Inåtvända bröstvårtor.

Ett problem som faktiskt drabbar både killar och tjejer och kanske inte är något som är speciellt omtalat förutom närdet kommer till amningskretsar är inåtvända bröstvårtor. Det är ganska konstigt eftersom det inte är ett speciellt ovanligt problem, men åter igen så är det ju Sverige vi bor i. 
 
 

Där här är något som när man är lite yngre mest är jobbigt för psyket då man kanske inte vill visa sig utan tröja eller bh under sex etc just för att man skäms. Man tycker att man är onormal osv, precis som med allt annat på sin kropp. 


Det finns dock räddning för detta. 
Först och främst så kan man operera det, men det är dyrt och är något som man får bekosta helt själv.
 
Sen så är ett tips som dom flesta som har detta säkert hört om vilket också är det vanligaste, och det är att man ska dra i dom och "töja ut dom". Vilket tar tid och antagligen är jobbigt. 

Sen lyckades jag faktiskt av en slump hitta en väldigt fiffig apparat som blev anladningen till detta inlägg, Philips AVENT Niplette.

Den är inte direkt billig men enligt vad folk har skivit om den så verkar den fungera super. Och den finns att köpa HÄR för 719kronor. Även fast priset är rätt högt ska den tydligen vara värd var enda krona. 

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin