Svar på kommentar.

Tjena snygging!
Nej jag har tyvärr aldrig haft p-stav, men det är percis som när det kommer till allt annat man kan inte säga hur man kommer reagera på det. Alla reagerar olika på preventivmedel med hormoner i, ett kanske funkar för någon men är helt fel för någon annan.
Det positiva med att börja med p-stav är faktiskt att eftersom den ska sitta där inne i armen i 3-5 år så har dom insett att det kanske är dumt att köra in den på en gång. Så nu mera får man gå och hämta ut en tre månaders förbrukning av p-piller som är av samma sort, och funkar inte den sorten kommer inte heller den staven funka så då får man prova en ny sort!
 
Eftersom du fortfarande är under 23 så får du det ju utskrivet via UM = du får reducerat pris på dom flesta sorterna. P-pillerna går väl på nånstans mellan 60 - kanske 200 beroende på vilken sort dom skriver ut till dig, men dom flesta p-piller ligger på 60kr. Sen tror jag inte staven är så dyr, borde gå på kanske 60pix. Men det är ju trots allt något du kommer ha i flera år, så både p-pillerna och staven är ju en engångskostnad på ett tag. 
 
 
GLHF! :)

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin