Vett och etikett - ONS.

ONS, ett one night stand, hur ska man egentligen bete sig vid sådana här tillfällen? Vad gör man innan? Under tiden? Och efter? 
 
 
 
 
 
Punkt 1. 
Ni är två personer som väljer att ha denna lösa förbindelse denna svala sommarkväll. TVÅ. Ni gör det för att ni vill ligga. Inte för att det var kärlek vid första ögonkastet, ni vill bara ligga. 
 
2. Antingen så sover man kvar, eller så drar man när man har idkat samlag. Säg bara tack och hej och gå. Du behöver inte ljuga om att du har nått annat att göra. Säg inte vi hörs, ni kommer inte höras, det är grejen med ONS. 
 
3. Vid punkt två, börja inte tänk men om person två kanske har känslor för mig då, jag kan ju inte såra hen. Ni var TVÅ som gick med på att ligga, två. Man går inte med någon random hem efter krogen för att bilda familj och leva lyckliga i alla sina dagar. 

4. Om ni ligger hos person två, lägg alla dina saker på samma ställe. Tappa för guds skull inte bort ett örhänge som du fick av mormor som hon ärvt fem generationer tillbaka. Du vill inte tillbaka för att hämta det. Det var en engångsgrej. 
 
5. Walk of shame. När du går där (oftast morgonen efter) med håret huller om buller, gårdagens kläder, odushad och ger ifrån dig en svag hint av öldoft. Bär det med stolthet, du har fått ligga på dina egna vilkor. Du tog befäl över ditt sexliv. Du är en gud bland dödliga. 
 
 

 

 

 

 

Kommentarer

Mizca

2013-06-27 - 15:07:36
Svar: Man tackar =)

Måste ju spara din bloggadress, helt underbar blogg ju. Kul att du lämna en kommentar hos mig så jag kunde kika tillbaka.
Du är ju helt öppen och helt underbar med din blogg. Tack!
Svar: Man tackar så hemskt mycket, blir alltid lika glad av positiv feedback :') Puss på dig!
Hannah Nyholm

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin