Att vänta med sex.

Sex, nästan allt omkring oss handlar om sex, min blogg handlar också om sex. Men varför är vi så hysteriska kring sex, varför känner vi tvång att vi måste ligga? 
 
Redan från när vi är unga, får vi lära oss att man "ska" ha sex. Vi börjar fundera på med vem, när, var och hur vi kommer ha det första gången. När vi kommer upp i tonåren känner många att dom måste bli av med oskulden så snabbt som möjligt för att bli del av den här "exklusiva klubben där alla har sex".
Har vi inte haft sex när vi börjar bli äldre så känner vi oss nästan patetiska och tror att det aldrig kommer hända. Man tänker att alla har gjort det och att man är udda, att ingen kommer vilja ha en, att nått är fel på en. 
Well let me tell you something, den här "exklusiva klubben där alla har sex" är inte exklusiv, du blir inte en ny människa efter du har haft sex, du kommer inte bli populärare, du kommer helt enkelt bara ha haft sex. Och om du klarat dig utan sex fram tills nu, varför ska du stressa att få det överstökat. Du har klarat av att leva utan att dö hittlills också, känner du ett lika stort behov av att ta livet av dig som att bli av med oskulden? Och varför säger vi tappa / bli av med oskulden, det är ju inget vi har som vi märker att vi blir av med ens, det är inget speciellt man har bara haft sex. 
 
Du blir inte en gud i sängen efter att du har haft sex en gång, så det kommer inte göra nån skillnad om du hookar upp med nån random för att få det överstökat. Du kommer antagligen suga i sängen dom första gångerna. Där har vi fördelen att ha sex första gången med någon man bryr sig om och har nått med. Den kommer vilja ta sig tid att lära dig, för den vet att det kommer hända igen. Så slappna bara av och låt det hända när det händer. Medelåldern (det betyder inte ALLA) på att förlora oskulden är 16 år, vissa är 12 och andra är 40, det finns inget behov av att stressa. 
 
 
 

Kommentarer

Anonym

2013-11-07 - 23:20:30
Jätte bra inlägg, hade jag behövt när jag var yngre! :)

freja

2013-12-04 - 23:05:30
grym du är! du har helt rätt! :)

Jasmine

2013-12-04 - 23:15:18
Bra inlägget! Detta är ett ämne som borde uppmärksammas mer.
Jag har aldrig känt pressen, eftersom jag var en av de första i min bekantskapskrets som fick ta del av den leken. Jag var dock inte extremt tidig, det föll sig bara så att jag var den första som fick en seriös relation. Och det var fint, väldigt fint. Så pass fint att vi är ett par än idag, fem år senare. :)
Ta vara på dig.
Kram

Ida

2013-12-04 - 23:35:12
Så jävla rolig blogg. älskar hur ärlig och rak på sak du är.

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin