Is it okey, or not?

En fråga som ofta kommer upp på tal när man är involverad med någon annan är; "är det okej att onanera när man är i ett förhållande?" 
Självklart ser alla olika på saken, det gör man om allt, världen vore inge kul om vi alla hade samma åsikter. 
 
Men som sagt, är det okej att man onanerar när man har en partner? Varför onanerar man när man har en partner? Tänder inte h*n på dig?
Jag anser att det är okej, jag ser inget fel med att ge utlopp för sin sexuella drift så länge man inte skadar eller sårar någon. Är du kåt och din partner inte är där så varför ska du inte få göra nått åt det. Eller du kanske bara vill komma och få det överstökat. Om din partner har sex med dig och onanerar så är det ju inte för att h*n inte tänder eller vill ha sex med dig, h*n är bara kåt! 


 
 
Nästa gång du som är i ett förhållande funderar på att onanera, försök få med din partner i det hela. Sms, telefon, snapchat, försök visa din partner att h*n är den du vill tänka på när du gör det!

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin