Well hello.

Nej, jag har inte bloggat, jag vet. Har haft en helkass vecka och känner mig bara blöig, vill typ gömma mig under en sten och aldrig komma fram igen. Fast egentligen borde jag nog gå ut och träffa folk, umgås lite mer, fika, prata, bara gömma mig i en bubbla. Jag gillar verkligen bubblor. Känns detta lite virrigt att läsa? Well, det är minst lika virrigt att skriva det. Ni vet att jag har mina ups and downs, och jag hoppas ni orkar med mig ändå. För bloggen är typ det enda stabila jag har i mitt liv, så egentligen borde jag blogga mer när jag mår kasst men det blir tvärt om, tror jag gillar kaoset lite. 
 
På tal om bloggen, så vill jag bara säga att ni är bäst, ni är fina, ni är goa, and I love you all. Sen så vill jag säga att jag tycker lite extra om mina fina läsare som jag träffade i helgen! Och med det sagt säger jag god natt. 

Kommentarer

Anonym

2013-11-19 - 23:36:44
Hej!
Jag har en liten fråga som jag vill att du svarar på om du har ett bra svar.
Jag och min killer har varit tillsammans ett bra tag, jag for utomlands och när jag kom hem träffades vi inte de har gått 2 månader nu och vi har inte träffats, båda har sagt att vi inte är tillsammans nå mer eftersom att de gått så länge men vi har pratat om att försöka igen... Han är inte den som tar initiativ och när jag kommer med en idé har han oftast en bortförklaring.
Jag vet inte riktigt vad du ska ha för svar på det här.
Men mina vänner säger att jag ska släppa han att han lika inte vill, men han säger ju till mig att han vill försöka igen och se vars de går, men han gör ju ingeting åt de.
Ibland funderar jag om han har träffat någon annan men de säger han att han inte gjort, han säger att ska han ha ett förhållande vill han ha de med mig. De jag nu undrar är har du någon bra svar för varför de blev så här, och varför han säger men inte gör?

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin