Tips för att förbättra oralsexet för både honom och henne.

Honom: 

• Det finns ett hål som inte all för ofta utforskas, urinhålet. Nästa gång du går ner på honom kan du prova att stoppa spetsen av din tunga där, chansen är rätt stor att det uppskattas, det är ju trots att ett BJ. 

• Precis där ollonet möter skaftet är även ett känsligt ställe. Så täck dina tänder med läpparna och för dom runt där och kläm till lite försiktigt som med en frukt. 

 

Henne: 
• Många tjejer har problem med att få oralsex, låt lyset vara släckt nästa gång så hon inte kan se dig där nere och få fokusera på annat.

• Låt ditt huvud få bli hennes cykelsadel, oh yes I just said that, låt henne sitta på ditt ansikte nästa gång du går ner på henne, det get henne mer kontroll att styra. 
 
 

Kommentarer

Darkie

2013-10-19 - 20:55:34
Alltid så trevligt att få bra tips av dig som jag säkert kommer kunna använda *whenever IT happens * :D

nepp

2013-10-30 - 10:55:19
Haha att någon suger/slickar på urinröret är bland det värre som finns.Skriv ej om du ej vet :D
Svar: Bara för att du har en åsikt betyder det väl inte att alla har samma? Om någon till exempel inte gillar analsex betyder det att alla som älskar det ska sluta med det för att det är i den personens syn "fel"?
Hannah Nyholm

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin