Är helt ärligt äcklad.

Den här bilden har säkert flera av er sett cirkulera runt på facebook. På bilden ser ni Linda-Marie Nilsson, en tjej som på första bilden har på sig ett par jeans hon köpte på Cubus i storlek 44 för ett år sedan, deras då näst största storlek. På bilden brevid så har hon på sig ett par med W33 som dom påstår är deras näst största storlek. Bilderna är tagna med 5 minuters mellanrum typ så hon har inte mirakulöst gått upp 20 kilo. 
Jag har suttit och gått igenom kommentar efter kommentar nu, och det blir bara hemskare och hemskare. Men det i princip alla säger är att hon ska banta. 
Läs hennes blogginlägg om inlägget och Cubus var här.

 
Det är hemskt att se sånt här, det är hemskt att se hur folk behandlar varandra. Klädstorlekarna i dom vanliga butikskedjorna idag är så keffa så man kan knappt ana det. 42or i vissa affärer är egentligen 38or och 38or är 34or egentligen. 

Visst jag är inte pinnsmal, men jag väger lagom för mina 183cm. Jag vill gå ner i vikt, jag ska. Vet ni varför? Inte för att jag vill, utan för att jag måste. Jag kommer knappt i kläder i normala affärer längre och då är jag ändå egentligen en 38a.
Jeans är bara att glömma i princip. Och som någon skrev "kom riktiga jeans istället för såna för 199kr", jag har varit inne på JC, jag har provat och provat, letat och letat, men dom säljer bara mini storlekar. För alla ska se ut som 12åringar och helst ha någon form av ätstörning. Det visste ni va? Att nästan alla provdockors midjemått är det 12åringar ska ha, och det är provdockorna för vuxenkläder. 
 
USCH.
#nuharjaghatatklartförikväll

Kommentarer

Alexandra

2013-06-04 - 09:11:54
Tack för att du skriver det där, det krävs att så många som möjligt tar ställning i frågan! Har själv haft problem med att ha varit för smal, och jag tycker verkligen att det finns ett otroligt skevt ideal idag! Heja dig!

L

2013-06-04 - 21:10:23
Håller inte med dig, strl 36 är ofta som strl 40, jag har fått börja använda 34 fastän jag är 172 cm och varken smal eller tjock.

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin