I'm gonna stand up for your right to love who ever you want.

HTBQ, det är en rätt fin sammanslagning av olika ord, en rätt praktiskt förkortning. Men det bästa med det är att det står för mer än bara dess direkta innebörd. För mig står det för kärlek, vi skulle lika gärna kunna slänga in ett till H för hetro också för kärlek är ta mig fan fint i alla sina former, vem det än ges till. Kärlek något vi ska ta till vara på och inte spotta på. Vi ska sprida det, inte bojkotta det. När du blir kär i någon så blir du det för att du uppskatar personen i sig, inte dess kön. Kärlek är det finaste vi har och varför ska vi inte låta det flöda. Om du inte tycker om det så är det en åsik du kan hålla för dig själv, men låt dom som är kära vara det, du rår inte för vem du blir kär i. 


Detta är till dig Guido Barilla, du kan ta din jävla pasta och köra upp den där solen inte skiner. Visst jag kan ta att man kanske inte vill ha en homosexuell familj i reklamfilmer, sure, det behöver inte bero på hat mot homosexuella. Men att säga att dom homosexulla som har nått emot det kan gå och köpa annan pasta, där gick du över gränsen. Jag har något emot det, och du kan vara så säker så på att jag aldrig igen kommer köpa någonting från Barilla igen. Pasta för mig är något jag associerar med kärlek, jag tackar Disney för det, men jag kommer aldrig associera Barilla med det igen och det spelar ingen roll vilka ursäkter dom kommer med. 
 
 
#allkärlekärbrakärlek
 

Kommentarer

A

2013-10-03 - 08:36:22
De äger Wasa också - så man får väl bojkotta mer än det typ.
Svar: Jo jag vet men orkade inte ta med Wasa :P
Hannah Nyholm

William fabulous as fuck

2013-10-03 - 12:56:34
Girl, you said it! :* <3

pernilla

2013-10-06 - 23:29:45
Ungefär någon sån här blogg man gillar att läsa ibland,inte de vanliga skitet om vad dem köper i affärer och hur dem sminkar sig om dagen.
kanon hittat enu en blogg som e lite ball/intressant.ciao bella
Svar: Well thank you darling!
Hannah Nyholm

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin