HBTQ.

Homo, Bi, Trans och Queer - fyra ord som så länge jag kan minnas har sått mig nära hjärtat. 

Jag minns fortfarande första samkönade vigseln som ägde rum i Sverige. Den första Maj 2009 stod jag i Humlegården med gåshud på hela kroppen och bara grät. 
Den 31 Juli 2010 såg jag min första Prideparad efter år av tjat, detta året vägrade jag missa det.
2011 den 6 Augusti gick jag även Prideparaden för första gången, och detta är något jag kommer fortsätta med tills den dagen jag inte kan gå längre. 
 
 


Jag har aldrig satt någon stämpel på min egen sexualitet, jag känner bara "Varför?".
Kärlek är inte något du ska behöva sätta en stämpel på, kärlek är något som inte går att förklara. Så varför ska det helt plötsligt behövas definieras. 
Kärlek för mig har alltid varit något som inte kan förklaras, den närmsta förklaringen jag kan ge är "man bara vet". Det bara händer, det bara finns och man vet inte hur det gick till. Bara för att någonting inte händer på ett sätt som det gjort tidigare ska det inte behövas en förklaring. 
Bara för att du är vänsterhänt behöver du inte alltid vara berädd på att ha ett helt lager med arugment för att backa upp ditt beteende. Du behöver inte bli ställd frågan "är du säker på att du provat högersaxar tillräckligt många gånger?". Så varför ska du behöva stå till svars för att du väljer att älska någon annan än vad samhället anser att du borde?
 
 
 
 
Att älska någon är inte ett val du gör. Du kan aldrig framkalla äkta känslor för något eller någon bara för att samhället säger att du borde.
Ett passande citat till detta är ett som Richard Gere säger i Pretty woman:
"People's reactions to opera the first time they see it is very dramatic; they either love it or they hate it. If they love it, they will always love it. If they don't, they may learn to appreciate it, but it will never become part of their soul. "

 
 
 
Våga älska, och våga älska den du vill.
Att komma ut kan vara något av det svåraste man kan tänka sig. Men tänk på att det alltid finns människor som kommer att stå bakom dig. Jag är en av dom. 
 
 You and me, like whiskey and wine. 

Kommentarer

konservativtmoderatjävel

2013-02-10 - 01:31:20
That was actually kind of beautiful

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin