Orgasmskolan.

Att kvinnor kan komma det vet nog dom flesta. 
Vissa låter, andra skakar, andra sprutar och vissa gör alltihop. Sen finns det vissa där ute som aldrig ens fått uppleva en orgasm.

 
En kvinnlig orgasm är mycket mer kompicerad än en manlig, precis som vanligt ska vi kvinnor alltid vara värst. Vi har både mycket lättare att få multiplia orgasmer, intensivare och mer långdragna än vad mannen har, så självklart ska våra vara svårare att uppnå. 

Att förklara för er hur ni ska uppnå en orgasm är inget jag kan göra rakt av, detta är något man måste lära sig på egen hand. Allt handlar om att lära känna sin egen kropp och ta reda på vilka erogena zoner som på just din kropp är känsligast. 
Jag kan ge er tips på var ni kan finna några men det är allt jag kan göra.
 
G-punkten finner man som ni flesta vet några cm in i slidan på främre slidväggen, uppskattningsvis 3-5 cm in. Detta känns som en liten skrovlig yta och där bakom sitter G-punkten. 

Klitoris är kvinnans motsvarighet till mannens ollon, men det vi kan se utav det är bara toppen och inte ens i närheten av hälften. Det vi kan se och känna är som toppen av ett isberg, resten är gömt under ytan. Klitoris har som tentakler som går hela vägen ut till insidan av låren, så lägg inte bara fokus på toppen. 

Analen är något som är extremt känsligt med många olika nerver som kan ge orgasmer.

A-punkten är något som enligt forskarna finns i slidväggarna bak vid livmoderhalstappen. Stimulering vid denna punkt ska tydligen kunna ge orgasmer som är likvärdiga med en månfärd jämfört med vanliga orgasmer. När man väl har kommit över det första stadiet "att lyckas få orgasm" så kan man börja avancera lite, nämligen till fontänorgasmer. 
Kvinnlig ejakulation är något som ofta blandas ihop med urin, fråga mig inte varför för det både ser och luktar helt olika. När en kvinna får fontänorgasm eller squirtar som det även är känt som kan det komma allt mellan några droppar till en deciliter vätska. Detta till skillnad från urin både luktar och smakar sött. Detta är kvinnans, precis som mannens sätt att få utlösning, dock innehåller inte våran spermier. 
Här nedan får ni en video på hur man kan framkalla en sådan orgasm. 


 
 

Kommentarer

grabben

2013-03-04 - 23:35:34
Brukar du få de med dina dildos ?

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin