Min leksakslåda.Jag har blivit ombedd flera gånger att visa vilka mina vibrerande vänner är, så här har ni dom!


1. Nummer ett på bilderna är då alltså min omtalade Rabbit. Denna fick jag i 18års present av mina fina vänner efter ganska mycket tjat, och den var inte billig heller, Super Rabbit går lös på 698kr på Lovestore. Men ska det smaka så kostar det, och med dom totala 8 vibrationsprogramen i kaninen och dom 8 olika rotationsprogramen så är det väl spenderade pengar. 
Betyg: 10/10


2. Vibratoräggen fick jag av min lillasyster när jag fyllde 17, fördelen med dessa är att dom är roligast att använda när man är två. Det finns mycket man kan göra med dessa godingar och ni hittar dom på Teknikmagasinet för 99kr. 
Betyg: 7/10


3. Att den är lila är nog det jag älskar mest med den, den är inte speciellt givande men funkar i nöden. Eller den är ju faktiskt vattentät så bara det höjer ju ribban lite, därför får den ett pluspoäng för det. Den kommer från Teknikmagasinet och går lös på 199kr, fick även denna i 17års present av min lilla sidekick Clara. Tror ni folk vet vad jag vill ha eller?
Betyg: 8/10


4. Denna rosa skapelse lär vara den som kostat mest men som bekostat min plånbok minst, jag bytta den mot en påse barnkläder, och ja den var oanvänd. Denna makalösa sak är specialutformad av LELO och RFSU för att följa kvinnans kropp. Och går endast på det lilla priset 899kr på Apoteket, dock verkar den ha utgått ur sortimentet. 
Betyg 9,5/10

Kommentarer

Anonym

2013-03-08 - 22:19:15
hej! jag skulle ha sex i helgen (för första gången), och vi körde med förspel och så, men sen gjorde det ändå skitont när han skulle köra in den! Fast jag var kåt och allt. Eftersom att du kan typ allting om detta så frågar jag dig, hur ska vi göra för att det ska bli bättre nästa gång?
Svar: Att det gör ont även fast man är kåt, ja det har man allt varit med om en gång i tiden. Ge det tid, fortsätt med förspelet och försök försiktigt "töja ut" med fingrarna, absolut inte snabbt men försök gå från ett finger till två osv.
Funkar det inte av sig självt, antagligen pga nervositet så prova att använda glidmedel!

Puss och lycka till!
Hannah Nyholm

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin