En säker guide för sexting.

Sexting - att sexsmsa, ett väldigt vanligt fenomen i dagens cybersamhälle. Men hur ska man egentligen göra för att göra det rätt? 


 
 
Seg 1: 
Att sexta med någon du inte känner eller har träffat är inte alltid en bra idé. Visst det kan vara ganska trevligt att få uppmärksamhet och bekräftelse från folk man inte känner men har du otur så blir du känd som den galna sextaren! Vänta helst ett litet tag tills du träffat personen och vet vad dens avsikter med dig är. Sen kan du ju börja med ett "Jag tänker på dig... naken". 


2. Håll koll på den autocorrecten, du vill inte att det ska stå nått helknasigt så att kåtheten går över i en skrattattack. 


3. Tänk på att inte vara för bildlig med ditt sextande, försök håll det lite mystiskt så att din vagina inte går från det där mysiga stället till en hemsk uppenbarelse. 


4. Att mmsa är nog en av dom vanligaste delarna av sexting, se bara till att du inte har med ditt ansikte och din nakna kropp på samma bild. Rätt som det är kanske bilden sitter upp i korridoren i skolan eller på jobbet, och det är ju sådant man vill undvika. 


5. Don't drink and sext. Hur bra och snuskingt du än kanske tycker det där smset som du nyss skrev låter efter den 8:e shotten så kommer du inte tycka att det låter lika bra imorgon. En drink max innan du sextar, not more. 


6. Radera alltid bilderna du tagit när du sextat från telefonen sen. Att visa ett par pattar istället för ett foto på ditt syskonbarn kanske inte är något du vill göra för din kollega. 


7. För många kan det vara en ren reflex att kolla vad det står på någons skärm om denne får sms men inte kan kolla själv, kanske inte är så kul om denne läser "gud va jag vill suga din hårda kuk just nu". Se till att du ställer in så man inte kan se texten innan man öppnat smset och ställ in skärmlås. 8. Om du överhuvudtaget är känd eller om för många vet vem du är, snälla sexta inte, inte med någon, inte alls. Vi alla vet att dom bilderna sprider sig SNABBT. 

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin