så vi hann bara med en kvart. Det som var mest illa var att vid första bordet var det en tjej som sålde ett par Jeffrey Campbell Lita, i storlek 40, för 400. Jag kunde inte låta bli. Förlåt mamma, jag har syndat. Men om du läser detta så kan jag sälja dom för det dubbla när jag tröttnat!


 
 

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin