Once upon a time in an app far far away...

Som kanske många av er säkert vet så är jag nog en av Sveriges största Badootorskar. Jag älskar Badoo, jag lever nästan för Badoo. Nu kanske någon från Badoo läser detta och frågar sig "om hon nu gillar det så mycket varför får jag bara svar en gång i veckan?". Svaret är lätt, jag är både jättedålig på att svara och jag tröttnar ännu mer när mängden meddelanden aldrig minskar, ligger jag på under 50 stycken så har jag en bra svarsdag. 
 
Jag har provat rätt många såna där "hej-jag-har-inget-liv-så-jag-hänger-här-dating-sidor", men Badoo är all time favorite. Mest för att jag kan sålla ut alla korta jävlar rätt snabbt då dom flesta skriver in sin längd.
Ja det är jobbigt att vara lång, älska klackskor och vilja ha män på över två meter. Men vad gör man inte liksom!
Hot or not, har ju precis samma koncept som Badoo och kanske för att Badoo köpt upp det så dom är sammankopplade, men där saknas så pass mycket så den appen åkte lika snabbt som den kom. 
 

Den största anledningen till att jag älskar såna här sidor är att jag kan vara hur jävla kräsen jag vill, låter hemskt att säga men det är sant. Jag har omänskligt höga krav på män och det kanske är anledningen till att jag kommer bli en gammal spinster som lever i min stuga i skogen med mina 30 katter som jag läser erotiska noveller för samtidigt som jag dricker vin ur kaffekoppar. Men fram tills dess så får Badoo duga och jag tycker att ni som ör över 18 och som inte har det borde skaffa det nu på momangen!
Ni kan trycka på bilden så kommer ni direkt till hemsidan eller så skaffar ni appen
 
#BestOfBadoo
Jag borde fan bli sponsrad för detta...

Kommentarer

vendelan.blogg.se

2014-08-01 - 16:42:20
Har du träffat många i verkilgheten genom badoo? Kan du inte berätta några roliga historier om det på bloggen isåfall? :)
Svar: Haha har träffat fler än vad jag kan räkna ihop på fingrarna iallafall så några roliga historier går nog att dra ihop :)
Hannah Nyholm

Sandra

2014-08-03 - 22:11:18
Hej!
Skrev till dig via frågerutan du har på sidan men det verkade bli något fel så jag vet inte om det kommer fram så frågar en gång till.

Jag har funderat på att skaffa en vibrator eller liknande ett tag men vet inte vilken och undrade om du har något tips? Det enda "kraven" jag har är att den inte ska vara för stor eller låta för högt då jag fortfarande bor hemma och har tunna väggar.
/Sandra

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin