Let's make it public.

Har haft lite knas med bloggen senaste tiden att den bara hållt på att ladda om och så vidare för vissa. Detta är Douglas Engelmark's fel och han är nu en död man. Dö slyna, dö. 
 


Är det många av er som fortfarande upplever detta problem? 

Frågestund.

 
Langa så många frågor ni vill i kommenarsfältet nedan och kom ihåg att ni alltid kan vara anonyma om ni nu känner för det! ↓
 
 

OCH FRÅGESTUNDEN ÄR SLUT!

Birthdaytime!

Lillebror fyller 16 idag och självklart firar vi för fullt med halva släkten. Nu är vi mätta och belåtna och jag känner för att spy.

Födelsedagspresenterna bestod av en samsung galaxy s2 (min "gamla") och en fin tröja, dock fastna inget på bild, inte ens lillebror.

 

Att hantera ett avvisande.

Vi alla har nog någon gång varit i en situation när man försöker närma sig en okänd människa för att inleda något, vad som helst, och sedan fått kalla handen, blivit avvisad, blivit dissad helt enkelt. Hur ska man handskas med en sådan situation, vad ska man göra? 
 
Ofta händer detta i sociala sammanhang som på fester eller ute på krogen, många gånger kanske det inte ens var menat att vara en avvisning. Jag har själv lyckats avvisa utan att vara medveten om det. Ofta kan det handla om att man är fokuserad på annat, trött, grinig, alldeles för full, etc. 
 
 
 
Ditt mål kanske är att få prata med den där snyggingen borta i hörnet, du tar sats och anfaller. Helt plötsligt kom nått mellan dig och ditt byte, chansen försvann, kanske på grund av nått som sades eller av nått som gjordes. Det känns som att kvällen är förstörd. Men vet du vad? Se dig omkring, det kryllar av snyggingar, kanske till och med snyggare än den tidigare snyggingen. Det finns hur många möjligheter till där ute, det är bara att se dom så du kan fånga dom. 
Varje nederlag är en chans att förbättra sina framsteg. 
 
 

Gravid?

Nu är jag äntligen hemma från påskmiddagen hemma hos pojkvännens farmor. Jag lovar att hon försöker göda mig eller nått, jag lyckas alltid bli gravid i sjätte månaden när jag kommer där ifrån. Undrar om det funkar om jag stoppar en kondom i munnen när jag äter?


Birthday boy.

Efter mycket om och men gick födelsedagsfirandet vägen, överraskad tror jag han vart. Grattis igen Emil!

Lär dig tyda en kvinna.

Kvinnor, vi är komplicerade saker, iallafall om man ska tro på männen. Så bara för att underlätta era liv lite ska jag ge er tips på hur man kan tyda en kvinna. 


• Stora pupiller - när man ser något man gillar eller vill ha utvigdas pupillerna, eller så är hon påtänd. 
 
• Blinkar hon mer än 15 gånger per minut går hon antagligen på p-piller. Enligt studer blinkar dessa kvinnor 32% mer än dom som inte äter det. 
 
• När en kvinna under er konversation sitter och tvinnar sitt hår, rör sin läpp med fingret eller nuddar sitt nyckelben är det oftast en undermedveten gest på sånt som vi finner sexuuellt som hon skulle vilja att du gjorde mot henne. 


This will be my day.

Hade planer för idag men ser ut som att det skiter sig, istället så kommer typ hela min helg bestå av små fluffiga saker.

Hjälp mig lite.

 

Let's talk about sex.

 

Jag kom, jag såg, jag segrade.

Det där fenomenet att komma för snabbt har nog vi alla hört talas om någon gång. Det är ofta man får höra om killar som är rädda för att komma för tidigt första gången, tycker att dom alltid kommer för snabbt, osv. Vissa kommer innan dom ens fått in den och andra tycker att dom är värdelösa för att dom inte kan hålla på mer än 15 minuter. Men vad finns det egentligen som säger vad som är för snabbt
 
Ett "normalt" samlag pågår i cirka 3-13 minuter, men det är bara den genomsnittliga tiden, det finns både mindre och mer, och vad gör det. Vad vore världen utan variation! Verkligheten består inte av endast timmes långa samlag där båda parternas kroppar kan sammanslutas i en gemensam orgasm där hela världen bara exploderar. Den vaneföreställningen är inte verklighetstrogen nånstans, men ändå finns det så kallade problemet som skapar denna prestationsångest. 

 
 
 
Och vad ska man göra för att lösa "problemet" då? 
Egentligen finns det inget sätt att lösa det på pang bom, att använda massa olika peparat funkar varken i längden eller kortsiktigt. Detta kommer altagligen bara leda till att dom skapar ett beroende som gör att man känner att man inte kan prestera alls utan det.
Utan det enda sättet är egentligen att träna, träna, träna och träna. Se på sex som att det vore en sport och du är en idrottsman, för att vinna marathonloppet måste du träna, dag ut och dag in. Det finns inga genvägar till att bli bra och att övning ger färdighet är i detta sammanhang sant. 
Har man en partner så kan det även hjälpa att prata om det och försöka att tillsammans komma på lösningar. Men i det stora hela är det enda som hjälper att träna upp det. 
 
 

Att träna upp sig kan man göra på många olika sätt, ni ska få några exempel:

• Ett av dom är start och stopp tekniken. Detta gör du genom att när du känner att du är på väg att nå klimax tar en paus och kanske fokuserar på nått annat, som oralsex eller liknande tills du känner att det lugnat ner sig. Detta kan du även göra när du onanerar själv.
 
• Ett annat tips är att du provar att trycka på mellangården (utrymmet mellan pungen och anus).

• Träna upp bäckenbensmusklerna genom att göra knipövningar. 
 
• Eftersom att kondom minskar känseln lite kan det vara bra mot mer än att skydda. 
 
 
 
Dom största faktorerna till att det faktiskt händer att problemet uppstår brukar vara nervositet och prestationsångest. Och när det sedan händer går man och ältar över det och fortsätter tänka att det kommer hända igen. Detta gör att det hela blir en ond cirkel. Sluta tänk så mycket på det och släpp prestationskraven.
Sex behöver inte ta slut vid första utlösningen.

Chillin with my homie.

 
Chillat galet med mina små homies idag, riktigt söta när dom är så där små. Ska faktiskt få hänga med dom i helgen också så ska bli trevligt. Passade även på att snacka med min chef om jag ville jobba under sommaren, självklart vill man ju det men vet ju knappt vad jag ska göra efter studenten. 
 
 
Nu ligger jag i sängen, ohlala tänker ni, ja det kanske ni borde också vem vet *grr*

Blä

Struntar i att blogga idag, ska ge er ett ordentligt inlägg imorgon som jag hade tänkt ge er idag men ni får vänta. Är så stört trött så jag ska fan skutta i säng!

En tonårsromans.

Sex, sex, sex och åter igen sex. Vi är besatta av sex, allt ska vara sex. Varför är vi så besatta av det?
Vad är sex egentligen? 
Veför har vi sex? 
Vad är grejen med sex?
Säg vadå igen? 
 
 
Sex är fint, det är en rätt trevlig sak. Men oftast glömmer vi bort allt annat som också är sex men som inte är penetrerande. Att pilla, klämma, gnida, känna, smeka, pussa, kyssa, slicka, suga, jucka, allt det där tillhör också sex, men ändå glömmer vi det. Och desto fler år som går desto längre bak i vårt huvud kommer det. Sex blir mer och mer kretsande runt penetreringen. Vi får inte glömma bort dom delarna som en gång i tiden fick våra tonårslustar att sprudla av njutning. 
 
 
 
 
 


Nu reclaimar vi tonårssexet! 

Wake me up before you go go.

Jag precis som många andra tonåringar klarar inte av väckarklockor, helst slänger jag min i väggen (kanske därför jag inte äger någon). Men jag har precis hittat en väckarklocka jag glädjeligen skulle använda. 

Wake-up Vibe är väckarklockan som garanterar ger dig en god morgon! Ställ bara in klockan på vilken tid du vill vakna, välj ett av de 6 spännande vibratorprogrammen och placera din Wake-up Vibe innanför trosorna så att den håller sig på plats. Vibratorn är ergonomiskt designad efter den kvinnliga kroppen och är tunn nog att den inte stör. När klockan sedan ringer är sköna och stimulerande vibrationer det första som möter dig och ger dig den den perfekta start på dagen.

Wake-up Vibe kan naturligtvis även användas som en vanlig klitorisvibrator och bara som en stilig klocka på nattduksbordet. Klockan har en yta av högkvalitativ silikon och har ett uppladdningsbart batteri som enkelt laddas med den medföljande laddaren.

Wake-up Vibe är också en ypperlig gåva till någon du vet är svårstartad på morgonen eller varför inte som en rolig present till födelsedagen eller möhippan? Köp din Wake-up Vibe i dag och starta morgondagen på bästa tänkbara sätt.

 


Någon annan än jag som inte skulle banga? 
Den kan bli din för 659kr på OliverochEva.se!

Snusk på hög nivå.

Chillpill.

Chillar galet i skolan och väntar på att få möta en kompis som ska köpa biljett till min studentskiva. Slutade bara för typ en timme sen, men är lönch, vad gör man inte liksom. 
 
 

Släckt.

Earth hour, hur många av er har släckt lyset där hemma? Ni som inte har det, gör det och se till att ge er själva en orgasm där hemma i mörkret. Ta vara på det och insup det, låt alla tankar försvinna och bara njut.

Själv sitter jag på bussen på väg hem och missar hela skiten, men det lyckas jag nästan göra varje år. Är inte speciellt många som släckt lamporna mellan Spånga - Hässelby, men det är ju bara gangsters som bor här och att inte släcka är ju bad ass.


Undergången är kommen.

Så där ja, efter ex antal timmar hemma bestående av illamående och huvudvärk har jag äntligen lyckats övervinna min baksmälla och ta mig ut ur huset. Vart lite för mycket alkohol igår, men det var en trevlig kväll som slutade i en spya för mycket på bussen.

Nu sitter jag hemma hos en av mina fina vänner och tittar på när han lagar mat åt mig, så skönt med egna slavar.
Nej nu ska jag äta och bli fet.

Missionären.

Ni kan den, vi vet den, vi har kört den.
Det är antagligen den den mest vanligaste ställningen vi har på denna planet. Vi är ju inte aliens direkt, eller?

Nej men missionären, den är inte svår och det är den första du lär dig, killen på och tjejen under. Det brukar inte vara bra första gången dock. Men sen så, man lär sig ju. Det blir bra, man kan variera, just do it.
Benen på axlarna, kudde under rumpan, benen hos tjejen innanför killens ben, det finns hur många sätt som helst. Allt gäller att våga variera, it id what you make it.

Bara så ni vet

Om ni har skrivit en kommentar och bara sitter och vätar på att det ska stå "två kommentarer" på inlägget du kommenterat, sluta med det. För er som missat det så syns det inte från startsidan när jag svarat utan ni måste klicka er in på kommentarerna för att se det!

Hot n cold.

Det är beprövat, det är omtalat och det är bevisat, det funkar. 
Att variera mellan varmt och kallt under oralsex är något som uppskattas av dom flesta, och vill man inte köra två alternativ räcker det oftast med ett. Ta först munnen full med varmt te, svälj och gå ner, sluta innan det blir rumstempererat igen. Ta sedan munnen full med isvatten, svälj och gå ner. Upprepa denna procedur. Detta ger värmeväxligar som kommer uppfattas som enorma och göra att allt blir mycket känsligare. 

Vill man inte gå all in så varför inte bara ta en isbit eller en mintablett och gå ner på sin partner.
 
 

Har du inte provat än? Gör det!

Nu ska sanningen fram.

Alla jävla bloggare vill vara som mig, jag vet det, jag känner det på mig. Speciellt storbloggarna. Jag köper en färgstark fuskpäls - dom vill ha en, jag skaffar dip dye - dom skaffar det. Och vad nu, jo nu snor dom mina cover photos på facebook som jag spenderat timmar i photoshop med. Varför får dom vara kopior av mig utan att jag blir känd för?!
 
 

Gummirustning.

För er som är latexallergiker är ju bara vanliga kondomer att glömma men det vet ni säkert redan. Och att köpa konomerna blir för jävla dyrt då dom kostar ca 20kr/st. Så vad ska man göra då?
Att UM har kondomer i skålar har vi tidigare sett, det är bara plocka på sig och se glad ut. Men det är ju bara latexkondomer och inga i gummi?
Gör så här, fråga om dom har det. Antagligen så har dom gömt dom just för att dom är så pass dyra, men dom finns. Och finns det inte så kan du faktiskt be dom att beställa hem. Även sjuksyster i skolan brukar ha kondomer, och även "hen" kan beställa hem kukrustningar i gummi. 
Det är inte så svårt att komma undan billigt, man måste bara våga fråga!
 

Finns det några av er som är latexallergiker så skulle jag kanske kunna fixa en tävling där du kan få vinna några?

Myter.

Myter finns i både sagor och i vardagen, nu ska vi knäcka några om männen.
 


1. Stora fötter = stor you know what. Detta är inte sant, inte alls, inte nånstans.
 
2. Killar vill alltid ha sex. Dom är precis som tjejer och kan också ha "huvudvärk", dock botas detta av sex så det är ingen ursäkt!

3. Män tänker på sex var sjunde sekund. Om man är vaken ca 16h/dygn skulle dom tänka på det 57,000 gånger om dagen, låter ju logiskt? 

4. Dom vill inte ha förspel. Vem vill inte ha förspel?!
 
5. Sexiga underkläder är det enda som duger. Jag vet av egna erfarenheter att detta inte är sant.
 
 

Back on track.

Nu börjar vi på ny kula igen, varför? Jo för vi har en egen domän nu. 
Nu kan ni strunta i att skriva hanbakochfram.blogg.se och bara köra hanbakochfram.se!

Tack till Roger, Stefan, Simon, Markus, Oskar och Douglas, ni är bäst hela bunten!

It's summertime bitches.
Jag har köpt en ny bikini, bara för att provocera lite liksom. 

.se

Vi har fått förökning i familjen, vi har köpt oss en domän. Snart så blir det .se i slutet istället för .blogg.se, om det bara kan funka nån gång. Får damp när saker vägrar att fungera, usch fy blä. 

Over and out. 

Dö tandis, dö.

Så nu vaknade jag nyss från min power nap, hej!
Gick och la mig i sängen och somnade efter jag hade kommit hem från tandläkaren. Asså liksom jag är van att gå till tandläkaren, jag är van att laga hål, jag är van att aldrig ta bedövning, men AJ! Hålen vi lagade förra veckan var fan en barnlek jämfört med det här.
Tack och lov är det sista gången det är gratis så får väl ge fan i att få fler hål i hörntänderna. Tänker aldrig mer utstå den smärtan. Eller, ah, typ. 
 
 

#food

Jag borde egentligen fota saker jag äter ibland. Problemet är att jag inte kommer på det förens jag ätit upp allt. 
Aja jag åt nyss en toast, den var god. 
*bild på toast*

Överskattade ställen.

  1. Bilen - helt seriöst, det är inte ens bekvämt att sitta i en bil. 
  2. Flygplan - jag har till och med problem att vara inne på flygplanstoaletter själv. 
  3. Föräldrarnas säng - det finns inget sexigt i att do the nasty thing där päronen också gjort det.
  4. Mot ett träd - möjligtvis en björk men undvik tall och gran. 
  5. Kärlekstunneln på Grönan, typ alla har gjort det, ni är inte först.
 

Analysera mera.

Just nu sitter jag på lektion, om någon ville veta liksom. Vet helt ärligt inte om någon ens läser inläggen som inte handlar om snusk haha. Ska försöka analysera en musikvideo som egentligen ska redovisas idag som jag inte börjat med, men är chill, typ.


Och vad är grejen med att det snöar? Detta var inte vad jag signade upp mig på när jag tog fram vårjackan i helgen. Men vi får väl se om det blir 20 cm snö som tidningarna har sagt eller inte, just nu vill jag bara ha vår.
Btw jag fyller år om en månad minus en dag!

Woop woop, signing out.

En udda strumpa.

Dom inläggen jag skrivit som alltid fått flest visningar är dom som handlat om sex på udda platser, så jag tycker vi drar en till lista!• I biltävtten, if you wanna get dirty. 


• I en luftballong, när den flyger.


• På en trampolin, vågar du från femman?


• På en häst, jiihaa cowboy. 


• I en bajamaja, håll tummarna att den inte välter bara. 

Egentid.

Usch vilken dag, hade halvdag idag så slutade efter lunch, spenderade jag den bra? Nej jag drog till läkaren för att kolla blodtrycket och sen till akuten för att kolla min fot, jag kom hem vid halv sju. Var helt slut och för första gången på länge så har jag bara legat i sängen och sett på tv, vilket var helt jävla underbart. Jag ligger fortfarande i sängen, på samma ställe som jag legat på dom senaste timmarna. 


Jag orkar inte blogga idag, jag ber om ursäkt men jag är trött, I'll make it up to you tomorrow.

Chillar på akuten.

Så, nu har jag varit på sjukan och kollat om jag behövde medicin för blodtrycket men det slipper jag, woho! Och nu ligger jag inne på akuten och väntar på röntgen för fotjäveln, kul shit.Utbytt.

Jag sitter och pluggar, kan inte ens minnas när jag verkligen gjorde det och gick in för det sist. Sitter och ska försöka skriva ett arbete om August Strindberg, cool pög det där men är rätt jobbigt när man inte var på en enda genomgång på lektionerna om honom. 

Just nu vill jag bara knulla istället, men nej, jag ska plugga. Och inte får jag min sovmorgon imorgon heller, för då ska pluggas. FML.

Kvällsfunderingar.

Jag behöver pengar typ nu, behöver köpa hem studentmössan, betala för kryssningen och köpa massa annat jox. Egentligen kanske man borde bli prostituerad, eller snarare en lyxhora man måste ju få valuta för saker och ting. 

Vore inte så illa att få pröjs för sex, iallafall inte om man får sålla ut kunderna och välja fritt. Då blir det ju bara ett välbetalt ONS. Det är ju inte så stor skillnad på att låta någon betala för en fancy middag och sen ha sex med dom mot att skippa middagen och få pengarna i handen istället. 


Får väl börja hänga på Malmskillnadsgatan helt enkelt. 

Vloggish.

 

Ah men ni vet.

Ni vet när man är så där superduperkissnödig och bara måste kissa typ nu annars sprängs man? Så känner jag mig nu.


#DagenDåHannahSkrevDomMestOnödigasteBlogginläggenEver

Green pigs all over the place.

 Vart ingen loppis idag, istället drog vi till coop och jag fick ett par nya Converse. Men sånt är ju också trevligt liksom. 

Just nu ligger jag på min säng och bara chillar galet, ska nog gå upp och ta mig nått att äta. Min lilla röda kompis där emot tycker att vi ska gå och slakta lite gisar men vette fan om jag orkar på tom mage. Nej blir nog att antingen äta mariekex eller om jag ska steka lite mackor i smör. Fett ska det vara iallafall!

TTYL.

Nu är jag vaken och sitter och väntar på att badrummet ska bli ledigt så jag kan få gå och föna mitt hår. Idag ska jag ÄNTLIGEN få ett par nya sneakers, åh som jag har längtat. Min söta lilla underbara hund tuggade ju sönder mina för ca ett år sen. 
Efter det så blir det loppis för full rulle, gud jag älskar loppisar!
 
 
Nu vart badrummet ledigt, TTYL babes. 

Tidsinställt.

Nu ligger jag antagligen och sover i en mjuk och härlig säng men tänkte att som lite omväxling ska ni få ett inlägg på morgonen. 

Jag vet att jag har varit extremt dålig på att blogga på senaste tiden, men min fantasi har varit på noll. Och när jag väl kommit på något att skriva om så har jag inte varit där min dator är. Jag borde verkligen börja mobilblogga men jag kan inte, klarar inte av appen till android. Ni som har provat den vet nog vad jag menar. 


Jag ska försöka bättra mig och jag funderar till och med på att byta tillbaka till iPhonen. Inte bara på grund av appen utan finns andra orsaker också men blogg.se appen har en stor inverkan. Jag borde aldrig köpt en samsung. 

#brudsomärtröttpålivet

Fun facts.

• Ca en fjärdedel av alla penisar där ute är lätt böjda vid erektion.

• Vi bränner ungefär 200 kalorier vid 30 minuters aktivt sex.

• Hos friska män innehåller en tesked sädesvätska 3 miljoner spermier.

• Teskeden vi nyss pratade om innehåller ca 7 kalorier. 

• Sperma har samma effekt på huden som anti-rynkkrämerna på Åhléns har. 

• Glöm dyra parfymer, dofterna män går som mest igång på är pumpa paj och lavendel. 

Bakom stängda dörrar.

Alltid velat veta vilken sorts porr som är populärast i ett visst land? Va bra, för nu har du chansen!
Folket på Porn MD har nämligen samlat och sorterat folk från hela världens sökningar på olika porrsidor i ett och samma diagram.

Nu kan vi äntligen få reda på vad som händer bakom stängda dörrar. 


Tryck på bilden för att komma till hemsidan. 

Grattis, snyggve.

Måste ju även passa på att säga grattis till den otroligt snygge Herbert "Afasi" Munkhammar som fyller 28 bast idag!

Som födelsedagspresent till honom tycker jag ni alla kan passa på att lyssna på Ansiktets nya album #dennyarnbmannen nu på en gång! Herbert och Frej, fina Maskinen pojkar <3

We're all same, but different.

Kompex har vi alla för något. Rädslan av att vi inte ser ut som alla andra. Att vi är annorlunda. 
Vi vet redan att vi inte är exakta replikor av varandra. Att vi alla är unika, precis som snöflingor. Men ändå räds vi för att vara annorlunda och utanför ramen av "normalt".

Vi är rädda för att den kanske är för liten, att det hänger ut för mycket, att dom inte är lika stora, att den kanske är sne, vi är rädda för mycket. Men när det väl kommer till kritan så spelar inget av det någon större roll, bara det funkar som det ska.
Ni kanske redan har förstått att jag pratar om kön, om inte så vet ni om det nu. Våra kön är skapade för att dom ska fungera för att peproducera mänskligheten, dom är inte gjorda för att ställa upp i Miss Universe. Men det skulle inte heller gå, för det finns inget som heter vackert och fult. Detta är endast begrepp och mallar som vi har skapat och vi är dom enda som kan förstöra dessa. Alla är vackra på sitt sätt, för dom funkar och gör det dom ska. Jag vet att det är lätt att skämmas för sitt kön. Det är alltid lättare att skämmas än att vara stolt. 
Men jag har lärt mig att älska min vagina, just för jag vet vad den är kapabel till. Den gör sitt jobb, och detta är ett jobb som i sin tur leder till lycka för mig. 
Jag vill att ni alla som läser detta, tar er en titt på hur ni ser ut där nere. Granska den, beundra den och lär er uppskatta den.

Filosofen.

Som ett förlåt för min frånvaro så gjorde jag er en vlogg, enjoy!


Stay tuned.

Men gud förlåt, har fan inte bloggat alls idag! Ska gottgöra er imorgon!
Till mitt försvar har jag faktiskt spenderat kvällen med att kolla på högskolor, för jag tror att jag kommer plugga vidare trots allt. Jag vet faktiskt vad jag vill jobba som i framtiden, har vetat det länge men bara inte tagit det på allvar. 


Nu ska jag hoppa i säng babes, puss och knull på er.

So call me maybe?

OH HELVETE!
Har ju för fan inte bloggat idag, men så går det när man är blond och blåst.
Om någon undrar vad jag gjort idag så har jag varit hos tanläkaren och lagat två hål. Och sen inget mer för jag har antagligen stukat foten eller nått så kan knappt gå på den. 
Imorgon ska jag till läkaren kl 8 och ta prover också, jippie. Så måste passa på att äta nu för efter 10 får jag inte äta, alltid lika kul att vara fastande. 


Bjuder på en söt bild som jag nyss tagit, sammanhanget får ni lista ut själva. 
 

Smartsex.

Amsterdam är bra på mycket, sex är en av sakerna och nu har dom verkligen bevisat vad dom går för!
 

En nyligen utförd studie på University of Amsterdam i Holland visar att vi blir smartare av sex. Forskarna lär testgruppen svara på frågor som krävde kritiskt tänkande och dom som hade sex hade även bäst resultat. 

Så sex är alltså inte bara träning för kroppen utan även för hjärnan, dessutom minskar det stressnivån också!King of the day.

Förlåt för dålig bloggning idag, har haft fullt upp med annat. 
Gick i skolan fram tills lunch idag då jag hade halvdag, sen drog jag och några från skolan och shoppade lite på fel sida av staden Stockholm. Efter det drog jag hem till min pojkvän och lekte lite med hans mor. Har även hunnit med att umgås med min pygmé Clara. 

Bloppis 2.0


Baseballjacka i "ull", H&M, strl 42
100krLinne, H&M, strl 36
50krHalvtransparent linne/tunika, Gina tricot, strl L
50krHoodie, Hollister, strl L
150krKlänning, H&M, strl 38
50kr


Klänning, Ravi Famous London, oanvänd med prislapp, står M/L men mer som XS/S
150kr (nypris 200)Linne, H&M, strl 36
50krMagtröja, Monki, strl L (extremt kort)
50krSpetslinne, Gina tricot, strl S
50kr

Nog finns det nått för alla.

Actrotomofili - Sexuell dragning till amputerade kroppsdelar.

Apotemnofili - Önskan att få en eller flera av sina egna friska kroppsdelar amputerade. 

Axillism - Att tända på sexuell aktivitet i någons armhåla.

Bröstfixering - Sexuellt intresse främst för kvinnans bröst.
 
Dacryfili - Sexuell attraktion av att se sin partner gråta.
 
Dendrofili - Ovanlig parafili som yttrar sig i sexuell attraktion till träd.

Emetofili - Sexuell upphetsning av kräkningar.

Exhibitionism - Önskan att visa sig naken inför främmande människor.

Fetischism - Sexuellt intresse koncentreras på ett föremål som inte normalt anses sexuellt laddat.

Frotteurism - Önskan att gnida sig mot någon annan, vid onani eller annars.

Gerontofili - Dragning till sexuella partner som är betydligt äldre än en själv.

Hybristofili - Sexuell dragning till kriminella personer.

Kleptofili - Att bli sexuellt upphetsad vid genomförande av stölder.

Klysmafili - Att bli sexuellt upphetsad av att få lavemang.

Koprofili - Attraktion till avföring.

Kronofili - Samlingsnamn för de olika parafilier som fokuserar på partnerns ålder.

Nekrofili - Sexuell dragning till döda människokroppar.

Pedofili - Vuxen människas sexuella dragning till förpubertala barn.

Sadomasochism - Ett förhållande innehållande sadism och masochism.

Taphefili - Sexuell upphetsning kring att bli begravd levande.

Urolagnia - När urin eller urinering medför sexuell upphetsning.

Voyeurism - Upphetsning av att iakttaga främlingars sexuella umgänge eller nakenhet.

Zoofili - Känslomässig och sexuell dragning till djur.

Plyschofili - Sexuell dragning till gosedjur.

WAM - Wet And Messy, sexuell upphetsning av blöta/kladdiga personer.

Trikofili - Sexuell dragning till hår

Gammal goding.

.

När jag mår dåligt så försöker jag göra om mig själv, funderade på att klippa av mig allt hår men det får vänta. Istället valde jag att ta ett till hål i örat, sånt som händer liksom. 

Getting cupid's itch.

Klamydia, herpes, gonorré, you name it and you got it. 
Vi har fått lära oss att kondomer är lite som antibiotika, det hjälper oss mot allt. Problemet är att detta inte är sant, eller jo det hjälper ju men inte mot allt. När man ska ha sex med någon ny så ska man ju alltid använda kondom om man inte vill dra på sig någon könis, men vad händer om man inte ska ha sex då? 


Det finns många sätt för könssjukdomar att smitta, dock inte via toaletter och handdukar som vissa tror men fortfarande många. Så fort slidsekret, sperma eller blod kommer i kontakt med en slemhinna så vips kan du ha klamme. Även om du kanske bara pullar någon och rör vid din egen penis eller ger ett blow job utan att ta satsen i munnen. Det räcker med att era kön bara vilar emot varandra och nån av er kan lyckas få vad den andra har, kanske utan att ens veta om det. 

Som ni ser är det inte svårt att få en könssjukdom, och därför är det viktigt att faktiskt testa sig. Nu mera kan man faktiskt bara knata ner till apoteket och köpa test eller beställa ett från nätet. Men lättast av allt är ju att göra det som vi redan vet hur det går till, gå till ungdomsmottagningen. Att gå till UM är varken jobbigt eller pinsamt, det jobbigaste med det hela är väl att drop-in kan va fullt redan när man kommer dit. Men då är det inte värre än att man ringer och bokar en tid. Dom flesta ungdomsmottagningarna har även skaffat telefonköer nu så man slipper ringa 53 gånger för att komma fram. Ja jag tror det var upp emot så många gånger jag fick ringa på en halvtimme för att få ett svar. 


 


Det gör inte ont att testa sig och det är inte svårt. 
Är du kille är allt du behöver göra att kissa och är du tjej behöver du bara kissa och topsa lite i slidan. 
Kom ihåg bara att inte kissa innan du går dit. 
 

#"%€&"€&#(&/€#"%

Happ då blir det Cascada för hela slanten nu då.

#mello13torsk

Sitter och kollar på Melodifestivalen, förvånade? 
Håller på att flippa på att Anton inte fick fler 12or, ja jag har en lten fancrush. Men seriöst vinner inte han nu så kommer jag hålla på Tyskland i Eurovision. Sverige får välja, antingen så kommer jag hålla på Anton eller så blir det Cascada för hela slanten, tänker inte vika mig en millimeter. Det andra klippet är Tysklands bidrag och det innan är en gammal goding.

Burn baby, burn.

Att sex bränner kalorier det visste vi redan, men hur mycket egentligen? 


TA AV HENNES KLÄDER
Villig……………………………..12 Kalorier
Ovilig…………………………………..187 Kalorier

KNÄPPA UPP BH:N
Med båda händerna…………………..7
Med en hand…………………………..12
Med tänderna………………………….85 Kalorier

TRÄ PÅ EN KONDOM
Med erektion……………………….6 Kalorier
Utan erektion…………………….315 Kalorier

ÖVNING
Försöka hitta klitoris……………. 8 Kalorier
Försöka hitta G-punkten…………92 Kalorier

STÄLLNINGAR
Missionären…………….12 Kalorier
69:an, liggande………..78 Kalorier
69:an, stående……………………112 Kalorier
Skottkärran………………………216 Kalorier
Bakifrån (doggy style)………………………….326 Kalorier
I ljuskronan…………………912 Kalorier

ORGASM
Riktig………………………..112 Kalorier
Fejkad……………………….315 Kalorier

EFTER ORGASM
Ligga och kramas…………….18 Kalorier
Gå upp direkt…………………36 Kalorier
Förklara varför du går upp direkt…………………816 Kalorier

ATT FÅ EN ANDRA EREKTION
Om du är:
20-29 år……………………….36 Kalorier
30-39 år……………………….80 Kalorier
40-49 år………………………124 Kalorier
50-59 år………………………972 Kalorier
60-69 år……………………..2916 Kalorier
70 och uppåt………………..Döden

KLÄ PÅ SIG EFTERÅT
Lugnt………………………….32 Kalorier
Snabbt………………………..98 Kalorier

Bildbomb.

Jag har insett att kameran på min Mac är ganska rolig, tyvärr. 
 

Videoblogg.

 

6 timmar.

Nu har jag varit vaken i cirka 6 timmar och inte gjort ett shit, eller jo försökt göra om designen efter som den är ful. Ingen gillar den eller hur? Ni vill bara inte såra mina känslor, eller hur? 


Pojkvännen lämnade mig nyss också, så nu gör jag mig redo för ännu en extremt tråkig fredag eftersom jag inte får gå ut. Tummen upp på den. 
Sen blir ju inte livet bättre utav att morsan är sjuk och jag får leka mamma till resten av familjen, för stunden så kokar jag ris för det kan ingen annan. Nu ska jag gå upp och ta hand om skiten, piss ut.

Ny design.

Nu har jag pillat med jävla plug-ins, gjort om headern 338miljoner gånger och ändrat storleken på allt. 
Nu är den stora frågan, är den nya designen en hiss eller diss?

Foodgasm.

Mat är verkligen bra för allt, det kan till och med ge dig starkare orgasmer. Så nu ska ni få veta vad det är dags att börja äta. 
• Kan Pop-eye så kan du, spenat är naturens egna viargra. 

• Frön i alla möjliga varianter, pumpafrön, sojabönor, solrosfrön, fröa in dig på frön. 

• Omega3 är bra för allt, det vet vi redan, så nu är det dags att börja fiska. 

• Ät inte bara hans nötter, ät alla andra nötter du kan få tag på också. Bli en riktig ekorre!

• Exotisk frukt har vi hört förut, men även allt som har hög c-vitaminhalt hjälper dig i sängen. 

• Spice it up, ta chilli på allt du kan, allt. 
 
• Choklad visste nog vi alla botar alla problem, speciellt mörk choklad. 

• Olivolja ökar produktionen av tesosteron, vilken tur för Grekerna då!
 
• Vitlök, inte bara skrämmer det vampyrer utan även din partner, så borsta tänderna noga efter att ha ätit detta. 

Min leksakslåda.Jag har blivit ombedd flera gånger att visa vilka mina vibrerande vänner är, så här har ni dom!


1. Nummer ett på bilderna är då alltså min omtalade Rabbit. Denna fick jag i 18års present av mina fina vänner efter ganska mycket tjat, och den var inte billig heller, Super Rabbit går lös på 698kr på Lovestore. Men ska det smaka så kostar det, och med dom totala 8 vibrationsprogramen i kaninen och dom 8 olika rotationsprogramen så är det väl spenderade pengar. 
Betyg: 10/10


2. Vibratoräggen fick jag av min lillasyster när jag fyllde 17, fördelen med dessa är att dom är roligast att använda när man är två. Det finns mycket man kan göra med dessa godingar och ni hittar dom på Teknikmagasinet för 99kr. 
Betyg: 7/10


3. Att den är lila är nog det jag älskar mest med den, den är inte speciellt givande men funkar i nöden. Eller den är ju faktiskt vattentät så bara det höjer ju ribban lite, därför får den ett pluspoäng för det. Den kommer från Teknikmagasinet och går lös på 199kr, fick även denna i 17års present av min lilla sidekick Clara. Tror ni folk vet vad jag vill ha eller?
Betyg: 8/10


4. Denna rosa skapelse lär vara den som kostat mest men som bekostat min plånbok minst, jag bytta den mot en påse barnkläder, och ja den var oanvänd. Denna makalösa sak är specialutformad av LELO och RFSU för att följa kvinnans kropp. Och går endast på det lilla priset 899kr på Apoteket, dock verkar den ha utgått ur sortimentet. 
Betyg 9,5/10

Ensam och övergiven.

Skype - lämnad

Facebook - lämnad

Verkligheten - helt jävla fucking ensam
 
 
VARFÖR VILL INGEN VARA SOCIAL MED MIG?!?!?!?!
 
 
jag är hungrig också, fml. 

Matematik i sängen.

Att folk knullar är ingen nyhet, det vet vi redan. Vi blir förbannade på folk som inte knullar tillräckligt och äcklade av dom som knullar för mycket. Man ska helt enkelt knulla hela tiden men inte knulla alls. 
Hur många parters är egentligen lagom att ha haft under sin livstid? 
Varför ska vi behöva sätta en siffra på vad som är lagom, varför ska allt i Sverige behöva vara lagom. Inget ska vara varken för mycket eller för lite utan helt enkelt lagom. Men alla kan inte vara som alla andra för då skulle världen bara vara grå och meningslös. 


Vissa föredrar att onanera medans vissa avskyr det och hellre tar sig ett knull. Varför inte liksom, vi vet redan att sex är bra för både hjärta och själ, och övning ger färdighet. Så länge man har säkert sex och inte använder sex på ett destruktivt sätt så förstår jag inte vad felet är med att knulla. 
Om du är i ett förhållande och är sexuellt aktiv och vi säger att ditt förhållande varar ett år, har du säkert haft sex ex antal hundra gånger. Är du singel och har sex med 10 olika personer under ett år och har använt kondom så ser jag helt ärligt inte vad som skulle göra dig äckligare än den som är i förhållandet. Du har skyddat dig, du är ren och ingen har kommit till skada, du har till och med haft sex mindre än den i förhållandet. 
När man är i ett förhållande så knullar man för att man är kåt, det är precis samma anledning som gör att du har sex när du är singel. 


Nu tar jag upp ett exempel som är sjukt uttjatat men tyvärr måste tas upp.
Många tycker att tjejer är slampor för att dom legat med många medans killar är hingstar. Varför? Jo för killar måste jobba för att få ligga, för det är det en bedrift. Tjejer där emot kan i princip bara uppdatera sin facebook status så får dom ligga. Problemet med detta synsett är att om inte vi tjejer skulle vara villiga att ligga med er killar, så skulle ni aldrig få ligga. Så med andra ord, vi belönar er med sex och vi blir nertryckta för det.  

Killar är kåta, tjejer är kåta, låt oss alla bara knulla.
Fred ut.

Sådär ja.

Nu har jag suttit och pillat med evenemanget för min skolas studenskiva och nu är det äntligen klart! Woop woop duktig jag är. 

Är det någon som känner för att komma på min skiva torsdagen den 2 maj så kan ni ju hojta till!


Lever i förnekelse.

Jag försöker att intala mig själv att jag har blivit frisk, dock går det inte så bra för tar mig fortfarande knappt upp ur sängen. Men lite smink kan ju inte lösa alla problem även om det löser många.
 

 

Now I shall rename myself to...

Mahatma Hannah Gandhi, tycket detta klingar rätt fint, don't you?
Photoshop lvl 3000

Bök pök.

Visst är det alltid kul att ge sexlivet en gnutta frisk luft och prova på något nytt, något helt galet. Ibland så (läs: oftast) så ser det roligare ut än vad det är.
Här är fem ställningar där det med största sannolikhet blir mer bökande än pökande.
 
 
1. "Drop me and I'll sue"
- Oroa dig inte för att tappa mig, jag lär inte ens komma upp.


2. “The Boot Licker”
- Luktar dina fötter alltid hallontårta?

3. “The Bunny Slope”
- Detta känns mer som den där leken man körde när man var liten. När man hade en penna i ett snöre knutet runt magen och ska pricka pennan i en flaska. Misslyckas du så har du förstört för hela laget.  


4. “The I’ll Be Back”
- Och bara väntar på att jag ska ramla.


 5. “The Adult Show And Tell”
- Säg vadå sa du?
 

Mina djupaste ursäkter.

Ber verkligen om ursäkt för att ni fått sitta med hjärtat i halsgropen och bara väntat på nya inlägg. 
Men jag har mått så dåligt så det är fan inte sant. Jag har antagligen åkt på flunsan så har börjar med pencillin idag. Har bara legat och sovit, duschat, kallsvettats, duschat, sovit, ätit minimalt, och duschat lite till, sen har jag knaprat medicin också. 


Jo visst ja, var ju på vårdcenralen idag också och fick reda på att mitt höga blodtryck antagligen beror på att jag har sömnapné, ja Steffi det låter nästan som Canapé. Så nu blir det ännu mer utredningar snart, woop woop fml.
Google just told me that if I have this shit, then I will get cancer, and die.
So send me flowers and chocolate bitches.

Bra start på en bajsdag.

Jag vill bli frisk, men nej blir fan bara sjukare och sjukare. Blir att vara hemma från skolan imorgon och sen får man väl hoppas på att det inte blir fler dagar.
Önskar gudmor kunde hitta några mirakelpiller som hon kunde skicka hit men dom som fanns förut går tydligen inte att få tag på längre. 
 

Bortsett från det så tror jag att jag har världens goaste pojkvän.
Igår så kom han hit med en burk jordgubbar till mig som jag fick snaska i min till mellodifestivalen. Och för ett litet tag sen så drog han hem, trodde jag. Han kom tillbaka tio minuter senare och knackade på dörren, då hade han varit och köpt en Ben and Jerry's till mig. Du är fin du hjärtat och gladare flickvän får man leta efter. 

F5

videoklippet i inlägget nedan vart fel så om det handlade om att avkoda kroppsspråk har ni sett fel klipp.

Orgasmskolan.

Att kvinnor kan komma det vet nog dom flesta. 
Vissa låter, andra skakar, andra sprutar och vissa gör alltihop. Sen finns det vissa där ute som aldrig ens fått uppleva en orgasm.

 
En kvinnlig orgasm är mycket mer kompicerad än en manlig, precis som vanligt ska vi kvinnor alltid vara värst. Vi har både mycket lättare att få multiplia orgasmer, intensivare och mer långdragna än vad mannen har, så självklart ska våra vara svårare att uppnå. 

Att förklara för er hur ni ska uppnå en orgasm är inget jag kan göra rakt av, detta är något man måste lära sig på egen hand. Allt handlar om att lära känna sin egen kropp och ta reda på vilka erogena zoner som på just din kropp är känsligast. 
Jag kan ge er tips på var ni kan finna några men det är allt jag kan göra.
 
G-punkten finner man som ni flesta vet några cm in i slidan på främre slidväggen, uppskattningsvis 3-5 cm in. Detta känns som en liten skrovlig yta och där bakom sitter G-punkten. 

Klitoris är kvinnans motsvarighet till mannens ollon, men det vi kan se utav det är bara toppen och inte ens i närheten av hälften. Det vi kan se och känna är som toppen av ett isberg, resten är gömt under ytan. Klitoris har som tentakler som går hela vägen ut till insidan av låren, så lägg inte bara fokus på toppen. 

Analen är något som är extremt känsligt med många olika nerver som kan ge orgasmer.

A-punkten är något som enligt forskarna finns i slidväggarna bak vid livmoderhalstappen. Stimulering vid denna punkt ska tydligen kunna ge orgasmer som är likvärdiga med en månfärd jämfört med vanliga orgasmer. När man väl har kommit över det första stadiet "att lyckas få orgasm" så kan man börja avancera lite, nämligen till fontänorgasmer. 
Kvinnlig ejakulation är något som ofta blandas ihop med urin, fråga mig inte varför för det både ser och luktar helt olika. När en kvinna får fontänorgasm eller squirtar som det även är känt som kan det komma allt mellan några droppar till en deciliter vätska. Detta till skillnad från urin både luktar och smakar sött. Detta är kvinnans, precis som mannens sätt att få utlösning, dock innehåller inte våran spermier. 
Här nedan får ni en video på hur man kan framkalla en sådan orgasm. 


 
 

Dating tips.

Suttit på youtube way för länge nu. Hamnade inte på dating tips och tänkte ni kan säkert behöva lite extra tips!
 
 

Den här kunde jag bara inte låta bli, Disneyfanatiker som man är. Kanske inte är tips men kul var det!

Det här är något dom flesta killar måste börja våga köra på. 

Rubrik.

Ni får ursäkta att videoklippen nedan väljer att autostarta sig själva, har försökt att fixa detta men det vill sig inte. Ska lägga in länkarna till dom istället så ni får trycka er in själva.Har inte bloggat idag för har mått piss och pannkaka och legat och sovit hela dagen typ. Eller har sett på film också.
Ja, jag har lyckats bli sjuk för första gången sedan operationen. Inte speciellt konstigt då hela familjen samt i princip alla i min omgivning varit dåliga. Så nu är det min tur!

Konserten igår var helt super om någon undrar liksom. Nu ska jag se på film och dö i min ensamhet, kanske med en Ben and Jerry's om jag orkar gå upp till frysen. 
 
 
 
Där har ni en sammanfattning på igår och idag!

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin