Menssex?

Sex är något som vi är gjorda för att ha, vid alla tidpunkter för att skapa oss avkommor. Den sexuella driften sägs vara extra stark då båda parterna är fertila, dock vet jag inte riktigt hur sant det är.

Mens, att löpa, att blöda och att vara brunstig, allt detta är ett tecken som borde symbolisera att en kvinna är redig för ett skjut. Ändå väljer många att avstå. Frågan är varför. 
Att ha samlag när ens kvinna blöder anses ofta vara äckligt och ohygieniskt, många äcklas helt och hållet av denna tanke. Andra kör på som vanligt. 

Att ha sex under mens är inget problem egentligen, det värsta som kan hända är att man får lite blod på sig eller på platsen där man idkar älskog. Dessa miserabla missöden går oftast att lösa genom att kvinnan som blöder tvättar sig innan och att parten som inte blöder går och tvättar av sig efter. Sen kan man alltid stoppa in en handduk under för säkerhetsskull. 


Att ha sex vid mens är något som man kan tycka borde ses som positivt då det faktiskt kan komma med många fördelar: 
• Det är en väldigt liten risk för att bli med barn.
• Sex hjälper oftast mot menssmärtor.
• Dom flesta blir oftast kåtare vid denna tidpunkt på månaden.
• Blodet fungerar även som lubrikationsmedel
• Sex bidrar till att endorfiner utlöses och ditt sliddjur kommer antagligen bli gladare och inte ha lika mycket PMS.
Våga säga ja till blodsex!

Kommentarer

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin