Att hantera ett avvisande.

Vi alla har nog någon gång varit i en situation när man försöker närma sig en okänd människa för att inleda något, vad som helst, och sedan fått kalla handen, blivit avvisad, blivit dissad helt enkelt. Hur ska man handskas med en sådan situation, vad ska man göra? 
 
Ofta händer detta i sociala sammanhang som på fester eller ute på krogen, många gånger kanske det inte ens var menat att vara en avvisning. Jag har själv lyckats avvisa utan att vara medveten om det. Ofta kan det handla om att man är fokuserad på annat, trött, grinig, alldeles för full, etc. 
 
 
 
Ditt mål kanske är att få prata med den där snyggingen borta i hörnet, du tar sats och anfaller. Helt plötsligt kom nått mellan dig och ditt byte, chansen försvann, kanske på grund av nått som sades eller av nått som gjordes. Det känns som att kvällen är förstörd. Men vet du vad? Se dig omkring, det kryllar av snyggingar, kanske till och med snyggare än den tidigare snyggingen. Det finns hur många möjligheter till där ute, det är bara att se dom så du kan fånga dom. 
Varje nederlag är en chans att förbättra sina framsteg. 
 
 

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin