Obotlig romantiker.

Jag vill vakna och somna till gulliga sms. Bli tagen på rikitga dater. Få höra att jag är vacker hur hemsk jag än ser ut. Bli väckt att kyssar. Hitta gulliga lappar helt random. Se på soluppgången tillsammans. Få en låt skriven om mig. Få kärleksförklaringar. Bli uppvisad för alla vänner. Få ett riktigt kärleksbrev. Rida ut i solnedgången. Stanna uppe hala natten och bara prata. Bli bjuden på champange och äta chokladdoppade jordgubbar. Åka på en romatisk weekend. Ta söta foton i en fotoautomat. Spendera en regnig dag i sängen med svartvita filmer. Slösa timmar med att titta på stjärnorna. Få en bukett med handplockade blommor. Kyssas i regnet. Äta middag på ett tak. Få en offentlig kärleksförklaring. Få en mix tape med kärlekslåtar. 

Jag är egentligen ingen som gillar sockersöta grejer, eller jag har intalat mig själv det. Men ändå är ovanstående vad jag önskar mig i ett förhållande. Drömma kan man ju iallafall, men någon gång kanske det händer. 

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin