Ett av historiens mest romantiska ögonblick, eller?

 
Denna bilden känner nog flera av er igen, det är en av dom mest omtalade bilderna som tagits när andra världskriget tog slut. 
Bilden föreställer sjömannen George Mendonsa och sjuksköterskan Greta Zimmer Friedman, vid första anblick så kan man tro att det är ett riktigt lyckligt par, men ögat kan bedra. Om ni tittar riktigt noga över George's axel/arm så kan man se en kvinna sticka fram sitt huvud, det är kvinnan George var på date med den dagen, och kvinnan han sedan gifte sig med, Greta hade han aldrig träffat förr. 
 
 
Även fast denna bild har en historia bakom sig som kanske inte är den mest romantiska, så måste jag nog medge att bilden är den bild som kommer fram i mitt huvud när jag tänker romantik. 

Kommentarer

Anonym

2013-05-27 - 23:39:41
Varför kysste han en annan?
Svar: Han var ganska alkoholpåverkad och väldigt lycklig, han mindes inte ens kyssen efteråt och såg bilden 30 år senare!
Hannah Nyholm

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin