Svar på frågor.

 
Ja det kan mycket väl bero på dina p-piller, jag har haft så på vissa, andra har funkat bra. Även om dom funkar för vissa så kanske dom inte funkar för dig. Mitt råd är att gå till ungomsmottagningen och snacka med dom och kanske få byta till en annan sort eller helt enkelt ett annat preventivmedel. 

Annars så kan du gå till en hälsobutik och köpa rosenrot, det är ett naturpreparat som sägs förhöja sexlusten, jag brukar käka det ett tag när min går neråt och för mig funkar det. Även om det kanske är lite plasebo men!
 
 
 
 
 
Du får helt enkelt börja på dom när du kommer hem igen och sen använda kondom i en vecka om du ska ha sex! Shit happens liksom :)

Hoppas allt löser sig nu, good luck girl!

Kommentarer

Anonym

2013-07-06 - 00:12:18
Taaack!!!!

Anonym

2013-07-17 - 21:03:03
Jag funderar på att börja med rosenrot, men har det några biverkningar med p-piller? Tar man det den dagen man vill bli extra sugen, eller under en dålig period eller måste man ta det hela tiden? Berätta gärna lite mer om det!

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin