Svaren på frågestunden.

Först och främst vill jag bara säga att ni suger på att ställa frågor! Tre kommentarer på riktigt? Ni har ju tjatat om frågestund. Kommer inte ha frågestund nått mer om ni ska bete er så här, fy!
Men bara för att vara snäll så kommer jag svara på alla frågor ni har om ni missade nått i ett till inlägg, om ni kommenterar dom i detta.
Fy på er, skäms.


 

 
Hej Viktor! Först och främst, tack så jättemycket, älskar när ni säger sånt här :')
Men för att svara på frågorna;

1. Måste nog säga rida och doggy!
2. Ja du bra fråga, handlar det bara om att ligga så charm, personlighet och utseende!
3. Ehm det var ett ONS jag hade, didn't go as planned. Eller ah, gick för snabbt helt enkelt. 
 
 
 
Hej Davi, ja jag lämnar ditt sista d eftersom du lämnade mitt h! Mohahahahha, känner mig ond idag!
Det va nog med nått av mina ex, damn I miss that shit...

Haha tack va gullig du är! :') 
 
 
 
Tack snyggve!

Jag går alltid till ställen som är billiga eller där jag kommer in gratis, men då ska jag redan vara full som ett svin. Tycker inte att över 100pix på en dricka är rimligt och speciellt inte om man ska betala entre också. 
Föra gör jag alltid på Daam eller på Lion bar, har till och med medlemskort på det sistnämnda efter för många AW efter skolan den sista månaden innan studenten. Och sen så ut brukar det väl bli typ Toxic (gamla Amnesia) och Nype, gillar personalen där så. Men från och med maj så är Sommar! stället ni hittar mig på. Sommar! har allt, billig dricka, fritt inträde (dock bara innan 8 men) och massa långa snygga män, sen är deras vita vin förbannat gott!

Kommentarer

Totalt missat att du har haft frågestund :/ de va ju lite synd!
Svar: Som sagt så svarar jag på alla frågor om nån missade att jag hade frågestund om man kommenterar dom i det här inlägget :)
Hannah Nyholm

Anonym

2013-11-11 - 10:26:54
Jag och min kille var tillsammans i ca 2 år två veckor efter hade han en ny flickvän... Hur ska jag tolka detta? Jävla idiot eller att han har svårt att komma över mig? Och ne, jag tänker inte prata med honom

andreas

2013-11-13 - 10:19:49
Jag har en väldigt liten penis, 8cm hård. Jag har alltid haft socialrädsla för sex pga detta. Men nu senaste året har jag blivit grymt upphetsad av SPH (small penis humiliation) där tjejer skrattar åt min lilla snopp. Jag kan typ inte bli tänd på något annat nu. Är detta en normal fetish och hur kan jag göra för att bli "vanlig" igen. Älska din blogg förvörigt :)

kille 18år

Viktor

2013-11-16 - 18:38:30
tack för svaret på frågestunden! vad sägs om att ses och ligga? ;) skämt & sido! fortsätt blogga, läser bloggen dagligen och alltid kul att läsa när man sitter på buss/tåg! :)

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin