Getting cupid's itch.

Klamydia, herpes, gonorré, you name it and you got it. 
Vi har fått lära oss att kondomer är lite som antibiotika, det hjälper oss mot allt. Problemet är att detta inte är sant, eller jo det hjälper ju men inte mot allt. När man ska ha sex med någon ny så ska man ju alltid använda kondom om man inte vill dra på sig någon könis, men vad händer om man inte ska ha sex då? 


Det finns många sätt för könssjukdomar att smitta, dock inte via toaletter och handdukar som vissa tror men fortfarande många. Så fort slidsekret, sperma eller blod kommer i kontakt med en slemhinna så vips kan du ha klamme. Även om du kanske bara pullar någon och rör vid din egen penis eller ger ett blow job utan att ta satsen i munnen. Det räcker med att era kön bara vilar emot varandra och nån av er kan lyckas få vad den andra har, kanske utan att ens veta om det. 

Som ni ser är det inte svårt att få en könssjukdom, och därför är det viktigt att faktiskt testa sig. Nu mera kan man faktiskt bara knata ner till apoteket och köpa test eller beställa ett från nätet. Men lättast av allt är ju att göra det som vi redan vet hur det går till, gå till ungdomsmottagningen. Att gå till UM är varken jobbigt eller pinsamt, det jobbigaste med det hela är väl att drop-in kan va fullt redan när man kommer dit. Men då är det inte värre än att man ringer och bokar en tid. Dom flesta ungdomsmottagningarna har även skaffat telefonköer nu så man slipper ringa 53 gånger för att komma fram. Ja jag tror det var upp emot så många gånger jag fick ringa på en halvtimme för att få ett svar. 


 


Det gör inte ont att testa sig och det är inte svårt. 
Är du kille är allt du behöver göra att kissa och är du tjej behöver du bara kissa och topsa lite i slidan. 
Kom ihåg bara att inte kissa innan du går dit. 
 

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin