Alla bananer är bra bananer.

Skäms du över din penis?
Är den böjd som en banan?
Är du rädd för att folk ska tycka den känns obekväm?
Vågar du inte visa den i dagsljus?
Tror du att du är onormal? 
 
Well, du är helt jävla normal. Dom flesta penisar böjer lite vid erektion, det är som att alla tuttar är olika stora (untantag är dom med sillikon i sig). Om din penis har en böjning på mindre än 30 grader så är det helt ofarligt, böjder den mer eller att det gör ont vid erektion eller samlag bör läkare kontaktas. 
 
 
 
Men helt ärligt nu, skäms inte över att du har en böjd penis.
Böjda penisar är bra.
Varför skulle annars folk lägga pengar på böjda dildos för att dom kommer åt vissa ställen? 

Dansa i neon.

Bortsett från att orginal låten är helt fuckin amazing så tycker jag att ni borde kika in dessa klipp som Smittskyddsinstitutet tagit fram för att lyfta frågan om kondom och säkrare sex.

 

Jag har suttit och väntat på att skiten skulle komma ut men helt och hållet glömt bort det när den väl gjorde det, haha klant. 

Sexmyter.

• Killar gillar sex mer än tjejer.
• Man kan avgöra storleken på paketet efter skostorleken.
• Onani orsakar bilndhet.
• Du kan få en könssjukdom av en toalett.
• Män tänker på sex var sjunde sekund. 
• Det är omöjligt att bryta en penis. 
• Hot tubs motverkar graviditet. 
• Bule balls är dödligt. 
 
Nej skojade bara, så klart det är sant! Sen får vi ju inte glömma att gröna M&M's gör oss kåta också! 
 
 

Låt oss reda ut det här.

Ja jag är tjej.
Ja jag har en sexblogg. 
Nej jag är ingen nymfoman, sexmissbrukare, sexberoende, slampa, what ever you wanna call it. 
 
Tro det eller ej, men jag har precis lika mycket sexlust som någon annan, jag vill inte knulla med allt som rör sig. Jag förstår inte varför vissa av er helt ärligt verkar tro att jag ligger 24 timmar om dygnet? 
Och nej bara för jag har en sexblogg så vill jag inte ligga med dig, även om du är jättesnygg. Vill jag ha sex med dig kommer jag tala om det.
Och nej jag kommer inte skicka nakenbilder eller lägga upp filmer där jag onanerar eller what ever. 
Så snälla, sluta tro att jag kommer ligga med dig, att jag kommer skicka bilder, och att jag är nymfoman. 
Jag är en helt normal brud, men jag vågar prata om sex öppet istället för att smygsnacka om det med mina tjejkompisar så att ingen ska höra. 
 
 
Är det något mer som jag verkligen måste tala om? 
 
 
Fred ut. 
 

Sova naken.

Det finns mängder med bra anledningar till varför man borde sova naken ibland, eller hela tiden!
För det första är det ju skönt, vem vill inte ta det lugnt i sin birthday suit?
Sen så är det ju lättare att ha sex om man nu sover med en partner, det är alltid ett plus!
Men sen så är det faktiskt nyttigt att lufta underlivet, det är typ som att dricka vatten, det är bra för en. 
 
 
Så droppa underkläderna nån gång i månaden och bara njut av att vara nyttig!

Kvällens citat.

 

Sex fakta om sex.

• Både män och kvinnor kan vara allergiska mot sperma

• Världens minsta penis var vid erigerat tillstånd 1cm lång.

• År 2004 hade RFSU kondom ambulanser som åkte runt i Stockholm, Göteborg och Malmö och sålde kondomer, man kunde även ringa och få dom hemkörda. Varför fortsatte dom inte med detta?!
 
 
• En riktig orgasm sägs bränna 112 kalorier, en fake 315. 

• Pakistan är landet som googlar ordet "sex" mest i hela världen.

• Nästan 1 av 3 kvinnor kommer ha blivit gravida minst en gång innan dom fyllt 20.

Let's set the record straight.

Jag tror att dom flesta av er är några av dom 139 067 205 personerna som sett videon till Miley Cyrus låt Wrecking ball. Jag tror att iallafall hälften av er är som alla andra och ser videon som ett av hennes desperata försök att vika ut sig, efterlikna Rihanna och ja allt som folk nu säger. 
Well, alla kan ju inte ha läst media och lärt sig göra videoanalyser. Tur nog så har Miley gått ut med en förklaring på videon, så var så goda och läs och tänk om. 
"Lets get something straight. You guys don't understand my music video. So let me explain it to you. I kiss the sledge hammer to show that I secretly still love the pain. I'm naked to show how Liam destroyed me, I become emotionally "stripped and naked" meaning I'm hurt on the inside. The wrecking ball symbolizes a destructive of love, hence the song title. (The wrecking ball breaks the walls and I'm left lying in the remaining of it) so instead of calling me a "slut" or a "whore" realize I'm trying to tell a story of a love that went wrong and destroyed me emotionally."
 

"I think the video is much more, if people get past the point that I'm naked and you actually look at me you can tell that I actually look more broken then even the song sounds," Cyrus said. "The song is a pop ballad. It's one of these songs that everyone is going to relate to, everyone has felt that feeling at one point."

"If people can take their minds out of the obvious and go into their imagination a little bit and see kind of what the video really means and the way it's so vulnerable and actually if you look in my eyes I look more sad then my voice sounds on the record it was a lot harder to do the video then it was to record the songs," Cyrus said. "It was much more of an emotional experience."


 
Jag tror inte jag är den enda här som upplevt destruktiv kärlek, jag tror det är rätt många av oss. Så sluta döma henne, försök se historien som hon försöker visa i videon. 
Visst hon kanske inte är i sitt esse just nu, men hon är ung, låt henne göra misstag, det är trots allt dom vi lär oss av. 

#Keepondoingyourthing

Ditt sexigaste jag.

Känner du dig helt plötsligt jättesexig? Att alla männens blickar dras till dig? Har du fått överdrivet mycket komplimanger? Har du ägglossning? Antagligen har du det. 

Tro det eller ej men kvinnor uppfattas konstigt nog sexigare när vi har ägglossning, vi går sexigare, vi dansar styggare, vi handlar mer utmanande kläder. Men det som får oss att uppfattas ännu sexigare, det är feromonerna som vi utsöndrar när vi är som mest fertila. 
 
 
 
Så vill ni män veta när det verkligen är läge att använda gummi? Kolla och lukta på damerna!

What you shouldn't feed your pussy with.

Stoppa upp saker i fittan under samlag kan väl vara kul lite då och då, man kan ju trots allt stoppa upp det mesta! Man måste ju prova sig fram liksom. Men det finns en speciell sak man bör vara lite försiktig med att stoppa upp, även fast det kan vara ganska gott, socker och saker med socker i sig. NO GOOD!
 
 
Varför du inte ska stoppa upp godis i fittan:

• Le vagina är sur, den ska inte vara söt, PH-balansen måste vara perfekt.
• Är inte PH-balansen perfekt får man svamp.
• Det finns redan svambakterier i framstjärten, och vad äter dom? Socker!
• Matar du svampbakerierna med socker får du svamp. 
Får du svamp dör du! Nej, okej, det gör du inte men du måste gå till apoteket och köpa fittmedicin.
 
 
Don't let your pussy lick the lollipop.
 

Hejsan hoppsan lillebror!

Helger och bloggen går inte ihop, inte jag och bloggen heller för den delen för jag har noll fantasi för närvarande, men nu har jag några inläggsidér i huvudet så ska skriva ner allt så jag har dom klara!

Hur mår ni? Jag mår bra! Om man bortser från att jag suger på att blogga och att ni skäller på mig, men ja jag ska bli bättre och det värmer att ni vill att jag ska bli bättre!

Du, ja du där, du är bäst!

Vet ni en sak? Jag har nog dom absolut finaste läsarna man kan tänka sig, helt ärligt. Alla jävla fina kommentarer jag fått på senaste tiden, ni har ingen aning om hur mycket det värmer och hur jävlacpbajssuperdupermegaglad jag blir! Jag kan med handen på hjärtat säga att det är ni som får mig att inte vilja sluta blogga, för ni är fenomenala. 
 
Så fort jag får en kommentar eller att ni kommer fram ute och säger hej, det gör mig så lycklig, för då vet jag att jag gör nått bra. Jag gillar att göra saker bra, för jag suger på allt annat, eller ja okej inte allt men lite granna då!
 
 
Men kom ihåg nu, du, du och du, ni är bäst! 
 
 
Bild snodd från min ASK som ni kan hitta HÄR eller så trycker ni på bildjäveln!
 

Kassare än en ICAkasse.

Dåliga raggningsrepliker i all ära, liksom det är ändå rätt charmigt med urkassa raggningsrepliker. Men när folk säger saker som till och med får dom dåligaste att låta bra, då är det illa. 
 
Hur tänker ni egentligen när ni raggar på folk, säger ni bara det första som ploppar upp i huvudet på er? Det är speciellt på nätet som man kan få meddelanden som gör så man undrar om vissa vart slängda eller tappade i golvet när dom var små. Visst att man kanske bara vill ligga, men hur många napp får man egentligen av att börja med att inleda en konversation med "Ligga?
Jag har en känsla av att man får ungefär lika lite svar som när man börjar med "Jag vill spruta i dig!"
Fast jag vet inte, det kanske bara är jag och mitt umgänge som inte faller för dessa raggningsknep och är lite för kräsna.

 
 
Hur gör DU när du raggar och hur föredrar DU att bli raggad på? Langa en kommentar vet jag!

Oh you Durex.

Durex är företaget som aldrig gör en besviken och på nått sätt lyckas dom alltid överraska. Nu har dom skapat underklädera för dig som har ett distansförhållande. 
 

Svar på frågor.


Well, jag är en person som är fruktansvärt dålig på att köpa bhar i rätt storlek. Jag må ha dubbel D men nej jag envisas med att köpa dom i bara D för jag är en snål jävel. 

Men vanliga butiker som säljer upp till D iallafall är H&M (1 av 10 finns typ i D), Kappahl, Lindex och New yorker. Sen har vi ju Twilfit, Triumph som finns lite överallt.
Evas underkläder (länk) har ju stora men dom finns bara på nätet. 
Annars får man nog vända sig till special underklädesbutiker. 
 
 
 
Den där jävla oskulden va den alltid ska ställa till det!
Jag ser absolut inget fel med att du är oskuld, det är fullt normal, och ja det finns fler där ute. Jag tycker mest att det är ballt att vara oskuld helt ärligt!

Och ja när det kommer till att förlora den, jag tycker att du ska göra det med någon du iallafall bryr dig om. Visst det kanske bara är jag men det blir faktiskt en helt annan grej. Jag tycker inte att man ska behöva stressa att bli av med den för det kommer en tid då det liksom känns rätt. Så jag tycker helt enkelt att du ska ta det lugnt och inte stressa upp dig över det, din tid att ligga kommer den också, ta vara på allt annat runt om kring att ligga som gärna glöms bort med åren!

Och om du är rädd för att vara för trång så tycker jag att du borde slå en pling till ungdomsmottagningen och låta en gynekolog kika där nere, antagligen är det inget fel på dig men :)
 
Hoppas allt går bra nu och jag blir bara glad när ni ställer frågor, är det nått mer så finns alla sätt ni kan kontakta mig på uppe i menyn!

Trodde jag var död där för ett tag.

Ja jag lever! Dock skulle jag nästan hellre vara död just nu för har en sån äcklig jävla mensvärk. Vet ni vad det roliga är? Jag har haft "mens" två gånger på mindre än en månad och det är inte ens riktig mens men mensvärk ska jag allt ha. Började med mini-piller för att slippa skiten helt men självklart ska dom också börja knasa.
Det är problemet med preventivmedel, alltid ska det vara nått som är fel. Har nog provat nästan allt man kan nu men nej blir att ringa Um på måndag och byta igen.

Idag trotsar jag min mensvärk och ska till grönalund, well this is gonna be fun! Jag kommer väl typ dö eller något. Men nu ska jag sluta deppa och vara glad istället!

99 words for boobs.

Five fun facts about sex.

1. "Ithyphallophobia" är en fobi för att se, tänka på eller att ha en erigerad penis, jobbigt att vara man och vakna upp med morgonbånge med andra ord. 

2. Ordet "gymnasium" (läs gym/gymnastik i detta fall) kommer från det grekiska ordet gymnazein vilket betyder "att utöva naken", så alla som var nakna på gympan upp med en hand...

3. I Indien är det billigare att ha sex med en prostiuerad än att köpa en kondom (jag röstar dock för kondomen!).

4. När du dör kan du tänka tillbaka på att du har slösat bort cirka (MINST) två veckor av ditt liv med att kyssa andra personer. När du kyssernågon utbyter ni även nästan en biljon bakterier med varandra!

5. Var du otrogen i antikens Grekland, ja då fick du allt ditt könshår bortslitet och en stor rädisa uppkörd i daimkrysset. 

Varför får du ligga men inte jag?

Jag förstår mig verkligen inte på den här välden, helst av allt så skulle jag vilja ha ett parallellt universum som man kan fly till lite då och då där saker kan få vara lite normalt. Där man kan få ligga med vem man vill, när man vill, hur ofta man vill, utan att bli dömd för det. 
 
Varför ska en kille få knulla med 30 olika brudar men inte tvärt om? Varför ska hon bli klassad som en slampa om hon gör det men inte han. Fick argumentet att "det är okej för killar för dom har det mycket svårare att få ligga" man bara wooot? Kan vara precis lika svårt för en brud att få ligga. Det är egentligen inte svårt för någon, men vi brudar kan inte vara lika up front med att vi är kåta och vill ligga som ni killar för då får vi en stämpel. Om folk bara lät kvinnor få ligga som dom ville utan att stämpla dom skulle ni killar inte behöva "kämpa" för att få ligga och världen skulle bli en bättre plats. 

Men nu är det bara jag som dagdrömmer igen eller hur? 
 
 

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin