Det där med åldersskillnad.

Vad är egentligen en okej och socialt accepterad ålderskillnad mellan två personer i en relation? Men erlation syftar jag på alla typer av dom, ett förhållande, kk, ONS, flirt, etc, etc. Finns det egentligen något som är rätt? Några månader, 1-2 år, 3-5 år, 6-15 år, vad är rätt egentligen?
Hur kan det vara okej för en 20 åring att vara med en som är 27, men inte en 15 åring att vara med en som är 22, varför är det ena accepterat men inte det andra. Det kan ha något att göra med mognad, men alla mognar ju inte lika snabbt heller. Jag har fan träffat 32 åringar som varit lika omogna som 17 åringar och tvärt om. Allt beror ju på hur man är som person egentligen men det är inte alltid så lätt att se ifrån utsidan av relationen. Men samhället är som vanligt snabba på att döma, till och med jag gör det ibland. 
 
Alla människor är olika, alla har sina orsaker till att dom gör dom valen dom gör här i livet. Vi kan inte annat än att hoppas att valen dom gör är rätt, men under tiden borde vi stötta och inte döma. 
 
 
#allkärlekärbrakärlek

Kommentarer

Matilda

2013-11-05 - 09:35:46
Har en kille som är 17 år och själv är jag 14 ^^ Vi har varit tillsammans i 1 år och typ 3 månader <3 bästa som hänt mig

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin