Svar på frågor.


Well, jag är en person som är fruktansvärt dålig på att köpa bhar i rätt storlek. Jag må ha dubbel D men nej jag envisas med att köpa dom i bara D för jag är en snål jävel. 

Men vanliga butiker som säljer upp till D iallafall är H&M (1 av 10 finns typ i D), Kappahl, Lindex och New yorker. Sen har vi ju Twilfit, Triumph som finns lite överallt.
Evas underkläder (länk) har ju stora men dom finns bara på nätet. 
Annars får man nog vända sig till special underklädesbutiker. 
 
 
 
Den där jävla oskulden va den alltid ska ställa till det!
Jag ser absolut inget fel med att du är oskuld, det är fullt normal, och ja det finns fler där ute. Jag tycker mest att det är ballt att vara oskuld helt ärligt!

Och ja när det kommer till att förlora den, jag tycker att du ska göra det med någon du iallafall bryr dig om. Visst det kanske bara är jag men det blir faktiskt en helt annan grej. Jag tycker inte att man ska behöva stressa att bli av med den för det kommer en tid då det liksom känns rätt. Så jag tycker helt enkelt att du ska ta det lugnt och inte stressa upp dig över det, din tid att ligga kommer den också, ta vara på allt annat runt om kring att ligga som gärna glöms bort med åren!

Och om du är rädd för att vara för trång så tycker jag att du borde slå en pling till ungdomsmottagningen och låta en gynekolog kika där nere, antagligen är det inget fel på dig men :)
 
Hoppas allt går bra nu och jag blir bara glad när ni ställer frågor, är det nått mer så finns alla sätt ni kan kontakta mig på uppe i menyn!

Kommentarer

Pelle

2013-09-09 - 13:32:11
Gustaf Mellbin (gustafmellbin.se) har jätte många bh:ar i alla möjliga storlekar (så länge man inte har 60 i omkrets). Dom finns i gamla stan (samma gata som scifi-bokhandeln) och vid mariatorget. Good luck ;)
Svar: SÅ var det butiken hette! Finns någon vid Jensens vid TC också som jag inte heller kommer ihåg vad den heter dock...
Hannah Nyholm

Isabell

2013-09-11 - 23:13:30
Denna bloggen gillade jag extremt! Hamnade på bloglovin listan direkt :) Keep the good work up och jag blir en garanterat stammis. *blink*

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin