Outhärdlig smärta.

Jag lever, jag är inte död, dock önskar jag nästan det. Har bokstavligt talat levt på morfin och värktabletter, känner mig som världens knarkare. 
Men smärtan är väl det som visar på att men lever eller hur var det?
 
Senaste dagarna har jag gått runt som en jävla zombie hemma och mått sämre än vad jag nog någonsin har gjort, där av bloggningsbristen. Medicinen tar verkligen ut sin rätt kan man ju lugnt påstå. Och inte nog med det så fick jag en allergiskreaktion av morfinet vilket resulterade i klåda över hela kroppen. Så nu blir det att tugga alleritabletter också!


Jag vet inte direkt vad jag ska skriva, vet inte hur mycket mer jag kommer blogga heller idag och kommande dagar. Men ska försöka slänga in så mycket som möjligt medans jag fortfarande är lite klar i huvudet. Kanske inte blir så mycket snusk och förnedring men ska försöka göra lite vettiga saker iallfall. Kanske borde slänga ihop en bloppis?

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin