Att bli av med kärleksmärken.

Ett sugmärke är inte något som "bara hände", hur bra den ursäkten än låter. Det är alltid någon av er som vet precis vad som kommer hända, möjligheten finns att du inte är i närheten av dina sinnes fulla bruk men den som utför sugakten vet precis vad den gör. 
Och om du nu skulle få ett sugmärke beror det nog antagligen på någon av följande anleningar;

Du är inte hans flickvän. Och han bryr sig inte ett skit om hur du ser ut imorgon (eller resten av den kommande tiden som du är märkt).
Personen försökte märka sitt terretorium. För sugmärken lär inte direkt få andra att flyga på dig av upphetsning. 
Ren och skär hämnd. Antingen gav du hen ett först eller så utförde du väl en förbannat dålig oralsession. 
Du hade inte den blekaste om att om någon suger på din hud tills blodkärlen brister så kommer det bli ett märke. Antingen har du missat en massa, har inte alla hästar i stallet, eller så är du 12 bast. 
Ett misslyckat försök att visa sin passion. Kyssar vart till slick, som sedan övergick till lätt nafsande och där ifrån eskalerade i kannibalism. Lätt hänt ju!
• Du var i det tillståndet när allt bara är "FUCK IT, LET'S DO IT!". Alltid en favorit. 

 
 
 
 
Well, nu sitter du där med ett enormt jävla sugmärke och ska försöka förklara för mormor varför du har ett stort blåmärke på halsen och det är inte det lättaste. Men det finns hopp även för dom grövsta kärleksmärkena, utan att behöva plocka fram polotröjan eller säga att du blivit träffad av en golfbolll.  
 
 

Kyl ner det. 

Så fort du märker av ett sugmärke (inom 24 timmar) så kyl det med ett ispack, fryska ärtor eller vad du nu har i frysen. Kyl 20 minuter, av 20 minuter, och upprepa så mycket som möjligt under dagen. 

 


En fryst sked

Precis som ett ispack så funkar frysta skedar jättebra, dessa är även bra att masera sugmärket med. 
Stoppa in några skedar i frysen så att du kan byta mellan dom när dom blivit varma. 

  

Fuktig värme.

När dina blodkärl väl börjat läka (si så där 48 timmar senare) så är det dags att börja få igång cirkulationen igen. 
Placera en varm och fuktig handduk mot området i 10-20 minuter för att få blodkärlen att vigda sig. Fukten kommer hjälpa värmen komma ner under huden, se bara till att det inte är för varmt.

 


Börja massera.

Nu är det dags att börja massera för att bryta upp blodet som samlats. Massera försiktigt med cirkelrörelser från sugmärkets mitt till området runt omkring. Tänk på att vara försiktig och skrapa inte dig på nått, då blir det med största sannolikhet bara värre. 
 
 
 
 

Hjälpa läkningen.

Pepparmintsolja, tandkräm, eller mintbaserade loitions kan hjälpa till att öka blodflödet, börjar det kittlas funkar det. Torka sedan bort med en fuktig handduk. 
Värktabletter och koffein hjälper till att tunna ut blodet. 
Vitamin K-krämer kan hjälpa huden att samla upp blod. 
Vitamin E som ofta finns i aloe vera kan hjälpa till att läka blodkärlen under dom första 24-48 timmarna. 
 
 
 
 
 

Dölja resterna.

Sugmärken är lite som bajs, även om man sprutar parfym på det så är det ändå bajs, och sugmärken försvinner inte med ett simsalabim. Men det du inte lyckats få att läka kan döljas. Polotröjer, scarfar, concealer, teatersmink, det mesta funkar, och nu lär du inte behöva dölja det lika hårt. 
 
 

Kommentarer

MissSixy

2014-09-24 - 14:56:27
Riktigt bra tips hörrudu! Min grabb är lite av den knasiga sorten som underligt nog går igång på att bli lite biten och sugen på halsen. Så för min del är sugmärken vår typ av förspel, lol 😂

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin