Worst of Badoo.

Jag vart tillfrågad om jag kunde skriva om några av mina värsta Badoodejter, konstigt nog har jag inte varit med om så många men här har ni iallafall tre. 
 


Hade pratat med en kille på Badoo under kanske en vecka eller liknande, inget överdrivet. Han såg väl hyfsat bra ut och sådär. Så en kväll när jag är lite lagom berusad och ute på en klubb så får jag för mig att det vore en jättebra idé om jag fick honom och hans polare att komma och möta upp mig på klubben. Sagt och gjort, dom kom. Snubben var väl iallafall en 5cm kortare äv vad han påstod sig vara och mitt intresse svalna snabbt. Det svalna ännu snabbare när jag insåg att han va fruktansvärt tråkig irl. 
Kvällen slutade med att jag satt med tungan i en annan killes hals. 
 
 
 
En annan väldigt "trevlig" date var med en karl jag inte hade pratat med alls typ, jag var bara sugen på vin helt enkelt så jag tacka ja. Möter upp snubben inne i stan och frågar vart vi ska gå var på han svarar att hn typ bara har 50pix. Glömde jag nämna att han dessutom var kort och inte min typ för 25 öre? 
Så bara för att ge honom valuta för pengarna så tar jag med honom till Lion bar. Vi sitter där och jag som aldrig har problem att prata med folk kan inte få igång en konversation, snubben kunde inte ens hålla ögonkontakt. 
När jag väl ska gå och beställa mitt tredje glas vin på 20 min (var ju tvungen att sysselsätta mig med något) så ser jag en polare som sitter och bärsar, så jag tar med mig daten över dit. Dom två börjar babbla på som fan om hockey och jag kände att daten inte ens va värd att jag la mig i konversationen. Tack gode gud ringde bästavännen och frågade om jag ville med till "systersonen" jag tackade glatt ja och lämnade pojkarna där. 
 
 
Det här va faktiskt den första karln jag träffade från Badoo, tack gode gud så hade jag ju träffat folk på nätet sen jag var 14 så. Men jag och den här snubben bestämmer oss iallafall för att ses, han va snygg, men kort och lite äldre än mina vanliga karlar. Han skulle bjuda på vin och käk hos sig, och sånt kan man ju inte tack nej till. 
Det låter ju faktiskt som att det här skulle kunna bli en dunderkväll. Och visst va det de, tills vi hamna i säng och jag råkade göra bort mig lite. Han kanske inte hade den direkt största jag varit med om, snarare den minsta (han gjorde dock upp för det på andra sätt). Men problemet var att jag var så förbannat nära på att fråga om den va inne när vi väl kommit igång MEN jag lyckades hålla käft. 30 sek senare kom han, och då kan jag ha råkat kläcka ur mig "var det därför du tog fram två kondomer?". 
Han fick panik och började må jättedåligt och tydligen hade det inte hänt innan, men det va bara ta det som en komplimang. Han var dock jättegullig och följde med mig till tuben sen. 
 
 
 
 
Bilderna är tagna från @bestofbadooreal på instagram.

Läsarhistoria.

Fick en kommentar förut från en läsare som kallade sig själv Mini, det va hennes kärlekshistoria. Och jag som knappt tror på kärlek längre, but this was really cute! Så tänkte att ni som inte läser igenom kommentarerna skulle få den iallafall. 
 
 Känner bara att jag måste få dela med mig av "mitt första sex" bara för att! <3 :D 

"Visst vore det bra om alla som skulle ha sex för första gången kunde göra det med sin stora kärlek, ha grymt sex och sen leva lyckliga i alla sina dagar, men det är inte så det funkar." 

Precis så är det ju, hur många får den chansen? 

Jag är så glad att jag lyckades pricka in den turen (peppar peppar)! Jag var 14 år när jag träffade en jämnårig kille. Vår första kyss var faktiskt bådas första puss/kyss! Detta kom fram i efterhand (jag trodde att han hade kysst massor av tjejer). 

Några månader in i förhållandet sov han över hos mig. The rest is history.. Vi miste oskulden till varandra och det var helt underbart. Jag vet att det är en total myt att ha bra sex första gången, men det var verkligen totalt magiskt (troligen för att vi älskade varandra sjukt mycket)! 

Året efter var det dags att börja gymnasiet - vi sökte in till samma gymnasium - hamnade i samma klass och efter det följde förlovning, lägenhet och hela baletten. 

Dagarna gick, och för en månad sedan fyllde vi plötsligt 10 år tillsammans, det känns helt ofattbart att ha hittat sitt livs kärlek vid 14 års ålder. Att fira 10 år med sin första och enda kyss, den första och enda man haft sex med. Och att vårt förhållande funkat så bra i alla dessa år, att vi stått vid varandras sida VARJE DAG och stöttat varandra i allt. Det låter kanske löjligt, men vem har det sån tur??? Jag kollar fortfarande på honom och tänker "shit, är han min?"! 

Även om vårt förhållande en dag tar slut så kommer jag vara så tacksam och glad att både jag och min kille har turen att se tillbaka på vårt första förhållande, vår första kyss och vårt första "ligg" som något så fint och något som präglat hela våra liv! Oavsett om vi åldras tillsammans eller på skilda håll. 

Jag vet inte varför jag ens skriver detta till dig, men jag kom att tänka på detta då du skrev om att mista sin oskuld till rätt person. 

Tack för en bra blogg! Kram /Ny läsare

Att bli av med kärleksmärken.

Ett sugmärke är inte något som "bara hände", hur bra den ursäkten än låter. Det är alltid någon av er som vet precis vad som kommer hända, möjligheten finns att du inte är i närheten av dina sinnes fulla bruk men den som utför sugakten vet precis vad den gör. 
Och om du nu skulle få ett sugmärke beror det nog antagligen på någon av följande anleningar;

Du är inte hans flickvän. Och han bryr sig inte ett skit om hur du ser ut imorgon (eller resten av den kommande tiden som du är märkt).
Personen försökte märka sitt terretorium. För sugmärken lär inte direkt få andra att flyga på dig av upphetsning. 
Ren och skär hämnd. Antingen gav du hen ett först eller så utförde du väl en förbannat dålig oralsession. 
Du hade inte den blekaste om att om någon suger på din hud tills blodkärlen brister så kommer det bli ett märke. Antingen har du missat en massa, har inte alla hästar i stallet, eller så är du 12 bast. 
Ett misslyckat försök att visa sin passion. Kyssar vart till slick, som sedan övergick till lätt nafsande och där ifrån eskalerade i kannibalism. Lätt hänt ju!
• Du var i det tillståndet när allt bara är "FUCK IT, LET'S DO IT!". Alltid en favorit. 

 
 
 
 
Well, nu sitter du där med ett enormt jävla sugmärke och ska försöka förklara för mormor varför du har ett stort blåmärke på halsen och det är inte det lättaste. Men det finns hopp även för dom grövsta kärleksmärkena, utan att behöva plocka fram polotröjan eller säga att du blivit träffad av en golfbolll.  
 
 

Kyl ner det. 

Så fort du märker av ett sugmärke (inom 24 timmar) så kyl det med ett ispack, fryska ärtor eller vad du nu har i frysen. Kyl 20 minuter, av 20 minuter, och upprepa så mycket som möjligt under dagen. 

 


En fryst sked

Precis som ett ispack så funkar frysta skedar jättebra, dessa är även bra att masera sugmärket med. 
Stoppa in några skedar i frysen så att du kan byta mellan dom när dom blivit varma. 

  

Fuktig värme.

När dina blodkärl väl börjat läka (si så där 48 timmar senare) så är det dags att börja få igång cirkulationen igen. 
Placera en varm och fuktig handduk mot området i 10-20 minuter för att få blodkärlen att vigda sig. Fukten kommer hjälpa värmen komma ner under huden, se bara till att det inte är för varmt.

 


Börja massera.

Nu är det dags att börja massera för att bryta upp blodet som samlats. Massera försiktigt med cirkelrörelser från sugmärkets mitt till området runt omkring. Tänk på att vara försiktig och skrapa inte dig på nått, då blir det med största sannolikhet bara värre. 
 
 
 
 

Hjälpa läkningen.

Pepparmintsolja, tandkräm, eller mintbaserade loitions kan hjälpa till att öka blodflödet, börjar det kittlas funkar det. Torka sedan bort med en fuktig handduk. 
Värktabletter och koffein hjälper till att tunna ut blodet. 
Vitamin K-krämer kan hjälpa huden att samla upp blod. 
Vitamin E som ofta finns i aloe vera kan hjälpa till att läka blodkärlen under dom första 24-48 timmarna. 
 
 
 
 
 

Dölja resterna.

Sugmärken är lite som bajs, även om man sprutar parfym på det så är det ändå bajs, och sugmärken försvinner inte med ett simsalabim. Men det du inte lyckats få att läka kan döljas. Polotröjer, scarfar, concealer, teatersmink, det mesta funkar, och nu lär du inte behöva dölja det lika hårt. 
 
 

Once upon a time in an app far far away...

Som kanske många av er säkert vet så är jag nog en av Sveriges största Badootorskar. Jag älskar Badoo, jag lever nästan för Badoo. Nu kanske någon från Badoo läser detta och frågar sig "om hon nu gillar det så mycket varför får jag bara svar en gång i veckan?". Svaret är lätt, jag är både jättedålig på att svara och jag tröttnar ännu mer när mängden meddelanden aldrig minskar, ligger jag på under 50 stycken så har jag en bra svarsdag. 
 
Jag har provat rätt många såna där "hej-jag-har-inget-liv-så-jag-hänger-här-dating-sidor", men Badoo är all time favorite. Mest för att jag kan sålla ut alla korta jävlar rätt snabbt då dom flesta skriver in sin längd.
Ja det är jobbigt att vara lång, älska klackskor och vilja ha män på över två meter. Men vad gör man inte liksom!
Hot or not, har ju precis samma koncept som Badoo och kanske för att Badoo köpt upp det så dom är sammankopplade, men där saknas så pass mycket så den appen åkte lika snabbt som den kom. 
 

Den största anledningen till att jag älskar såna här sidor är att jag kan vara hur jävla kräsen jag vill, låter hemskt att säga men det är sant. Jag har omänskligt höga krav på män och det kanske är anledningen till att jag kommer bli en gammal spinster som lever i min stuga i skogen med mina 30 katter som jag läser erotiska noveller för samtidigt som jag dricker vin ur kaffekoppar. Men fram tills dess så får Badoo duga och jag tycker att ni som ör över 18 och som inte har det borde skaffa det nu på momangen!
Ni kan trycka på bilden så kommer ni direkt till hemsidan eller så skaffar ni appen
 
#BestOfBadoo
Jag borde fan bli sponsrad för detta...

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin