Dagens sexställning.

 

Well hello.

Nej, jag har inte bloggat, jag vet. Har haft en helkass vecka och känner mig bara blöig, vill typ gömma mig under en sten och aldrig komma fram igen. Fast egentligen borde jag nog gå ut och träffa folk, umgås lite mer, fika, prata, bara gömma mig i en bubbla. Jag gillar verkligen bubblor. Känns detta lite virrigt att läsa? Well, det är minst lika virrigt att skriva det. Ni vet att jag har mina ups and downs, och jag hoppas ni orkar med mig ändå. För bloggen är typ det enda stabila jag har i mitt liv, så egentligen borde jag blogga mer när jag mår kasst men det blir tvärt om, tror jag gillar kaoset lite. 
 
På tal om bloggen, så vill jag bara säga att ni är bäst, ni är fina, ni är goa, and I love you all. Sen så vill jag säga att jag tycker lite extra om mina fina läsare som jag träffade i helgen! Och med det sagt säger jag god natt. 

Svaren på frågestunden.

Först och främst vill jag bara säga att ni suger på att ställa frågor! Tre kommentarer på riktigt? Ni har ju tjatat om frågestund. Kommer inte ha frågestund nått mer om ni ska bete er så här, fy!
Men bara för att vara snäll så kommer jag svara på alla frågor ni har om ni missade nått i ett till inlägg, om ni kommenterar dom i detta.
Fy på er, skäms.


 

 
Hej Viktor! Först och främst, tack så jättemycket, älskar när ni säger sånt här :')
Men för att svara på frågorna;

1. Måste nog säga rida och doggy!
2. Ja du bra fråga, handlar det bara om att ligga så charm, personlighet och utseende!
3. Ehm det var ett ONS jag hade, didn't go as planned. Eller ah, gick för snabbt helt enkelt. 
 
 
 
Hej Davi, ja jag lämnar ditt sista d eftersom du lämnade mitt h! Mohahahahha, känner mig ond idag!
Det va nog med nått av mina ex, damn I miss that shit...

Haha tack va gullig du är! :') 
 
 
 
Tack snyggve!

Jag går alltid till ställen som är billiga eller där jag kommer in gratis, men då ska jag redan vara full som ett svin. Tycker inte att över 100pix på en dricka är rimligt och speciellt inte om man ska betala entre också. 
Föra gör jag alltid på Daam eller på Lion bar, har till och med medlemskort på det sistnämnda efter för många AW efter skolan den sista månaden innan studenten. Och sen så ut brukar det väl bli typ Toxic (gamla Amnesia) och Nype, gillar personalen där så. Men från och med maj så är Sommar! stället ni hittar mig på. Sommar! har allt, billig dricka, fritt inträde (dock bara innan 8 men) och massa långa snygga män, sen är deras vita vin förbannat gott!

Helger är inte bra för mig.

Som vanligt när det är helg glömmer jag att jag äger en blogg, skulle fan behöva en assistent som kan tvinga mig att sätta mig ner och blogga, det här funkar inte. Men ja vad har jag gjort i helgen förutom att inte bloggat? Va ute i fredags, hängde med bästavännen i lördags och idag har jag bara dött. Bryr nån sig? Doubt it. Och som vanligt tog jag inga bilder, måste bli bättre på det. 

Dagens sexställning.

 

Dagens sexställning.

 

I know you did.

 

Facebook.

Jag älskar att ni älskar mig och vill bli vän med mig på facebook och grejer, jättegulligt! Men jag vill inte ha fler vänner där, blir bara snörrigt, det är bättre om ni följer mig istället! Alla mina statusar är ändå nästan offentliga så ni missar inget om ni följer mig istället. Det finns till och med en knapp i menyn till höger där ni kan trycka på följ och börja följa direkt, smart va? Puss på er!
 
 
 

Att vänta med sex.

Sex, nästan allt omkring oss handlar om sex, min blogg handlar också om sex. Men varför är vi så hysteriska kring sex, varför känner vi tvång att vi måste ligga? 
 
Redan från när vi är unga, får vi lära oss att man "ska" ha sex. Vi börjar fundera på med vem, när, var och hur vi kommer ha det första gången. När vi kommer upp i tonåren känner många att dom måste bli av med oskulden så snabbt som möjligt för att bli del av den här "exklusiva klubben där alla har sex".
Har vi inte haft sex när vi börjar bli äldre så känner vi oss nästan patetiska och tror att det aldrig kommer hända. Man tänker att alla har gjort det och att man är udda, att ingen kommer vilja ha en, att nått är fel på en. 
Well let me tell you something, den här "exklusiva klubben där alla har sex" är inte exklusiv, du blir inte en ny människa efter du har haft sex, du kommer inte bli populärare, du kommer helt enkelt bara ha haft sex. Och om du klarat dig utan sex fram tills nu, varför ska du stressa att få det överstökat. Du har klarat av att leva utan att dö hittlills också, känner du ett lika stort behov av att ta livet av dig som att bli av med oskulden? Och varför säger vi tappa / bli av med oskulden, det är ju inget vi har som vi märker att vi blir av med ens, det är inget speciellt man har bara haft sex. 
 
Du blir inte en gud i sängen efter att du har haft sex en gång, så det kommer inte göra nån skillnad om du hookar upp med nån random för att få det överstökat. Du kommer antagligen suga i sängen dom första gångerna. Där har vi fördelen att ha sex första gången med någon man bryr sig om och har nått med. Den kommer vilja ta sig tid att lära dig, för den vet att det kommer hända igen. Så slappna bara av och låt det hända när det händer. Medelåldern (det betyder inte ALLA) på att förlora oskulden är 16 år, vissa är 12 och andra är 40, det finns inget behov av att stressa. 
 
 
 

Dagens sexställning.

 

Is it okey, or not?

En fråga som ofta kommer upp på tal när man är involverad med någon annan är; "är det okej att onanera när man är i ett förhållande?" 
Självklart ser alla olika på saken, det gör man om allt, världen vore inge kul om vi alla hade samma åsikter. 
 
Men som sagt, är det okej att man onanerar när man har en partner? Varför onanerar man när man har en partner? Tänder inte h*n på dig?
Jag anser att det är okej, jag ser inget fel med att ge utlopp för sin sexuella drift så länge man inte skadar eller sårar någon. Är du kåt och din partner inte är där så varför ska du inte få göra nått åt det. Eller du kanske bara vill komma och få det överstökat. Om din partner har sex med dig och onanerar så är det ju inte för att h*n inte tänder eller vill ha sex med dig, h*n är bara kåt! 


 
 
Nästa gång du som är i ett förhållande funderar på att onanera, försök få med din partner i det hela. Sms, telefon, snapchat, försök visa din partner att h*n är den du vill tänka på när du gör det!

Dagens sexställning.

 

Frågestund.

 

Fråga vad ni vill fram tills lördag kl 12!

 Fråga vad ni vill i kommentarsfältet nedan!
 
 
Haribo är snuskiga dom, lämnar butt plugs och penisar i påsen!
 

Hur håller man längre i sängen?

Dagens sexställning.

 

Det där med åldersskillnad.

Vad är egentligen en okej och socialt accepterad ålderskillnad mellan två personer i en relation? Men erlation syftar jag på alla typer av dom, ett förhållande, kk, ONS, flirt, etc, etc. Finns det egentligen något som är rätt? Några månader, 1-2 år, 3-5 år, 6-15 år, vad är rätt egentligen?
Hur kan det vara okej för en 20 åring att vara med en som är 27, men inte en 15 åring att vara med en som är 22, varför är det ena accepterat men inte det andra. Det kan ha något att göra med mognad, men alla mognar ju inte lika snabbt heller. Jag har fan träffat 32 åringar som varit lika omogna som 17 åringar och tvärt om. Allt beror ju på hur man är som person egentligen men det är inte alltid så lätt att se ifrån utsidan av relationen. Men samhället är som vanligt snabba på att döma, till och med jag gör det ibland. 
 
Alla människor är olika, alla har sina orsaker till att dom gör dom valen dom gör här i livet. Vi kan inte annat än att hoppas att valen dom gör är rätt, men under tiden borde vi stötta och inte döma. 
 
 
#allkärlekärbrakärlek

Dagens sexställning.

 

Tingeling med dubbel d.

 
 
Jag var på ettårskalas igår, det var maskerad men en tiondel var dom enda som var utklädda (läs: 5 pers). Jag var Tingeling, fast allt var lite större på mig, även jag. 

Söndag, dagen med ångest av alla nivåer.

Söndag, älskade söndag, dö. Ångesten är på högsta nivå, mest för att jag inte bloggat. Men jag har ju inget att blogga om, eller jo, jag kommer på saker när jag inte har tid att blogga och glömmer dom sedan två sekunder senare. Typ som vet ni att dofterna män går igång på mest är pumpapaj och lavendel? Det skrev jag ner för att inte glömma, men det visste jag redan så. 
 
Har ni några roliga ämnen jag kan blogga om? Nah inte jag heller direkt. Känns ganska dumt. Eller kanske. Jag och mitt huvud går inte ihop just nu. 
 
Ni vet väl att medelstorleken på en penis i Sverige är ca 15 cm, islänningar ocg danskar har större och amerikaner mindre. Well now you know that. 
 

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin