Sex är löjligt.

Sex, sex, sex, ett ord som aldrig kan bli för uttjatat. Sex kan komma i många former, det är ett sätt att visa kärlek, det är ett sätt att frigöra sina lustar, det är något där det mesta är tillåtet. 

Det mesta kan hända när man har sex; muspruttar, kramper, fotänorgasmer, fisar, skratt, smärta, ja helt enkelt allt. Risken finns dock att man skäms när något sådant händer. Varför egentligen? Det är sånt som är naturligt, sex är naturligt och det som händer med resten av våra kroppar under samlag är oftast också naturligt. Du ska aldrig behöva skämmas över varken dig eller din kropp när du har sex, aldrig. Det är okej att skratta åt saker som händer under sex även om du så skulle ramla av sängen.
 

Sex tas på alldeles för stort allvar, sex är sex, det är inte mer än så. Och ja, sex är löjligt så du ska inte behöva skämmas över det. 

Kommentarer

odtkjopytkdj

2014-04-12 - 00:24:27
Snällaaaa sluta bomba facebooks mamma, du kmr inte få mer läsare utav det...
Svar: men sluta titta på facebook då? Jag har inget bättre för mig atm så lev med det!
Hannah Nyholm

odtkjopytkdj

2014-04-12 - 00:53:10
Gör nåt åt saken då, börja dejta elr nåt. Problemet med dig är att du inte har kommit över ditt ex ännu...
Svar: Haha say what? Jag har tråkigt för jag sitter hemma med en stukad fot. Mitt ex har jag kommit över så det behöver du inte oroa dig för lilla vännen.
Hannah Nyholm

odtkjopytkdj

2014-04-12 - 01:07:11
Samma visa varje vecka, det är alltid nånting som gör att du kan sprida din blogg för att du har "tråkigt", men både du och jag vet att det är mer än så. Varför du låtsas som att det inte är nåt är heeelt upp till dig, storbloggerskan.
Svar: Asså har du käkat bitterpiller eller? Om du missat det så har jag inte bloggat på ett bra jävla tag. Men om du stör dig så mycket på det varför ser du inte bara till att du inte får några aviseringar om det då?
Hannah Nyholm

odtkjopytkdj

2014-04-12 - 01:14:19
Haha om det ändå vore så. Det är du som behöver komma bort från bloggandet ett tag och hitta din jävla gnista i livet igen, det märks på hur du skriver nu och hur du skrev för ett år sen.
Svar: Jag har varit borta från bloggandet ett bra tag och det gjorde mig inget gott så avstår nog från det rådet. Det är synd att du inte tycker bloggen är lika bra längre, men du får gärna komma med konstruktiv kritik om det istället för att komma med lösa påståenden om att jag inte kommit över mitt ex.
Men tack och sov gott på dig!
Hannah Nyholm

odtkjopytkdj

2014-04-12 - 01:45:50
Menar inte att ditt bloggande var bättre förr för att det var mer sex, syftar mer på att du verkar deppig/ledsen över nåt.

Amanda Löfgren

2014-04-12 - 02:22:22
Hejsan, jag måste säga att ja gillar faktiskt din blogg. Den är rolig och läsa massor med roligt om sex och tips osv. Jag läser varje gång du lägger ut inlägg, så du är duktig. :)

Go for it, skit i de som kastar skit, du skriver detta för de är nåt du gillar antar jag så fortsätt med det du gör och skit i de som hatar... Kram <3

Anna

2014-04-12 - 08:11:13
Sjukt bra blogg!!:)

Alvis

2014-04-16 - 08:14:56
Hej! Vilken jättefin och läsvärd blogg du har, Verkligen! :)

Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller två.

Vem vet, min blogg kanske är något i din smak? KOLLA GÄRNA!!

Ha en bra dag, Kram!^^

Mickis

2014-05-09 - 22:25:02
Åh vilken härlig blogg! :D

Jag själv har startat en ny blogg om sex och annat skoj! Kika in en sväng vettja!

Ha det awesome!

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin