Postorderbrud.

Så vad har jag gjort idag då?
Drog till Vällingby. Käkade pizza med Emil. Mötte upp Maja. Emil drog. Casper kom. Vi shoppade. Mötte upp svärmor. Shoppade lite mer. Maja och Casper drog. Mötte upp pojkvännen. Fortsatte shoppa. Drog hem till svärmor och pöjken min och åt. Åkte hem. Mötte upp Sophie. Snackade skit. Gick hem igen. Nu ligger jag på sängen. Orkar inte med mig själv eller livet just nu. Har köpt en ny plånbok men känner mig otrogen mot min gamla. Jag kanske borde acceptera otroheten och leva vidare med mitt liv.
Känner mig även otrogen mot min iPhone. Den ligger här bredvid mig och tittar på mig med en blick som säger "Hur kunde du välja en svart och äcklig Samsung framför mig. Jag som är så vit och vacker. Bortse från min spricka i skärmen, ingen är väl perfekt. Jag älskar ju dig fortfarande". Känner mig väldigt kluven till telefon frågan fortfarande. Är alldeles för jobbigt att släpa på två dagligen. Nu ligger min hund i sängen och drömmer. Ni som har hund vet hur det låter. För er som inte vet - vänta bara. Ni kommer få panik första gången ni hör det!
 
 
Bjuder på en bild på snygga mig istället. Eller som min pojkvän kallade mig idag - Postorderbrud

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin