To get someone else to love you, you must first learn to love yourself.

Onani.

ONANI -ni⁴ (ånani' DALIN), r. l. f.; best. -en l. -nonani 1837 osv. onanie 1800–1892 )
[av t. onanie (jfr eng. onanism, fr. onanisme); till det i
1Mos. 38: 9 förekommande mansnamnet ONAN]
[ONANI 0]
handlingen att bereda sig sexuell njutning l. tillfredsställelse gm avsikt- ligt retande av de egna könsdelarna med hän- derna l. dyl., masturbation, självbefläckelse, självtillfredsställelse. GJÖRWELL o. STECHAU Flittner Gynäol. II. 6: 22 (1800).
 
Jag tror att det finns ganska många av er där ute, speciellt tjejer, som aldrig onanerar. Ni finner det som slöseri med tid och anser att det är bekvämare att låta en annan person sköta jobbet åt er.
Istället för att ägna tid åt er själva så kan ni inte släppa tanken av att ni måste ha någon att dela er vardag med. Hela er tillvaro går ut på att hitta en till person som kan ge er den sexuella tillfredställelsen som ni behöver, ofta utan att ni själva har insett det. Ni som känner igen er, går ni omkring och ständigt letar efter kärlek eller någon att idka samlag med. Och nu när ni tänker efter så inser ni att ni faktiskt inte onanerar speciellt ofta? Ni letar istället efter någon annan som kan fylla upp tomrumet som er sexuella begäran har sakpat.Jag tror att om alla skulle börja onanera så skulle vi slippa alla dessa statusar på facebook om att någon vill hitta kärleken. 

Facebookstatus *insätt namn här*
Jag vill ha någon att mysa med, frivillig? 

Kommentarer

lael

2013-02-04 - 21:01:20
Älskar din blogg, sitter och funderar och behöver svar! Har kukstorleken någon betydelse eller är det skitsnack? :)

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin