Till er alla.

Jag älskar er på riktigt, var enda en av er. För att ni läser, stöttar, kommenterar och kommer tillbaka. 
Jag vet att jag bloggar alldeles för sällan, och jag älskar er ännu mer för att ni pushar mig till att uppdatera oftare. Jag vill verkligen blogga det är inte det, men jag har inget att blogga om egentligen, jag vet inte om det är för att jag har sexbrist eller för att mitt liv inte är i direkt balans just nu. Jag tror mer på det sistnämnda dock. 
Jag mår inte bra, det har jag inte gjort på länge nu. Men jag vet inte vad som är fel. Jag är glad, jag har vänner och familj som bryr sig om mig, jag har ett jobb jag tycker om och allt flyter liksom på. Så frågan är vad det är, varför mår jag inte bra? Jag vill må bra. 
 
Det är rätt ofta jag bryter ihop, bara lägger mig och gråter och vill försvinna från jordens yta. Bara vill skada mig själv och sedan försvinna. Egentligen kanske jag borde gå till en psykolog, lösa alla mina problem som sitter i sen barnsben och mina problem med att jag inte hade en far som fanns där hela tiden. Jag borde verkligen söka hjälp. 
Men nu vet ni vad felet är till min bristande uppdatering, jag är psykiskt labil, jag borde säkerligen knapra antideprisiva också. Men jag ska försöka bli bättre, och jag vill bara tacka er för att ni finns där för mig på vägen. 

Jag älskar er okej, inte bara för att ni läser min blogg utan även för att ni finns. 

Kommentarer

marooie.blogg.se

2013-10-17 - 06:35:07
Ärlig talat låter det som spökande hormoner för mig..! Jag genomled EXAKT det du beskriver och hos mig blev det fastslaget att det var P-ringen! Hoppas det löser sig, jag håller tummarna, för ingen förtjänar att må dåligt! <3

mamma

2013-10-17 - 11:50:45
Älskar dig...kan jag hjälpa något...vill inte att du mår så dåligt..LOVE YOU..

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin