Har någon en kondom?

Skydd. Den där viktiga punkten som man kommer till ibland i livet som faktiskt är extra viktig vid one night stands. 

Oftast antar killar att nästan alla tjejer går på pillret så det är lugnt om man inte använder kondom. Men vadå lugnt? Könssjukdomar kan man få ändå, ett piller kan ha missats och det kan bli till en bulle i ugnen, ni hajar grejen. Därför bör man alltid använda kondom. Men vem bär egentligen ansvaret att förse med kondomen? Vem ska enligt samhällets normer vara den som alltid har en kondom till hands? 
Jag skulle vilja säga båda men jag vet att alla inte håller med på den punkten. Men det krävs faktiskt minst två personer för att genomföra ett samlag. Två personer som är delaktiga i beslutet om att ligga. Två personer som kommer få bära ansvaret om det händer något oväntat efter detta samlag. 
 
 
 
 
Jag har nästan alltid kondomer med mig i väskan, inte för att jag kommer ligga, utan för att jag vet att folk (där bland mina vänner) nästan aldrig tänker på det där med kådis. Men även när jag var singel så sprang jag alltid runt med kondomer. För jag vet att alla inte tänker lika långt, alla tänker inte på konsekvenserna som ett samlag kan medföra. 
 
 
 
Jag tycker vi startar en revolution. Jag tycker vi alla ska börja att alltid bära med oss kondomer. Jag tycker vi gör år 2013 till kondomernas år. Vilka är med mig?!
 
 
 
Jag bjuder därför på tio sätt att föreslå kondom från rfsu's hemsida!
  1. Vänta…
  2. Ska vi…?
  3. Jag kör aldrig utan
  4. Vi behöver en sån här…
  5. Jag använder alltid kondomer
  6. Här…
  7. Ska du eller jag?
  8. Jag gillar kondomer
  9. Vill du ligga?
  10. ----- (Jag tar bara fram den)

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin