Säkert för alla, eller?

Det där med säkert sex och att det är båda parternas ansvar att se till så att ingen smittas osv, det har vi alla hört. Vi vet att det finns gratis kondomer på ungdomsmottagningarna och att man kan köpa dom nästan var som helst för en relativt billig slant.

Alla som någon gång annvänt en kondom vid vaginalt/analt/oraltsex upp med en hand! Det var typ alla ni eller hur? 

Men hur många av er har någon gång använt en slicklapp eller ens vet vad det är? Upp med en hand ni som har! Jag har en känsla av att det inte var många, antagligen ingen som räckte upp handen där. 

 
 
En slicklapp är motsvarigheten till kondom för tjejer, det är en liten plast- eller latexbit som man lägger ut över vaginan eller analen när man ska gå ner på någon. Grejen är den att varken RFSU eller RFSL har någon i sitt sortiment, så vill man köpa en så får man antingen beställa från nätet eller gå till en välsorterad sexbutik. Och som att inte det skulle vara jobbigt nog så kostar dom cirka 30kr STYCK. 

Så om vi tjejer vill att någon ska gå ner på oss men inte vet om den kanske har nått i käften så får vi helt enkelt ta smällen att kanske få det eller gå och köpa oss en dyr jävla platsbit, för nej du kan inte få det på UM. Men jo visst ja, man kan ju alltid ta lite plastfilm och täcka fittan med eller klippa sönder en satans kondom. 
 
 
 
Vad hände med att det är bådas ansvar att inte sprida könssjukdomar? Varför ska det enda skydden en kvinna kan erbjuda lätt vara kondom eller celibat? Slicklapp borde både finnas tillgängligt för alla samt att det behövs information om skiten.
 
 
Ge oss allt om slicklappen, inte sen, nu!

Kommentarer

Anonym

2013-06-16 - 21:59:37
vet du drop-in tiderna hos jakobsbergs ungdomsmottagning? :)
Svar: Drop in för alla: mån, tis, ons, fre 08:30 - 09:00, tors: 08:30 - 10:00
Verkar inte som att dom har någon hemsida men annars finns dom på facebook!
https://www.facebook.com/ungdomsmottagning.jarfalla/
Hannah Nyholm

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin