I shall gagball the fuck out of you.

BDSM, vi alla har hört det uttrycket i något sammanhang även om vi kanske inte lagt det på minnet. Och just nu är det ett av dom hetaste samtalsämnena runt kaffekopparna. 

Bondage, Discipline, Dominance, Submission, Sadism, Masochism. 
Allt detta har slagit världen med storm, allt tack vare en bok, Fifty shades of Grey. Sexbutikerna som kanske vanligvis har haft mer diskreta leksaker har nu fått köpa in både gagballs, bindningsrep och piskor. Nu vill mänskligheten ut och experimentera. 


En ganska vanlig missuppfattning runt BDSM är att det ofta ses som misshandel. När detta utövas är alltid alla parter med på vad som är okej och vad som inte är det. Om det nu är så att man vill testa sina gränser inom detta bör alltid ett stoppord användas
Ett stoppord är är ett ord som den ena partnern kan använda sig av när den tycker att saker börjar gå över styr eller göra för ont. En fördel är dock om det är ett ord som inte brukar användas i sänghalmen, till exempel raggsockor!
 
 
 
Vanliga leksaker när det kommer till BDSM är bland annat silkesrep, tejp, hand och ankelklovar, piskor och gagballs. 
 
 
 
Fram tills årsskiftet 08/09 så ansågs BDSM att vara en sjukdom i Sverige. Fast vi är ju trots allt lilla landet Lagom där inget får vara för utstickande.

Kommentarer

Darkie

2013-02-01 - 00:53:51
Fråga Olle avsnittet idag var fokuserat på Dominans och så Mwahaha :D

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin