Kassare än en ICAkasse.

Dåliga raggningsrepliker i all ära, liksom det är ändå rätt charmigt med urkassa raggningsrepliker. Men när folk säger saker som till och med får dom dåligaste att låta bra, då är det illa. 
 
Hur tänker ni egentligen när ni raggar på folk, säger ni bara det första som ploppar upp i huvudet på er? Det är speciellt på nätet som man kan få meddelanden som gör så man undrar om vissa vart slängda eller tappade i golvet när dom var små. Visst att man kanske bara vill ligga, men hur många napp får man egentligen av att börja med att inleda en konversation med "Ligga?
Jag har en känsla av att man får ungefär lika lite svar som när man börjar med "Jag vill spruta i dig!"
Fast jag vet inte, det kanske bara är jag och mitt umgänge som inte faller för dessa raggningsknep och är lite för kräsna.

 
 
Hur gör DU när du raggar och hur föredrar DU att bli raggad på? Langa en kommentar vet jag!

Kommentarer

Anonym

2013-09-14 - 20:01:55
Excuse me fuck me if I'm wrong, but have we met before?
Svar: finns en chans, man vet aldrig!
Hannah Nyholm

Johan K

2013-09-16 - 06:44:22
Jag kan ju bara tala för mig själv, men just "Ligga?" är det många tjejer som kör med. För att de inte behöver mer. Killar förväntar sig väl på något vänster att de är lika oemotståndliga och tjejer desperata efter dem.

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin